Taidonnäytteitä lukijoilta

NUDE

Esittelin teille pari viikkoa sitten Instagramista poimimiani #nudeblogi-hashtagilla varustettuja lukijoiden kampauskuvia ja tänään päätin esitellä jälleen kolme taidonnäytettä. On edelleenkin niiiiiiin superkivaa nähdä teidän tekemiä kampauksia ja meikkejä, joten muistuttaisin vielä, että jos olet kokeillut kampausta, meikkiä tai vaikkapa manikyyriä meikäläisen ohjeilla, tägää kuva Instagramissa tuolla samaisella tägillä tai lähetä kuvat minulle vaikkapa sähköpostitse :)

@annananna82 teki aivan upean lettikampauksen näillä ohjeilla. Ensi kerralla, kun itse teen taas tämän kampauksen, aion möyhiä sitä yhtä paljon kuin Anna. Kampaus kun näyttää niin ihanan rennolta ja boheemilta :)

Räiskyvä @ddora kokeili ponnarikampausta Rihannan inspiroimana. En ole itse ehtinyt vielä kunnolla kokeilla tätä kampausta, mutta ensi viikolla on kyllä jo ihan pakko! Ja ihanat kikkurat ddora :)

@roosajasmiina teki Blake Lively -kampauksen (ohjeet täällä) ystävänsä kadehdittavan paksuun ja pitkään tukkaan. Tosta tukasta riittäisi matskua vaikka mihin kampauksiin! Mitenköhän mä saisin omat hiuksenikin kasvamaan yhtä pitkiksi..

Kiitos näistä kuvista <3 Lisää on toivottavasti luvassa :)

Kommentit

Johanna (Ei varmistettu)

Aiivan mahtavia kampauksia mimmit!

Kommentoi