Syyskuun taidonnäytteet lukijoilta

NUDE

Taas on aika taas ihastella teidän lukijoiden postaamia Nude-blogin inspiroimia Instagram-kuvia. Tällä kertaa estradille pääsevät norriporri, jjuttahoo ja maleksandrak :)

Costumen Tähtistailaajakisassakin mukana ollut norriporri inspiroitui Léa Seydouxin superraikkaasta ja trendikkäästä meikistä ja onnistui toteuttamaan sen ihan 100-prosenttisesti! Norriporri, voitaisko pliis vaihtaa huulia? ;D Tsekkaa myös supertyylikkään Noran blogi!

Juttahoo loihti itselleen aivan upean kampauksen hollantilaisella letillä. I-H-A-N-A! Miksi mä en ole koskaan onnistunut tällaisessa kampauksessa noin hyvin!

Maleksandrak taas teki huonona päivänä hyvän kampauksen, joka sitten piristikin kummasti mielialaa :) Kaunis lettikampaus on tehty tämän tutorialin avulla. #goodhairday!

Ja muista, jos olet itsekin testaillut tällä kanavalla nähtyjä meikkejä ja kampauksia, tägää se #nudeblogi, niin pääsemme kaikki ihastelemaan tuotostasi ;)

Kommentit

sanni (Ei varmistettu)

Moi erika! Ihana blogi, parhaita ideoita, mutta tässä olisi yksi haaste! Kampaus, joka hävittää ruman tyvikasvus.. jos sellaista on olemassa :D

Erika Naakka
NUDE

Heh no eipä taida oikein olla. Mun mielestä paras on aukinaiset hiukset, mielellään kiharalla :)

Jutta H. (Ei varmistettu)

Heh, tuo kampaus taisi syntyä juurikin siinä pahimmassa kiireessä! Eli ainahan ne hiukset asettuu hyvin vain kotona köllötellessä tai siinä 2minuuttia-aikaa-hiuksille hetkessä! ;)
Mutta kiitti vielä ihanista tutoriaaleista, ettei aina tarvi olla se ponnarityttö! :)

Nora (Ei varmistettu)

Kiitos ihana :-) xx

Kommentoi