Täydellinen mattalila

NUDE

Lähes jokaisessa suositun ulkomaalaisen meikkivloggaajan videoissa hehkutetut Anastasia Beverly Hillsin huulivärit ovat saaneet minut metsästämään mattapunia entistä ahkerammin. Anastasia Beverly Hillsin tuotteita kun ei myydä Suomessa, eikä niitä ole tänne ilmaisilla postikuluilla tilattavissa, olen kääntynyt Stilan huulimeikkien puoleen.

All Day Liquid Lipstick vakuutti minut jo kesällä. Vaikka sävy Beso on näkynyt blogissa vasta yhdessä postauksessa, on se ollut kovassa käytössä kulissien takana. Besoon ihastuneena sain vihdoin kaikkien niiden "loppu varastosta" -ilmoitusten jälkeen tilattua Feeluniquelta itselleni sävyn Aria.

Aria on tumma violetti ja tietysti täysin matta. Kuvissa värikylläisyyttä näyttää kyllä olevan enemmän, sillä todellisuudessa Aria ei todellakaan ole räikeä vaan melkeinpä täysin murrettu. Ihana sävy joka tapauksessa ja sopii kyllä todella moneen tilaisuuteen! Tätä käytin esimerkiksi juuri lauantaina ystävän pikkujouluissa. Ja seuraavana päivänä sain vielä hinkata huuliani meikinpoistoaineella :D

Toinen tärkeä kriteeri hyvälle mattapunalle on pysyvyyden lisäksi tuntuma. Vaikka tämä puna on todella matta, eivät huulet tuntuneet kuivalta, eikä väri lähtenyt rapisemaan pois huulilta, kuten halvimmilla mattahuulilakoilla on tapana tehdä. Täys kymppi tälle!

// Stila's All Day Liquid Lipstick is a good dupe for Anastasia Beverly Hills' liquid lipsticks. This Aria shade is so beautiful and something I have been searching for a long time. Loving it <3

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Marbeliini (Ei varmistettu)

Aivan ihana väri!! Pakkasten saapuessa itselläni kuitenkin huulet rohtuvat herkästi ja rohtuneissa huulissa ei minkäänlainen puna näytä kivalle :( olisiko sinulla ideaa vaikka postauksen verran talven rohduttamille huulille hyviä ja hoitavia huulivoiteita aina edullisemmasta myös hieman hintavampaan? :)

Marbeliini (Ei varmistettu)

Aivan ihana väri!! Pakkasten saapuessa itselläni kuitenkin huulet rohtuvat herkästi ja rohtuneissa huulissa ei minkäänlainen puna näytä kivalle :( olisiko sinulle ideaa vaikka postauksen verran talven rohduttamille huulille hyviä ja hoitavia huulivoiteita aina edullisemmasta myös hieman hintavampaan? :)

Erika Naakka
NUDE

Joo tästähän voisi kyhäistä postauksen! Itselläni toimii kaikista parhaiten Jane Iredalen Lip Drink ja sitä ennen huulten kuorinta. Eli ennen kuin ehdin tehdä uutta postausta, tsekkaa tämä: http://www.lily.fi/blogit/nude/diy-lip-scrub :)

Elinakp (Ei varmistettu)

Anastasia beverly hilssiä myydään myös Suomessa ;) Sitä saa Kicks-myymälöistä! Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin, mutta olen nähnyt Kicksin hyllyllä ainakin ABH kulmavärejä ja countour paletteja :)

Erika Naakka
NUDE

Juu tää oli kyllä tiedossa mutta Suomesta ei siis saa juuri niitä ABH:n huulituotteita.

irisannasofia
Iris Anna Sofia

Apua, upea! <3

Jossutii (Ei varmistettu)

Ai vitsi tuo on ihanan näköinen :) Oletko käyttänyt tässä rajausta vai pelkiltään punaa? Jos pelkällä värillä saisi noin hyvännäköisen lopputuloksen niin vo-vou! :) Ostinpa muuten kokeiluun nyt Lumenen uuden punan ja vaikka se on helppokäyttöinen muodoltaan, niin taitaa kyllä rajauskynä senkin kanssa olla pakollinen juttu.. Onkohan yhtäkään huulipunaa jota voisi käyttää ilman rajauskynää, mitä ammattilaisena sanoisit?

Erika Naakka
NUDE

Itseasiassa mä käytän todella harvoin rajauskyniä ja tämän mattapunan kanssa sellaista ei totisesti tarvitsekaan :) Ja ne Lumenen uutuudet varmasti tarvisevat sen, koska koostumus on niissä niin ohut ja löydä, että väri lähtee varmasti vaeltelemaan ilman kunnollista rajausta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kiitos nopeasta vastauksesta! :) Voihan syyhy sormissa.. Onkohan mitään rajaa montako joululahjaa itselleen saa ostaa? :'D

Erika Naakka
NUDE

EI! :D

Kommentoi