Syvempi päivetys aurinkokapseleilla

NUDE

Kuinka moni teistä on kokeillut aurinkokapseleita? Itse testasin Imedeenin Tan Optimizer -kapseleita viime kesänä ja tänä vuonna söin ennen toukokuun alun Kroatian reissua Puhdas+ Sun-kapseleita ja olen kyllä huomannut kalkkunaihon karkoittavan vaikutuksen ihossani!

Ihoni ei ole herkkä palamaan, mutta näin aikuisiällä se ei ole myöskään rusketu helposti. Tosin olen lopettanut ihoni grillaamisen jo vuosia sitten ihosyöpäriskin ymmärrettyäni, mutta pieni päivetyksen kaipuu on silti jäänyt kalvamaan.

Tänä keväänä sain Shine Tattoo -rusketusrajoja lukuun ottamatta ihanan päivetyksen Kroatian auringossa. Käytin reippaasti aurinkosuojavoiteita, joten uskon, että bloggaajien tyttöjenillasta saaduilla Puhdas+-kapseleilla oli osuutensa asiaan.

Samoin viime vuotinen Imedeen-kuuri teki tehtävänsä, vaikka auringossa tuli labratöiden takia oleiltua todella vähän. Uskon, että Imedeen-kapseleiden runsas pigmenttipitoisuus vei iholtani sen luontaisen kalpeuden pois ja auttoi ihoa suojautumaan, kun aurinkovoide oli jäänyt laittamatta.

Ja syy, miksi tästä asiasta höpötän nyt, löytyy uusimmasta Stockmannin kanta-asiakaslehtisestä. Bongasin sieltä Imedeen-tarjouksen, jonka saatan itsekin hyödyntää, sillä näitä kyseisiä pillereitä pidetään yksinä markkinoiden laadukkaimmista aurinkokapseleista. Ja kapseleita kannattaa muuten alkaa syömään hyvissä ajoin, noin kaksi viikkoa ennen auringossa oloa.

Jos Imedeenin (tarjouksessa n. 40 e/ 60 kaps.) tai Puhdas+-kapseleiden (n. 55 e / 60 kaps.) hinta huimaa päätä, kannattaa testata ainakin Betamaxin arskakapselit, jotka maksavat vain noin 14 e / 100 kapselia!

Muistakaa kapselien napostelun lisäksi myös aurinkosuoja!

Kommentit

Pussukka (Ei varmistettu)

Hei! Sinähän käytät syväpuhd.shampoota? Purkaako se hopeakäsittelyt vaalennetusta tukasta? Oletko käyttänyt metallijäämiä puhdistavia shampoita?

Erika Naakka
NUDE

Metallijäämiä poistavaa eli kelatoivaa shampoota käytän viikottain :) Se on Lanzan ja kerroin siitä tarkemmin täällä: http://www.lily.fi/blogit/nude/kellertavan-ja-huonokuntoisen-tukan-pelastus/

Syväpuhdistavaa kannattaa ehdottomasti käyttää aika ajoin, vaikka hiukset olisi värjätty!

pussukka (Ei varmistettu)

Kiitos! taidan alkaa etsiskelemään sopivaa kelatoivaa shampoota

Pirkon Paletilta (Ei varmistettu) http://pirkonpaletilta.purkkimafia.fi

Äh, meinasin jo unohtaa nämä kapselit tänäkin kesänä, joten hyvä, että muistuttelit! Täytyykin laittaa testiin. <3

Auroraa (Ei varmistettu)

Viime kesäisestä postauksestasi innostuneena minäkin ostin nyt tänä keväänä noita Imedeenin kapseleita, kun sattuivat olemaan keväällä Shopping4net-verkkokaupassa tarjouksessa 29,90€. Nyt olen niitä pari viikkoa popsinut, juhannuksena lähdetään Bulgarian Kultahietikolle viikoksi, joten mielenkiinnolla odotan kuinka hyvän rusketuksen siellä mahdollisesti saan :-)

Erika Naakka
NUDE

Hei mahtavaa! Hyvissä ajoin olet ainakin aloittanut :)

JuttaE (Ei varmistettu)

Fitnesstukusta saatava Betagranat valmiste on ehottomasti paras ! :) Sen avulla tuntuu tarttuvan väri, vaikka täällä Suomen suvessa ei aina aurinko näykään. 60 kapselia maksaa 12,90e, joka ei mielestäni ole kallis! Takaa hyvän rusketuksen, sillä beetakaroteenia (25mg) on enemmän kuin muissa valmisteissa.

nansk

Olen syönyt muutaman kesän ajan aurinkotabuja, vaihtelevilla merkeillä. Viimeksi itse asiassa ennen Australian reissua talvella. TODELLA herkästi palavana ne ovat ihan kultaa purkissa, ja onhan se helpommin tuleva rusketuskin tosi jees (: Nyt alkoi kiinnostaa nuo fitnesstukun tuote ihan toden teolla!

Periaatteessa tämän kesän syöminen olisi pitänyt aloittaa jo, mutta en ole saanut aikaiseksi. Hyvä muistutus, kiitti!

Erika Naakka
NUDE

Hienoa kuulla, että oot saanut kapseleista apua! :)

jjjjjkk (Ei varmistettu)

Oon syönyt tota betamaxia monena vuonna. Edullinen ja toimiva! Mulla rusketus oli syvempi ja paljon kestävämpi noiden ansiosta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!Itsekkin olen aurinkokapseleita käyttänyt.Ihoni palaa todella helposti.Olen vaan miettinyt että miten usein vuodessa kapseleita kärsii syödä.Onko niistä haittaa jos syö useamman paketin vuoteen.Miten pitkään niitä kesällä kannaattaa syödä?

Erika Naakka
NUDE

Kyllä niitä kannattaa syödä ainakin koko kesän ajan ja varmasti uskaltaa syödä ympäri vuoden! Karoteenithan antavat iholle sävyä ilman aurinkoakin :)

Kommentoi