Täydellisen paahteinen iho parissa minuutissa

NUDE

Pahoittelut lopputentin aiheuttamasta parin päivän päivitystauosta. Nyt opinnot pitäisi olla meikäläisen osalta ohi, joten voin täyspäiväisesti keskittyä blogiini ja sen parantamiseen :)

Tänään ajattelin hehkuttaa teille tuotteita, joilta Snapchattiani (erikanaakka) seuraavat eivät tämän parin päivän aikana ole voineet välttyä. Toinen näistä on jo vanha tuttu ja toinen aivan uunituore tapaus. Itseruskettavien kingi, Vita Liberata, on nimittäin luonut täksi kesäksi upouuden monitoimituotteen. Sillä saa samalla kertaa ihon kosteutuksen, rusketuksen, auringolta suojaamisen ja tietysti kauniin sävyn.

Vita Liberatan uusi Marula -kuivaöljy ja The Light Capture Opaque Illuminating Skin Finish ovat tämän kesän ehdoton luottokaksikkoni. En ota aurinkoa ja haluan aina suojata sen mahdollisimman hyvin. Siksi upean paahteisen sävyn iholle antava sekä samalla UV-säteiltä suojaavat tuotteet ovat oikeita pelastajiani. Näille molemmille kavereille tuli käyttöä heti kesäisenä äitienpäiväviikonloppuna, kun jalkaan ei todellakaan halunnut laittaa hiostavia farkkuja, mutta säärien iho ei aivan ollut näyttelykunnossa.

Itse teen näiden kanssa niin, että levitän ensin kuivaöljyn ja sen päälle tuon Illuminating Skin Finishin. Marula tekee iholle heti todella tummanruskean pohjasävyn, antaa sekä UVA- että UVB-suojan (SPF 50) ja toimii myös asteittain sävyn antavana itseruskettavana. Voisiko parempaa komboa olla? Se on ehkä hieman haastavaa levittää tasaisesti, mutta hyvin ihoon hieromalla saa lopulta hyvän tuloksen.

Light Capture Opaque Illuminating Skin Finish taas on enemmän kultaista hohdetta sisältävä viimeistelytuote. Se ei rusketa eikä annan aurinkosuojaa, mutta ihosta se tekee niiiin upean sävyisen ja hehkuvan! Ihan ehdoton tuote kesäsäärille.

Molemmat pysyvät iholla äärimmäisen hyvin ja itseasiassa suihkussa näitä saa pestä ihan kunnolla saippualla pois. Mitään kankaiden tai vaatteiden värjäämistä en huomannut, mikä on tällaisilta tuotteilta todella vaativa juttu saavuttaa. Tämä kuva antaa hieman osviittaa siitä, mihin näillä kahdella pystyy. Harmi, etten tajunnut ottaa kunnollisia ennen- ja jälkeenkuvia, mutta aika hyvin tuon meikäläisen ominaisvaaleuden erottaa jalkapöydistä. Onneksi jalkaan laitettiin sandaalien sijaan tennarit ;)

Vita Liberatan tuotteita löydät mm. Sokoksilta, Stockmanneilta ja monista apteekeista. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Ja itseasiassa, jos haluat tilata tuotteita netistä, suosittelen tsekkaamaan turkulaisen Sisters Beauty Shopin, josta saat 15 % alennuksen koodilla nude-15%. Niin ja nappaa sieltä ostoskoriin myös parhain hehkutuote ever, RMS Beautyn Eye Polish sävyssä Lunar :)

Kommentit

Juu (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa haittaako tämä ihon omaa ruskettumista?

Erika Naakka
NUDE

No kyllähän tuo korkea suojakerroin SPF50 sen estää :)

TÄH (Ei varmistettu)

Eikö suojakertoimen pitäisi estää palaminen eikä ruskettuminen ?

Erika Naakka
NUDE

Samat UV-säteet ne aiheuttavat ihon ruskettumisen kuin palamisenkin. Eli SPF ehkäisee molempia.

Mäyli (Ei varmistettu)

Mites tuoksu, onko tuossa kuivaöljyssä sitä itseruskettavan hajua? Mä en kestä sitä enää ollenkaan :)

Erika Naakka
NUDE

Ei ole juuri mitään hajua! Ja tämän sanoo siis tuoksuherkkä :) Missään Vita Liberatan tuotteissa ei ole sitä ihan perus ir-hajua muutenkaan :)

HennaAlina (Ei varmistettu) Http://thingsaboutstyle.blogspot.fi

Hei Erika, mistä noi sun housut on? Kuolasin niitä jo sun snäpistä :)

Erika Naakka
NUDE

Hehe ne on mun ihan lempparit! H&M:stä ne on mutta valitettavasti jo viime kesänä ostettu :/

Santse1 (Ei varmistettu)

Hei! Mä löysin h&mltä alesta noi housut mut ne on ihan leveet lahkeet nii Ootko kaventanut omias? :))

Erika Naakka
NUDE

Hei mahtavaa!! Oon vaan täs kuvassa 90 asteen etukenossa niin ne näyttää kapeilta :D

SaraNiemi (Ei varmistettu)

Ruskettaako tämä kuivaöljy siis samantien, eli jos laittaa aamulla kun päivällä pitäisi olla ruskea? :D

Erika Naakka
NUDE

Tämä on asteittain ruskettava eli tekee sen hitaasti ja "miedosti". Eli pari päivää saa tuotetta lisätä, ennen kuin kunnon rusketus saavutetaan :)

Heidi (Ei varmistettu)

Itellä kesti ihan muutaman päivän vaan :/ vaatiko tuo sitten kolmen peräkkäisen levityskerran jotta tuo rusketus pysyisi edes hieman pidempään? Kävitkö huuhtelemassa aineen miten pian pois ensimmäisen levityksen jälkeen, ja varmaan pelkällä vedellä vaan?

Erika Naakka
NUDE

Puhutko nyt tuosta Marula-öljystä? Se on vain astettain ruskettava, eli vaatii monta levityskertaa, jos haluaa vähän tummempaa väriä. Tosin mulla ei sääret rusketu näin kevyillä itseruskettavilla ollenkaan :D

Kommentoi