Täydellinen apuväline huulipunan levittämiseen

NUDE

Olen aina ollut se tyyppi, joka vetelee huulipunan huulille suoraan puikosta. Kaikki siveltimien kanssa taiteilu on vain tuntunut turhalta hifistelyltä. Kunnes törmäsin joskus netin syövereissä aivan mahtavaan huulipunanlevitysvinkkiin, jota en ole vielä ehtinyt jakaa kanssanne.

Uskokaa tai älkää, mutta paras väline huulipunan levitykseen on viisto kulmakarvasivellin.

Siveltimen viisto muoto ja sen käyttäminen eri asennoissa takaavat sen, että jokaisen huultenmuodolle ja huulten eri kohtiin löytyy täydellinen käyttömukavuus. Amorinkaaren rajaus onnistuu kädenkäänteessä ja siveltimen kärki yltää hyvin myös suupieliin. Voit käyttää sivellintä joko kärjellään huulten rajoissa tai lappeellaan, jolloin saat punan levitettyä kaikkialle huuliin. Punan voi ottaa siveltimeen puikosta tai tehdä kuten minä ja levittää puna ensin puikosta huulille kylmiltään ja rajata sitten siveltimen kanssa huulet jo levitetyn punan voimin. Toimii, kokeile vaikka!

Kannattaa valita isohko ja pehmeillä karvoilla varustettu sivellin. Kova ja ohut sivellin voi jättää väriin raitoja pureutuessaan ihoon saakka punan läpi. Omani on ostettu The Body Shopista ja se toimii tässä hommassa todella hyvin. Kuvan huulipuna on Yves Saint Laurentilta saatu Rouge Pur Couture sävyssä 13 Le Orange.

Oma nihkeä suhtautumiseni huulipunasiveltimiin on varmastikin johtunut joko siitä, että omistamani versiot ovat olleet auttamattoman huonoja tai ne ovat käpristyneet ensimmäisen huulipunan levityskerran jälkeen kivikoviksi, jos olen unohtanut pestä siveltimen heti käytön jälkeen. Tämä niksi on muuttanut homman ihan päälaelleen ja käytänkin kulmasivellintä huulipunan kanssa melkeinpä joka kerta.

// I think an angled brush is even better to do you lip makeup with than a traditional lipstick brush. Is more easy to use and it gives you more angles to work from. Use a soft and pretty large brush, mine is from The Body Shop.

Kommentit

julbe (Ei varmistettu)

Ei vitsit, tän takia sun blogi on ihan paras! :D Hauska vinkki, oon nimittäin kanssa pitäny tota siveltimellä levitystä tosi vaivalloisena, ja yrittäny olla vaan supertarkka huulipunan levittämisessä varsinkin suupielien kohdalla. Multa löytyy vähälle käytölle jääny RT :n kulmasivellin jota oon silloin tällöin käyttäny rajauksissa, kun se on yksinkertaisesti liian iso ja joustava kulmavärin levitykseen omasta mielestä. Pitääpä testata toimisko esim se tähän, kiitos!

Erika Naakka
NUDE

Hih voi kiitos :) Ja hei itseasiassa mulla on ihan sama sivellin ja jäänyt myös samasta syystä käyttämättä! Kiitos siis sullekin vinkistä :D

Essibltn (Ei varmistettu) http://essi-bltn.blogspot.fi

Oho, ei ois kyllä nesimmäisenä tullut mieleen! Uusi vinkki siis mullekin. Onneksi on just sopivasti yks ylimääränen kulmakarvasivellin, niin tiedän mihin se pääsee käyttöön! ;)

Mulan (Ei varmistettu) http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/

Vau, näppärä vinkki! Vielä pitää hankkia huulipuna. xP Onneksi siskoni 'Belle' on ollut punista kiinostuneempi, tiedän ainakin, mitä kannattaa kokeilla, sitten kun on valmis sijoittamaan sellaiseen ehostustuotteeseen. :)

Larppa (Ei varmistettu)

Moikka! Tämä ei juurikaan liity aiheeseen, mutta olitko huomannut että Elfin meikkejä saa nykyisin Turustakin?! Bongasin niitä itse tänään Skanssin apteekista! :)

Erika Naakka
NUDE

Moi! No en oo huomannut! Suuri kiitos vinkistä jee! :)

Upejajenni (Ei varmistettu) http://upeja.wordpress.com

Jep, ihan paras huulipunasivellin! Aloin itse käyttää samaa kikkaa muutama kuukausi sitten pakon sanelemana kun hukkasin vakituisen huulisiveltimeni :D

Taruh1 (Ei varmistettu)

Heippa Erika,
Olet ehdottomasti lempi kauneusblloggaajani, ihan postauksiesi selkeyden ja kattavuuden takia, ja päätinkin siksi lähestyä sinua ongelmallani :D

Olen satsannut kunnon varjostussettiin (anastasia beverly hills), mutta tajusin että mullahan ei ole mitään kunnon siveltimiä varjostamista varten. Millaisia siveltimiä sinä suosittelet varjostamiseen ja korostamiseen puuterimaisella tuotteella? Esim. Ecotoolsilta, sigmalta, real techniquelta tai joltain merkiltä mitä suosittelisit? Kiitos vastauksestasi jo etukäteen! Tässä vois myös olla hyvä postausaihe, en usko että olen yksin ;)

Erika Naakka
NUDE

No yhden postaukset olen siitä tehnytkin :) http://www.lily.fi/blogit/nude/kasvojen-varjostaminen

Nykyään käytän eniten Real Techniquesin Contour Brushia :) Se on just sopivan kokoinen!

amandaaaa (Ei varmistettu)

moi! tää ei liity tähän postaukseen, mutta yhdessä postauksessasi mainitsit urban decay all nighter long lasting make up setting sprayn, niin mistä olet ostanut sen? tiedätkö saako sitä esim helsingin sokokselta? kiitos etukäteen :)

amandaaaa (Ei varmistettu)

moi! tää ei liity tähän postaukseen, mutta yhdessä postauksessasi mainitsit urban decay all nighter long lasting make up setting sprayn, niin mistä olet ostanut sen? tiedätkö saako sitä esim helsingin sokokselta? kiitos etukäteen :)

Erika Naakka
NUDE

Joo saa kyllä :)

Kommentoi