Syksyn lempilakka

NUDE

Kun kello lyö syyskuun ensimmäistä päivää, meikkaustapani ja kynsilakkasävyni muuttuvat radikaalisti. Vaikka en kiinnitä siihen erityisesti huomiota, tajuan kuun alussa meikkaavani silmät juhliin aina todella tummiksi, kynnet syviin sävyihin ja alan hamuilla laatikostoista esiin ne kaikista tummimmat huulipunat. Syksy on tullut, sumusilmistä sen huomaa.

Kesällä käytin todella vähän kynsilakkaa. Ehkä pari kertaa jotain nudea. Muistan ajatelleeni, että ainakaan kynsiharrastajat eivät varmasti ole kiinnostuineita kynsilakkaköyhästä blogistani! Mutta kuten sanoin, syksyn tullen lakan haju leviää joskus iltaisin työpöytäni äärestä.

Tänä syksynä lempilakkani on ehdottomasti IsaDoran Wonder Nail, 519 Dark Romance. Jo yksi lakkauskerta riittää hyvin, jolloin lakka antaa syvän purppuran sävyn ja toisella kerroksella se muuttuu lähes mustaksi. Yläkuvassa näkyy muutkin IsaDoran tämän syksyn uutuuslakat; vasemmalla 519 Dark Romance (kausisävy, joka poistuu mallistosta syksyn jälkeen), 518 Bohemian Rose (jää valikoimaan) ja 517 Urban Green (kausisävy). Kynsilakat on saatu blogin kautta.

// My makeup has turned dark and smoky, so it must be fall. And this fall I'm painting my nails with this beautiful IsaDora Wonder Nail in 519 Dark Romance. Just with one layer it's deep purple and by adding second layer it turns almost black.

SEURAA NUDEA: BLOGLOVIN’ / FACEBOOK

Kommentit

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Eilen kans mietin itsekseni, että yksi syksyn merkeistä on se, että kynsilakkahyllyltä valitsee kynsille tumman sävyn, jota ei kesällä tulisi mieleenikään käyttää. :D

Fani (Ei varmistettu) http://fanny1991blog.blogspot.fi/

On kyllä kaunis tuo lakka. Hyvin syksyyn sopiva. :)

Kommentoi