Syysihon tehohoitoa

NUDE

Heräsin eilen normaaliin tapaan (eli liian myöhään) ja järkytyin sydänjuuriani myöten peilikuvastani. Ihoni oli rutikuiva ja naama oli täynnä kuivuudesta johtuvia näppyjä. Tuntui, että aina kun vähänkin liikutin päätäni, kerros otsani ihoa hilseili lattialle. Päätin tehdä syksystä järkyttyneelle iholleni tehohoidon ja hyvinhän se tuotti tulosta. Seuraavana aamuna ihoni olikin lähes entisenlaisensa, jes! Tässä postauksessa esittelenkin mun omat talvi-ihon luottotuotteet.

Puhdistus ja kuorinta ennen kaikkea. Meikinjämissä muhiva iho ei koskaan saa kunnolla levätä ja siksi mä kuorin ihoani usein ja käytän hyvin puhdistavia meikinpoistoaineita. Ja btw kuivuudesta hilseilevä iho plus meikkivoide ja puuteri on ehkä kamalin yhdistelmä ikinä. Siksi onkin hyvä saada kuiva ihosolukko pois ihon pinnalta jo ennen meikkaamista. Ennenkin hehkuttamani BiONin Bacteriostat Cleanser on edelleen yksi lemppareistani ja se puhdistaa takuuvarmasti kaikki meikkivoiteet iholta. Sen kanssa käytän usein kasvosientä kuorintaan. Neutrogenalta saamani Visibly Clear -kuorinta-aine toimii päivittäisessä käytössä ja sen sisältämät mikrorakeet kuorivat ihoa hieman hellävaraisemmin, kuin kasvosieni.

Kuorinnan jälkeen ihon kosteutus on erityisen tärkeää. Kuivan ihoni pelastajaksi on meikäläisellä noussut maailman ihanin Estelle & Thildin kasvoöljy. Laitoin sitä illalla kunnon kerroksen kasvojen ja kaulan iholle. Se imeytyy ihmeellisen hyvin, eikä mun tarvitse kärvistellä öljyisten lakanoiden kanssa. Tästäkin lempparistani olen kertonut aikaisemmassa postauksessa.

Lisäksi levitin kasvoille kerroksen Vichyltä saamaani Idéalia-kasvovoidetta, josta onkin päässyt mulla jokapäiväiseen käyttöön. Voide on ihanan raikasta ja kosteuttavaa, ja juuri sopivan kevyttä myös meikin alle laitettavaksi. Kevyemmän normaali-ihoisille tarkoitetun voiteen lisäksi tätä löytyy myös kuivaihoisille suunnattua paksumpaa versiota. Ja muuten, mun tämän hetken ehdoton rohtuneiden huulten pelastaja on Carmex! :)

Tehohoitoja kannattaa tehdä iholle säännöllisin väliajoin, tai aina kun siltä tuntuu :) Mun täytyy varmaan puunata ihoani näin talven kynnyksellä ainakin pari kertaa viikossa, mutta onhan kaikki tämä ajankäyttö kyllä hyvän ihon arvoistakin!

Kommentit

tyyppi (Ei varmistettu)

Muista olla varovainen kuorinnan kanssa! Mulle sanoi kosmetologi, että varsinkaan kuiva/ohutihoiselle kuorinta ei tee kovin hyvää, ehkä kerran kuukaudessa voisi olla sopiva määrä ja silloinkin mieluiten vaan rakeettomia kuorintoja. Muuten saattaa ohentaa ihoaan liikaa ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa couperosaa. Kertoi, että moni (myös minä) elää siinä harhaluulossa, että nimenomaan kuivaa ihoa pitäisi kuoria, vaikka tosiasiassa edes normaalia ihoa ei tarvitse (kannata) kuoria sitä suositeltua 1-2kertaa viikossa.

