Tatuoinnin peittäminen

NUDE

Löysin netistä aika hyvän videon tatuoinnin peitosta. Kannattaa katsastaa, jos tarvetta tällaiseen on :) Itselläni ei mustetta iholta löydy, mutta tota voisin soveltaa esimerkiksi mustelmien peittämiseen joskus, mustelma-altis kun olen..

[youtube width="640" height="360"][/youtube]
Tattoo Covering tutorial
Esimerkiksi Joe Blascolta löytyy tuote tähän tarkoitukseen: "Joe Blasco Tattoo Cover -peiteväreillä saat vaikeatkin ihon värivirheet ja tatuoinnit näkymättömiin. Joe Blasco Tattoo Cover -tuotteissa on 70-85% väripigmenttiä. Nämä erittäin tehokkaasti peittävät tuotteet häivyttävät näkymättömiin myös ihon vaikeita värivirheitä kuten tuliluomen (naevus flammeus), vitiligon, arvet ja palovammat. Ne toimivat erittäin hyvänä fysikaalisena auringonsuojana sisältämiensä pigmenttien (ennen kaikkea valkoisen pigmentin l. titaniumdioksidin) ansiosta. Ne eivät kuivata ihoa, kestävät iholla hyvin ja ovat vedenkestäviä." Tolla varmaan sais peittoon ne tummat silmänalusetkin! :D            Onko kenelläkään kokemusta tatuointien peitosta tai onko jopa pahempi katumus iskenyt?

Kommentit

Henriikka (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/09129484568914625875

Oon peittänyt kerran tatuoinnin Joe blascolla mutta ihan tavallisella meikkivoiteella. Peitti hyvin,mutta tatuointi oli sellanen valmiiks ku kulahtanut. Toi oliski aika ehdoton ajatellen noita kesän juhlia ku vanhukset kammoksuu tatuoitua nuorisoa :)

Tiia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13425749947981079953

Tatuointia ei ole tarvetta peitelä, mutta mustelmia olisi joksu ihan kiva saada piiloon :P

Anonymous (Ei varmistettu)

Oon kuullut että joku oikeasti käyttää tota tuotetta tummiin silmänalusiin :D Ja toimii kuulemma erittäin hyvin :D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hah joo vanhukset on pahimpia :D Johonki anoppilaan toi vois myös olla hyvä juttu.

Joo se meikkivoidekin on jo tosi peittävä, ja varmaan riittäis. Mietin just et millasta kakkua toi Joe Blascon tatuointipeittomömmö sit on! Et huhhuijaa jos sitä laittais silmien alle :D Näyttäisin varmaan joltain nukelta.

Anonymous (Ei varmistettu)

Aattelin esittää toiveen sulle, näin omien penkkarieni lähestyessä. Minä ja kaverini pukeudutaan 80-luku henkisesti mutta meikistä mulla ei oo mitään hajua.. Olisi tosi kiva jos voisit tehdä postauksen, jossa meikkaisit itsesi todella räikeillä väreillä 80-luvun innoittamana, tästä olisi tosi paljon apua mulle ja kaverilleni! :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No kiva, että sain toiveen! Tietysti voin tehdä postauksen, varmaankin ensi viikon puolella! :) Kiitti!

Anonymous (Ei varmistettu)

Koskaan en ole tatuointia peittänyt, mutta kieltämättä muutaman kerran olisin toivonut että näin voin tehdä.. Tietystihän mulla on pohkeessa koko pituudelta tatuointia ja sen luulisi olevan helppo peittää vaatteilla.. Mutta ei aina välttämättä :D Pari kertaa olen jopa miettinyt että kun olisin jättänyt tuon kohdan tatuoimatta! -.-'

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No voi vitsi jos on kaduttanut :/ No onneks jalat on kuitenkin ehkä helpoimmasta päästä peittää, toisin ku jotkut kädet tai ranteet. Ootko miettinyt tatuoinnin poistamista esim. laserilla?

Luigi (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/03087249515213952979

Monesti todettu, että joku pikkuruinen kuva harmittaa enemmän kuin isompi johon on oikeesti käytetty mielikuvitusta ja vaivaa. Itse olen ainakin saanut vanhuksilta tai ikääntyneiltä enemmän positiivista palautetta, joten ehkä ne negatiivisemmat ovat olleet vaan hiljaa :D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Toikin voi olla totta. Mut sun tatskoja onki mahdotonta peittää et paree ettei rupeekkaan kaduttaa :D

Mä oon huomannut tossa vanhemmassa ikäpolvessa kyllä asenteenmuutosta. Omakin isä olis saanu slaagin, jos olis saanut tietää mun siskoni ensimmäisestä tatuoinnista sillon, ku se sen otti. Mut nyt, kun oon pakkokatsottanut sille esim. Miami Inkiä, isästä on tullut suorastaan tatskafani. Nyt se ihastelee netissä tatskakuvia (oon varmaan näyttänyt sille sunki kuvat!) ja siskon nykyisiä tatuointeja. Ehkä isällä oli joku pinttynyt kuva mielessään niistä 50-luvulla tehdyistä kuppasista vankilatatuointteista :D

Kommentoi