Sweed Lashes saapui viimein Suomeen!

NUDE

Koko torstai-päivä vierähti erilaisissa lanseeraustilaisuuksissa, joista yksi oli Sweed Lashes -irtoripsimerkin teekutsut Suomeen tulon kunniaksi. Ruotsalainen Sweed Lashes tuli siis juuri myyntiin KICKS-myymälöihin eli ripsiä pääsee vihdoin ihastelemaan ihan kivijalkamyymälään. Lisäksi ripset tulivat tietysti myyntiin ihkauuteen KICKSin verkkokauppaan.

Jokunen teistä kysyikin jo Insta Storiesissani ripsien materiaalista ja merkin perustaja kertoikin tilaisuudessa, että Sweed Lashes -irtoripset on valmistettu joko ihmisen hiuksesta tai synteettisistä materiaaleista. Itse ripsinauha, jossa kuidut ovat kiinni, on tehty ohuesta ja joustavasta puuvillasta, minkä muuten huomaa; ripset eivät tunnu silmissä juuri miltään!

Merkin ripsiähän on jo aiemmin saanut tilattua Eleveniltä, jonka kautta olen itsekin aikoinani tutustunut merkin ripsiin. Tykästyin jo joskus vuosi sitten Linda Hallbergin suunnittelemaan trio- ja yksittäisiä ripsitupsuja sisältävään kittiin, mutta torstain tilaisuudessa sydämeni vei täysin eräs merkin toinen tuote: By Terry Tête À Tête -ripset. En löytänyt niitä ainakaan vielä KICKSin verkkokaupasta, mutta Elevenillä ne jo ovat myynnissä.

Yleensä tykkään käyttää trio-ripsitupsuja, sillä niillä lopputulos on aina kokonaista ripsinauhaa luonnollisempi ja kiinnittäminen on kokonaista nauhaa ja yksittäisiä ripsiä paljon helpompi. Tête À Tête -ripsissä yhdistyy täydellisesti ripsitupsujen ja kokonaisen ripsinauhan parhaat puolet: ne ovat todella luonnollisen näköiset ja lisäksi kiinnittäminen käy trio-ripsiä nopeammin, ihan parissa sekunnissa! Siksi nämä noin 2/3 kokonaisen ripsinauhan pituiset Tête À Têtet ovat aivan ihanat ja ehdottomasti uudet suosikkini. Tuossa nopeasti räpsäistyssä kasvokuvassa minulla on juuri nuo kyseiset ripset.

Monille tulee irtoripsistä mieleen kreisinnäköiset silmät ja muoviset jättiripset, mutta nykyään suurin osa irtoripsistä on niin taidokkaasti suunniteltuja ja valmistettuja, että ne antavat meikkiin upean loppusilauksen näyttämättä yhtään tökeröiltä. Jos kuitenkin olet aloittelija ja vähän vieroksut irtoripsien käyttöä, suosittelen kokeilemaan merkin trio-ripsitupsuja; joko noita mainitsemiani Linda Hallbergin suunnittelemia tai By Terry -kokoelman vastaavia ja sitten tietysti noita ihania By Terry Tête À Tête -ripsiä.

Onko merkin ripset jo sinulle tutut? :)

Kommentoi