Toi kasvoöljy näyttää ihanalta, just semmoselta mitä mun rutikuiva ihoni kaipaa. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo ihan totta, mäkin oon kuullut tosta. Mäkin yritän yleensä pitää aika minimissä noita kuorintoja, mut nyt mun iho on niin röpöläinen, et on pakko saada ylimääräset rämmäleet pois! :D

Riikka (Ei varmistettu)

saattaa toimikki ite kaytän jotain halppis kuorinta voidetta ja kasvovettä ja ihan normaaliia käsi rasvaa kasvoihin hyvin on tähän asti toiminut :D

http://luxstyle.fi/5-acne-killer-125.php?ref=fb4&ad1-pp

oletko kokeillut tuota ainetta jos olet niin toimiko ja kannattaako ostaa??????

Erika Naakka
NUDE

En ole kokeillut. Vaikuttaa hieman epälyttävältä, esim. tämä lause: "Kun Acne Killer kuivuu, se imee aknen, niitä aiheuttavat bakteerit, mustapäät ja rasvan ulos ihostasi. Se tunkeutuu syvälle ja imee ne pois." on ainakin täyttä soopaa :D En ehkä suosittelisi ostamaan.

Riikka (Ei varmistettu)

okei kiitos kiva kuulla joltain mielipide kun oon ite tosi pihalla tälläsistä jutuista :D

ilona (Ei varmistettu)

Sopiiko nuo tuotteet kuinka hyvin herkälle iholle? Koitan täällä sinnikkäästi taistella ihon hilseilyä vastaan ja kovasti on hankalaa, kun iho todella herkkä ja varsinkin silmäluomet on kuivat, ihme paikka! Mukavaa viikkoa!<3

Erika Naakka
NUDE

No ainakin ihan varmasti tuo Estelle & Thild sopii herkälle iholle. Se on luonnonkosmetiikkaa enkä usko, että luonnolliset aineet ärsyttävät ihoa :) Muista en menisi niin sanomaan. Vichy on toisaalta apteekkituote, joten uskoisin senkin kyllä sopivan.

Niina (Ei varmistettu)

Vasta löysin Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Kosteuttavan ja Tasoittavan Tehohoidon ja sen on kyllä ollu loisto tuote! Nyt ku iho on alkanu kuivumaan nii tuo kyllä pelastaa. Päällekö pistää yöksi vielä kasvovoidetta nii kuivuudesta ei oo tietoakkaa. Iho on aivan ihanan tuntonen ja tasanen. Ja Carmex on kyllä lemppari aina päivisin. Yöksi laitan aina Vitalista. Se pyssyy hyvin huulilla koko yön.

Erika Naakka
NUDE

Kuulostaa hyvältä! :) Mulle Vitalis ei oikeen tee mitään. Sehän periaatteessa tekee vain kalvon huulten päälle, ettei kosteus pääse karkaamaan. Mutta jos sitä kosteutta ei alun alkaenkaan löydy huulilta niin vitalis vain pahentaa tilannetta..

Niina (Ei varmistettu)

Päivän ku on käyttäny Karmexia nii sitä kosteutta onneksi on huulissa ja se Vitalis sitte just pittää sen yön ajan huulissa. Ei anakkaa pääse kuivuu :)) Hirvein tunne ikinä on oikeesti nousta kuivien huulien kans. Ihan hirveetä!

Eveliina (Ei varmistettu) http://www.fashion-sto.blogspot.fi
hansski (Ei varmistettu)

IHANAA että oot palannu, mää oon niin oottanu taas sun huippu postauksia! :)
Ja tuo garmex on täälläkipäin aivan ehoton suosikki varsinki yöllä, aamulla saa vaan kuoria kuolleen ihon pois huulilta :) ja ois tosi ihana jos viittisit tehä jonku tämmösen hiustenki hemmottelusta :)

Erika Naakka
NUDE

Jeps, aikeissa olis! :) Kiitti kivasta kommentista.

Kommentoi