Täydellisen luomiväripaletin suunnittelua

NUDE

Mainitsin signature look -meikkihaastepostauksessa luomiväriongelmastani. En ole tähän päivään mennessä löytänyt sellaista luomiväripalettia, jossa olisi juuri oikeat sävyt sekä silmämeikkiin että kulmakarvoihin. Oma täydellinen paletti sisältäisi siis kylmään taittavan tummanruskean kulmille, pikimustan rajauksille, vaaleita helmiäisiä liikkuvalle luomelle sekä jotain luumuista ja ehkä pronssia.

Sitten mieleeni juolahti kysymys - miksi en kokoaisi tällaista palettia itse? Nettikaupat ovat pullollaan irtonappeja, jotka voi kiinnittää magneeteilla niin ikään netistä ostettaviin kuuluisiin Z-paletteihin, joita saa eri kokoisina. Päätin siis vihdoin toteuttaa unelmani täydellisyyttä hipovasta monitoimipaletista, mutta ensin pitäisi tietysti valita ne sävyt. Ja sehän on aikamoinen viidakko se. Mutta jotenkin terapeuttinen sellainen.

Aloin siis selata Youtube-videoita ja sävy-swatcheja erilaisista itseäni kiinnostavista sävyistä ja tällaiseen yllänäkyvään sävypalapeliin olen tähän mennessä päässyt. Ajattelin valita sävyjä lähinnä MACin, Make Up Geekin ja ehkä Urban Decayn valikoimista. Kahta ensimmäistä saa ostettua irtonappeina, mutta Urban Decayn irroittamiseen paketistaan tarvitsisin ehkä vähän vinkkejä. Uskaltaako sellaiseen väkivaltaiseen puuhaan edes lähteä? Vai onnistunko rikkomaan rakkaan Virginini. Myös kaikki sävyvinkit ovat tervetulleita!

Toisaalta paletistahan voisi tehdä ihan megamonikäyttöisen kiinnittämällä siihen myös lempiaurinkopuuterini ja meikkipuuterin. Mutta ehkä aloitan kuitenkin 9 sävyn kokoisesta paletista. Sellaisesta, jonka kanssa ei tarvitsisi reissuun mitään muita luomivärejä. Ah, sitä helppoutta. Mutta nyt, alkaako lukea lopputenttiin vai selaillako lisää luomivärisävyjä...

Kommentit

Sama ongelma täällä, mikään paletti ei vaan ole aivan sopiva - sitäkin enemmän löytyy niitä melkein sopivia. Miten kätevää olisi, jos kaikki napit varjostuksesta aina luomiin ja kulmiin löytyisi samasta paletista! Eikä tarvitsisi turhaan hankkia mukana niitä melkein sopivia.

Kiinnostaisi, miten paletin kokoaminen sujui käytännössä, tästä tee se itse -postaus kiitos!

Itse juuri 18 nappia MUGia rikkaampana voin lämpimästi suositella heiltä useampaakin sävyä :) Creme Brulee sekä Peach Smoothie toimivat hyvinä transision-sävynä luomivaossa. Lämpimän ruskeasta Cocoa Bear -sävystä tuntuvat monet myös tykkäävän. Tuo Corrupt on ihan sairaan hyvä - en ole ikinä noin pigmentoitua mustaa kokeillut ennen! Toimii todella hyvin myös rajausvärinä kostealla siveltimellä levitettynä.

Ja jos MUG-tilausta meinaat lähteä tekemään, kokeile myös MUGin Foiled eyeshadow'ta. Vaalea In the Spotlight on ihan huikea! :)

MACin Espresso myös löytyy, mutta en ole kovin vakuuttunut sen koostumuksesta. Kulmavärinä toimii, mutta luomilla ei niin hyvin. Vaalea suositeltava sävy MACiltä on Grain (satin finish) on hyvä "pohjasävy" ja koostumukseltaan aavistuksen hohtava, joten värin kanssa ei tule sellaista kalkitut luomet -efektiä.

 

 

Erika Naakka
NUDE

Oh kiitos näistä vinkeistä! :)

Lusa (Ei varmistettu)

Näin kerran videon youtubessa (olisiko ollu MakeupbyTiffanyD:n video), jossa näytettiin, miten napit saa paleteista melko hellävaraisesti irti: hammaslangalla! Eli varovasti hammaslankaa pannun alle jonkin kapean vekottimen avulla (jos uskaltaa, niin neula on hyvä) ja nitkuttamalla liiman irrotus. Ei ole kokemusta UD:n paleteista, joten en tiedä toimisiko niillä :>

rahhh (Ei varmistettu)

Lämmitä pannua esim. suoristusraudalla voipaperin läpi, niin nappi irtoaa helpommin. Noita depotting videoita löytyy youtubesta.

Yksi luomivärisuositus: NABLA!

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Just ostin sinkkuna UD:n Solsticen ja se meinas lähtee mulla vahingossa irti siitä kotelostaan. Eli ainakin ne soolonapit pitäs lähtee iisisti irti. :-)

Miia / miikkulaisen.com (Ei varmistettu) http://www.miikkulaisen.com

Heips! Itse revin UDn luomivärit irti ihan vain keittiöveitseä käyttämällä. Hienosti lähtivät irti. Riskin otin, mutta kannatti. :D

Kommentoi