Tärkeimmät arskatuotteet

NUDE

Auringonoton vaaroista olen varmasti paasannut täällä blogissa jo ihan tarpeeksi, joten jätetään se asia vähäksi aikaa sikseen. Muutaman faktan UV-säteilystä voit käydä lukemassa edellisestä postauksestani. Ajattelin kuitenkin näin keskikesän juhlan aikaan ottaa taas asian vähäsen esiin ja esitellä muutaman suosikki aurinkotuotteeni, joilla itse suojaudun visusti UV-säteilyä vastaan :)

Tässä muutama tämän kevään uutuus, jotka olen kaikki saanut blogin kautta testiin. Imedeen-aurinkokapselit ovat kauneustoimittajatuttavani mukaan markkinoiden parhaita, joten siksi olen todella innoissani, kun olen päässyt näitä testaamaan. Vielä en ole ihan tarvittavaa kuukautta näitä syönyt, mutta silti olen alkanut huomata, että ihoni jo ruskettuu paremmin, eikä punota niin helposti kuin yleensä!

Garnierin Dry Mistista on tullut yksi suosikeistani. Sumutetta tuskin tuntee iholla ja nimensäkin perusteella se kuivuu heti! Australian Gold on uutuutena Suomeen saapunut brändi ja laaja tuoteperhe sisältää niin perus aurinkosuojia kuin hehkua antavat ja kevyen suojakertoimen sisältämät "bronzer"-linjan tuotteita. Sarjan Face Guard stick on pysynyt koko kesän mukana ja korkea suojakerroin on omiaan etenkin silmien ympärille. Apteekissa myytävät Louis Widmerin tuotteet sopivat herkälle ja allergiaan taipuvalle iholle. Tuotteen kerrotaan olevan pitkäkestoisempi kuin tavalliset aurinkosuojavoiteet liposomiteknologian ansiosta.

Ja onneksi itseruskettaviin voi luottaa, vaikka keli olisi mikä. Tässä jälleen kerran kaikki suosikkini: St. Tropez Bronzing Mousse, Vita Liberata Tinted Seld Tan Mousse ja Laveran itseruskettavat voiteet vartalolle ja kasvoille. Jokohan olen tarpeeksi hehkuttanut näitä täällä? :D

Niin ja jos yhä edelleen olet niitä ihmisiä, jotka sanovat pyh ja pah auringon vaaroille, käypä kurkkaamassa kuva tämän linkin takaa. Kuvassa on 28 vuotta rekkakuskina työskennellyt mies, jonka kasvoista luonnollisesti vain toinen puoli on ollut alttiina auringonsäteille. Vieläkö tekee mieli mennä paahtumaan auringon alle? Siis enhän minäkään aio koko kesää varjon alla kököttää, ymmärränhän nimittäin myös D-vitamiinin tärkeyden, mutta peräänkuulutan kohtuutta jälleen tässäkin asiassa :)

Kommentit

Irene // Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

hyi helv toi rekkakuski!! Jaakko sanoi: Se on huomenna ruskea :)

Kommentoi