Syksyiset purppurahuulet

NUDE

Joka syksy iskee kaksi asiaa: sisustusinnostus (eilen kotiin roudattiin Ikeasta mm. uusi matto, työtuoli, vuodevaatteet ja päiväpeitto) sekä tumman huulipunan kaipuu. Kesällä tummat luumunpunaiset huulipunat jäävät laatikoiden pohjille ja aika tarkasti syyskuun alussa kaivan ne joka vuosi sieltä esille. Nyt olen ihastunut luumunpunaisten punien lisäksi erilaisiin violetteihin. Ja miten ihmeessä lähes mustatkin huulet voivat nyt näyttää hyviltä?! Tässä muutama inspiskuva aiheesta :) Mitäs te olette mieltä?

Kuvat Pinterestistä.

Kommentit

mapsi (Ei varmistettu)

No juu, itse en ihan kauhean suuri fani ole noin tummille huulille, mutta tyttö 14v yritti löytää tuota MAC:in Lordelle tehtyä lorde-huulipunaa mutta sitäpä ei saakaan Suomesta, ainoastaan Pariisista mac:in lippulaivamyymälästä, eikä edes netistä... osaisitko sanoa, mikä voisi olla korvaava tuote täällä? Sehän on tosi tumma sävy!

Riika (Ei varmistettu)

Tumma on ihana niin huulissa kuin kynsilakoissakin heti kun elokuu lähenee loppuaan :-) Tosin kapeissa huulissa liian tummat ei oikein ole edukseen mielestäni.

bubbs (Ei varmistettu)

Musta nämä supertummat huulipunat ovat ihan parhaimmillaan vaaleiden hiusten kanssa. Tuollainen Lordetyyppinen kokonaistumma look on mun mielestä vähän tylsä ja ilmeinen, vaalean kanssa tulee hauska kontrasti.

Sisu (Ei varmistettu)

Viime syksynäkin jo himottelin ja vihdoin sain ostettua. Ois kiva semmonen tummaluumupunanäinteetsen-tyylinen postaus. Pikapika testillä itsellä ainakin huomasin punan kertyvän helpommin huulien juonteisiin ja epätasaisuuksiin, and it ain't pretty!
Kiitos blogistasi, se saa aina paremmalle tuulelle ja paremman näköiseksi!

Erika Naakka
NUDE

Hih kiitos itsellesi kivasta kommentista ja postaustoiveesta :)

Kommentoi