Syksyiset viinihuulet

NUDE

..osa 200? Teistä alkaa varmaan kohta jo tuntua siltä, etten mä puhu nykyään mistään muusta kuin syksyyn täydellisesti sopivista viinihuulista (postaukset täällä ja täällä). Tänään kuitenkin ammennan tätä aihetta vielä (ainakin) yhden kerran ;)

Nyt on nimittäin käynyt niin, että aikasemmin esittelemäni Sleekin Pout Paint -huulilakka on menny hukkaan! Siis täysin teille tietämättömille. Ehkäpä se jäi jonnekin Ranskan auringonkukkapeltojen keskelle.. No nyt joudun siis keksimään uuden tavan saada itselleni tummat luumuhuulet.

Päätinkin eilen kokeilla seuraavanlaista komboa: Aluksi käytin korostukseen huulten yläpuolelle No7 Radiant Glow Concealeria ja rajasin huulet IsaDoran Perfect Liplinerilla (sävy 42 Plum). Sitten levitin pohjalle kevyesti Make Up Storen punaa sävyssä Black Orchid ja päällimmäiseksi kerros Malu Wilzin huulipunaa (sävy 60).

Kerroksia tuli niin monta, että huulet tuntuivat hieman epätasaisilta. Siksi taidankin tämän syksyn mennä joko pelkästään tuolla lähes mattaisella mustalla orkidealla tai Malu Wiltzin luumuisella punalla, joka muuten on todella kevyt ja pehmeä koostumukseltaan! Mutta joko mun toitotus on saanut teidätkin innostumaan tummista huulipunista? :)

Kommentit

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi/

Olen itsekin täysin ihastunut "viinihuuliin" ja käytänkin punaani lähes päivittäin :D siihen ei vaan voi kyllästyä! Postailin itsekin aiheesta vähän aikaa sitten, käy kurkkaamassa! :)

http://minna-rose.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

mulle tää on kyllä niin jokasyksyinen juttu! neon-värit jää kaapin perälle ja esiin astuu tummaakin tummemmat punat :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Aivan upeat! Pakko kaivaa oma viininpunainenkin esiin. :)

Henni (Ei varmistettu)

Mä oon päättänyt käyttää noita kesän pirteitä pinkkejä nyt syksylläkin. Ne piristää niin mukavasti väsynyttä naamaa! Kun kaikki vaatteetkin on syksyllä tummia, niin ei mun mielestä huulipunan tartte olla. Hyvä on kyllä toi väri sinänsä ja rehellisyyden nimissä on mullakin pari tumman luumun väristä huulipunaa, en vain oo vielä tänä syksynä kaivannut niitä huulille.

Hansu (Ei varmistettu)

Oon innostunu itekin tummista huulista. Toistaiseksi vielä ajatustasolla. Mulla on tiedossa reilun kuukauden päästä tosin juhlat, joihin hankkimani puku on hyvin vaalea, joten tummat huulet ja kynnet tulee varmastikin sopimaan siihen parhaiten :)

Kommentoi