Talvi-ihon pelastavat seerumit

NUDE

Nyt olisi taas se aika vuodesta, kun ilma on niin kuivaa, että iho menee ihan aavikoksi ja nenän limakalvot tuntuvat tippuvat paikoiltaan. Tänä talvena olen onnistunut välttämään toisen noista ikävyyksistä, nimittäin kasvojen ihon kuivumisen.

Olen sattumalta törmännyt kahteen seerumiin, joiden avulla iho ei tunnu olevan tästä vuodenajan vaihtumisesta moksiskaan. Ja nämä pelastavat purnukat ovat suosittu Lierac Hydragenist Moisturizing Serum ja kotimainen Mia Höytö Lempeä Uni Multivitamin Oil Serum.

Olen aiemminkin kertonut käyttäväni paljon kasvoöljyjä, mutta pelkästään niiden varassa eläminen on vähän vaikeaa. Tavallisen seerumin jälkeen iholle levitetty öljy ei tunnu imeytyvän millään ja meikatessa ihon pinnalla oleva öljykerros sekoittuu meikkiin kiiltäväksi pakkelikerrokseksi.  Mia Höydöltä testiin saadulla öljyseerumilla saan öljyn hyödyt, mutta samalla voin käyttää meikin alla sinne paremmin sopivaa kosteusvoidetta. Tämä seerumi nimittäin imeytyy ihooni paljon paremmin kuin yksikään kasvoöljyni, koska se on koostumukseltaan normaaleja kasvoöljyjä kevyempää. Mutta toisaalta tavallisia seerumeita paljon tukevampaa tavaraa. Käytän tätä yleensä iltaisin, mutta jos aamulla iho on erityisen rapsakka, levitän seerumin hyvissä ajoin ennen puunausta, jolloin se ehtii imeytyä kunnolla. Sen jälkeen levitän normaalin kosteusvoiteen ja hetken päästä meikin.

Lieracilta saatu seerumi on koostumukseltaan hyvin paljon kevyempi, oikeastaan geelimäinen, mutta se onnistuu silti kuin ihmeen kaupalla kosteuttamaan röpöisemmänkin ihon. Ja tämä sopii suoraan meikin alle kuin nakutettu, sillä nopean ilmeytymisen lisäksi tämä saa plussaa ihon silottamisesta. Se sisältää hyaluronihappoa, joka voi häivyttää pieniä juonteita ja ihon kuulaus muutaman päivän käytön jälkeen tulee varmaankin ihoa kevyesti kuorivista AHA-hapoista. Jos pitäisi päättää kumpi näistä kahdesta sankarista on parempi.. en osaisi päätöstä kyllä tehdä!

Kun tsekkasin Mia Höydön seerumin hinnan, olin tyytyväinen, että olin tykästynyt myös edullisempaan Lieraciin. Ja sitten tarkistin Lieracin seerumin hintalapun, eipä siinäkään ole ihan kauheasti iloitsemista :D Molemmat putelit maksavat yli 50 euroa. Mutta jos rakastat luksuskosmetiikkaa ja olet valmis panostamaan ihon kosteutukseen, ovat nämä kyllä tsekkauksen arvoisia! Molemmat ovat oman kuivan ihoni suurimpia pelastajia tänä talvena.

Kommentit

Josus (Ei varmistettu)

Lieracin hydragenist seerumi on kyllä huippu! Valloittanut oman sydämeni (tai no ihoni) ja asiakkailta tulee poikkeuksellisen suitsuttavaa palautetta.

Vink vink, Lieracin seerumi on muuten tarjouksessa Yliopistonverkkoapteekki.fissa, josta löytyy toki myös Mia Höytö seerumikin :)
http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/LIERAC-HYDRAGENIST-seerumi-30-ml

Erika Naakka
NUDE

Uuh, kiitos vinkistä!

Kommentoi