Taas yksi pettymys huippukosmetiikkaan

NUDE

Tilasin vähän aikaa sitten Bangerheadilta saamallani lahjakortilla vähän kosmetiikkaa. Silmänympärysvoidekokoelmani ei ole koskaan ollut kovin kummoinen, joten halusin löytää jonkun todella suositun ja tehokkaan voiteen herkälle silmänympärysiholle.

Ole Henriksen on merkki, jonka tuotteita olen halunnut testata jo pitkään, sillä olen nähnyt tuotteita mm. monien supersuosittujen instagrammaajien tileillä. Julkkistenkin suosimalta merkiltä löytyy ihonhoitotuotteita joka lähtöön ja tämä Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Crème taitaa kuulua sen suosituimpiin tuotteisiin.

Jotenkin tuntuu, että olen viime aikoina joutunut pettymään todella moniin muka-suosuttuihin huipputuotteisiin.. ja vieläpä kalliisiin sellaisiin. Ja pakko sanoa, että tämä taitaa mennä jonon jatkoksi; voide sisältää nimittäin jotain kimaltavia partikkeleja, ainakin micaa. Tämä kimaltava tuote on mielestäni ihan ok vaikkapa luomiväreissä tai jossain huulipunissa, mutta en haluaisi mitään ylimääräistä ihonhoitotuotteisiini. Miksi silmänalusille pitää huijata valoa jollain glitterillä? Lisäksi tuote sisältää silikonia, minkä en ehkä ajattele silmänympärysvoiteessa olevan tarpeellinen..

Olisi tietysti pitänyt tsekata ainesosalista ennen tuotteen ostamista, mutta ei tämä ole ihan niin vakava paikka, ettei käyttäisi tuotetta ollenkaan. Mutta en halua missään nimessä levittää tätä iholleni yöksi, päivisin olen käyttänyt tätä edelleen ja ihan hyvältähän se on vaikuttanut. Mutta tämä ei mielestäni missään nimessä ole hehkutuksensa tai kalliin hintansa (40-47 e) arvoinen.

Oletteko te koskaan testanneet tätä tai muita Ole Henriksenin tuotteita?

Kommentit

Heidi Minna (Ei varmistettu)

En ole testannut juuri siksi että ne ovat todella kalliita ja sisältö vaikuttaa usein varsin köyhältä. Ehkäpä joku hypetetyistä tuotteista on ihan oikeastikin hyvä, mutta kun keskitaso on tätä ja hinta kuitenkin aina korkea, en tunne suurta mielenkiintoa lähteä kokeilemaan..

Erika Naakka
NUDE

No sepä se! Voisin verrata näitä vaikkapa meidän omaan Lumeneen, joka on aika paljon halvempi ja vielä kotimainen. Taidan pysytellä siis niissä ;)

Elli A (Ei varmistettu)

Ymmärtääkseni lähes kaikki synteettiset sy-voiteet sisältävät silikonia sen vuoksi, että se häivyttää ryppyjä. Ja tuota kimalletta lisätään heijastamaan valoa, koska monet eivät käytä siihen tarkoitettua meikkituotetta. Mutta olen samaa mieltä siitä, että kumpikin on Ay-voiteessa turha. Itselläni tuo olisi jäänyt ostamatta jo siitä syystä, että tuote on purkissa.

Uskon että moni hehkutettu ns. klassikkotuote säilyttää klassikkostatuksensa sen vuoksi että sitä hehkutetaan klassikkona, jolloin sitä ostetaan siitä syystä eikä siksi että se olisi erityisen ihmeellinen tai edes hyvä. :)

NinaMariaS (Ei varmistettu)

Silloin kun vielä käytin myös synteettistä kosmetiikkaa, käytin myös merkin tuotteita. Silmävoidetta en muista käyttäneeni, mutta osaan muista tuotteista olin hyvinkin tyytyväinen omalla kuivuuteen taipuvalle ihollani. Yksi kimmoke siirtyä luonnonkosmetiikkaan tosin tuli juuri kyseiseltä merkiltä. Kosmetologini suosituksesta ostin merkin naamion ja sain valtavan reaktion tuotteesta. Naamani oli vuorokauden ajan Sini-punainen. Kosmetologini väitti, että olen ehkä allerginen appelsiinille (en ole) tai muuten liian herkkä tehokkaalle tuotteelle. Itse päädyin siihen että ongelma on erilaiset kemikaalit/ lisäaineet yms. Nyt olen siirtynyt täysin luonnonkosmetiikkaan ja mitään reaktioita en ole enää aikoihin saanut. Oma suosikkini on Tata Harper . Kallis mutta loistava ja onneksi riittoisaa !

Satu123 (Ei varmistettu)

Mä kyllä tykkäsin tästä, mutta sitten löysin Originsin Ginzing-sarjan silmänympärysvoiteen, joka on tosi samanlainen kuin tää, mutta aika paljon edullisempi niin se on tällä hetkellä käytössä. Käytän sitä vain aamuisin, iltaisin kaipaan kosteuttavampaa(tällä hetkellä käytössä Kiehl'sin Creamy Eye Treatment with Avocado).

Kommentoi