Täydellisen kihartimen metsästys

NUDE

Olen jo kauan etsinyt kiharrinta, joka sopisi täydellisesti vaatimuksiini. Sen pitäisi olla halkaisijaltaan tuuman eli noin 2,5 cm, siinä pitäisi olla klipsi, puikko-osan pitäisi olla keraaminen ja tarpeeksi pitkä, siinä pitäisi olla lämpötilan säätö sekä varresta pyörivä pitkä johto. Nopea lämpeneminenkään ei olisi pahitteeksi.

Olen kiertänyt aina kaikki kiharrinhyllyt kaupassa ollessani ja tähyillyt pitkän vaatimuslistani täyttävää kiharrinta. Kun Cittarin hyllyt oli ruokaostosten teon yhteydessä kierretty noin 20 kertaa, oli sinne vihdoin ilmestynyt lähes täydellinen kiharrin ja vieläpä 10 egen alennuksella (30e)! Kiikutin OBH Nordica Artist Curl Power 25 mm -kihartimen saman tie kassalle ja kokeilinkin sitä vielä samana päivänä.

Ja hyvän ostoksen tein! Kiharasta tulee juuri oikean kokoinen. Kihartimen putkiosa on ihanan pitkä yltää kihartamaan melkein koko tukan kerralla. Myös klipsuosa on pitkä, tosin kuvassa se näyttää todenmukaista lyhyemmältä. Tämän postauksen kiharat on tehty pitäen kiharrinta lähes pystyssä, jolloin tukkaas saa rennot surffilaineet. Tiukempaa kiharaa tulee kun kiharrinta pitää viistosti.

Tulipa muuten kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä juttua siitä, miten kiharat saa pysymään parhaiten. Moni mainitsi hyväksi tuotteeksi KMS Californian Free Shape 2-in-1 Styling + Finishing -suihkeen, jota itsekin käytän ja josta kirjoitin taannoin postauksenkin. Suihke antaa hyvän pidon, mutta ei mielestäni sovi suoristusrautakiharoiden tekemiseen kitkaisen koostumuksensa takia.

Toinen bloggaajien antama hyvä vinkki oli se, ettei hiustenpesun yhteydessä kannata käyttää juurikaan hoitoainetta. Se latistaa hiusta, tekee siitä painavamman ja näin suoristaa tukkaa. Eli käytä shampoopesun jälkeen vain pienen pieni tilkka hoitsikkaan vain hiusten latvoihin. Niin ja lakkaa kannattaa käyttää reippaasti, myös alhaalta päin suihkutettuna, jotta pitoa tulee myös kiharan sisään. Näillä vinkeillä kihara pysyy kesähelteelläkin! :)

Nyt lähdenkin ostamaan adapteria Feeluniquelta saatuun GHD-kihartimeen. Pysykää siis kuulolla ;)

Kommentit

laa (Ei varmistettu)

itse löysin yhden ruuvin avaamalla ghd:n sisältä oikean töpselipään :) kurkkaa siis se ensin ennen kuin ostat turhaan adapteria!

Erika Naakka
NUDE

Ei vitsi mä jo tohinalla kaivoin tuon töpselipään esiin ruuvimeisseli kädessä, mutta tajusin ettei tässä ole mitään ruuveja näkyvissä. Argh! Oon niin saletti, että tuolla on meidän töpselipää sisällä mutten pääse siihen käsiksi hajottamatta koko systeemiä ja sitä en kyllä uskalla tehdä. Damn it! Tää on ilmeisesti jotenkin "fuusioitu" niin ettei sitä saa avattua :( Mutta suuri kiitos vinkistä!

laa (Ei varmistettu)

voi harmi! mulla on tosta avaamisesta jo monta vuotta aikaan joten en tarkkaan muista miten se tapahtui. olin kanssa tilannu suoristimen feeluniquesta ja harnittelin isälleni että miten pystyn sitä käyttämään ja hän sen hoksasi avata. Voi tosiaan olla että systeemi on muuttunut :(

essiih (Ei varmistettu)

Tää nyt on off topic, mutta osaisitkohan auttaa... käytän mustapäärautaa mustapäiden pois saamiseen, mutta ne tulee päivässä takaisin D: mitä mun oikein pitäs tehdä, ettei joka päivä tarvis niitä irroitella?

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Mulla on tuo sama kiharrin ollut jo pitkään käytössä ja tekee kyllä todella kaunista kiharaa! Ja oma paras vinkkini kiharoiden pysymiseen on ripotella jauhemaista hiuspuuteria valmiiden kiharoiden sekaan. Ainakin omaan supersileään tukkaan tämä on ainut keino, joka toimii! Tosin tuo KMS:n suihke pitää ehkä vielä testata!

Erika Naakka
NUDE

Joo mä teen samaa! Tosin joskus tukka tuntuu menevän niin pahasti takkuun, etten aina raaski tuota steppiä tehdä.

Taru | HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Vaikuttaa hyvältä! Mä oon niin laiska kihartamisen kanssa tukan määrään vuoksi, että oon kokenut ainoaksi toimivaksi vaihtikseksi sen Babylissin automaattikihartimen, mistä tein joskus blogiinkin jutun. Ja sit just eilen heitin kehiin loistovideovinkin pannalla tehdyistä lämmöttömistä kikkuroista, jotka pysyivät munkin metrifledassa superhyvin! :)

Erika Naakka
NUDE

Mä olen kerran kokeillut sitä automaattikiharrinta huonoin tuloksin. Yhden suortuvan laite imaisi sisään niin, ettei se päästänyt sitä enää pois. Aloin jo paniikissa hamuilla saksia, mutta onnistuin ennen napsaisua kääntämään laitetta niin, että tukka irtosi. Eli en tooooodellakaan koske siihen kammotukseen enää ikinä! :(

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Itse asiassa vähän kuten sanoit, hiusten muotoilu lähtee pesusta. :-) Eli kiharakampausta tehdessä oiskin hyvä ottaa kiharan hiuksen shampoo ja hoitoaine käyttöön. Ei ois siis ollenkaan pahitteeksi omistaa pari erilaatuista shampoota ja hoitoainetta. ;-)

Tehi (Ei varmistettu)

Mulla pysyy kiharat päivätolkulla, kun käytän SIM Finlandin DS sarjan muotovaahtoa kosteaan hiukseen alle ja kihartaessa suihkaisen vielä kuivaan tukkaan Stop Heat tai Hair Build- suihketta latvaan. Suosittelen lämpimästi.

lillil89 (Ei varmistettu) http://lillinelamassa.blogspot.fi/

Onpa kauniit kiharat! :) Itse omistan hyvin paljolti samanlaisen kihartimen, mutta en ole sitä vielä testannut. Voisi kokeilla saako sillä aikaiseksi näin kauniita kiharoita :)

eehy (Ei varmistettu)

Mistä mahdat ostaa/tilata tuota KMS suihketta? Itse tilailen paljon LookFantasticista, josta tuotakin löytyy, mutta sieltä ei kyseistä tuotetta toimiteta lainkaan Suomeen. :(

Kommentoi