Täydellisen paletin luomista

NUDE

Mainitsin joskus ajat sitten, että aion suunnitella itselleni sen täydellisen luomiväripaletin, koska joka tilanteeseen sopivaa palettia ei vielä ole tullut vastaan. Joko paleteissa on perussävyjen lisäksi värejä, joita ei ikinä tulisi käytettyä tai niistä puuttuu ne pakolliset mattaruskeat ja -mustat. No asia jäi sille tolalleen, enkä jaksanut laittaa tikkua ristiin sen custom-paletin tekemiseen. Ennen kuin nyt!

Sain jostain ihmeellisen buustin laittaa homma tosissaan vireille ja klikkasin itseni Beautybayn sivuille. Napsin heti koriin muutaman hyvistä luomiväreistään tunnetun Makeup Geekin sävyn, joita tiesin tarvitsevani eli vaalean helmiäisen ja mattamustan ja loput heitin mukaan vähän lonkalta.

Tilasin lopulta sävyt Shimma Shimma (vaalea helmiäinen), Crème Brulee (vaaleanruskea siirtymäsävy), Mocha (perusruskea) ja Corrupt (pikimusta). Lisäksi heitin samalla tilauksella tulleeseen Z-palettiin mukaan jo aikaisemmin ostamani violetit: Curfew (vas.) ja Motown. Postaus liloista sävyistä löytyy täältä.

Tällä hetkellä täydelliseksi muotoutuva THE palettini näyttää tältä. Harmi, ettei Z-paletteja saa kuuden luomivärin kokoisena, sillä yhdeksää sävyä voi olla vielä vaikeaa keksiä.

Kulmakarvaväriksi tilaamani Mocha vaikuttaa jo nyt liian lämpimältä, joten voi olla, että heivaan sen ja laitan tilalle IsaDoran Matte Chocolates -paletin täydellisen ruskean sävyn. Lisäksi tarvitsisin palettiin jonkun kauniin tumman helmiäisruskean, jota voisi käyttää juhlameikissä. Hmm... Tai ehkäpä jätän tilaa Too Facedin miniaurinkopuuterille, jolloin tästä tulisi koko naaman kattava matkapaletti. Kätsyä!

Löytyisikö teiltä sävyvinkkejä tai vaikka kuvia omista Z-paleteistanne? Inspistä kaivataan.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Annaootmeikannut (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.com

Hei Nablalta saa muuten kuuden luomivärin kokoisia tyhjiä paletteja! (:

Erika Naakka
NUDE

NOUH! Miksei kukaan oo kertonu mulle aiemmin!! :D

Marjo/HooCee (Ei varmistettu) http://hoocee.blogspot.fi

Pystyykö Makeup Geekin pannut laittaa sellaisenaan Z-palettiin, vai tarvitseeko niihin liimata ne magneettilaput pohjiin? :)

Erika Naakka
NUDE

Ne voi suoraan vaan tökätä palettiin kiinni koska niissä on valimiksi magneettinen pohja :)

HHH (Ei varmistettu)

Eikö Sephorassakin ole vastaavaa systeemi ja kahden kokoisia palettipohjia?

Erika Naakka
NUDE

Voi olla joo mutta en pääse Sephoraan lähiaikoina niin tilasin tuolta :)

Merja P (Ei varmistettu)

Omat lempparit Makeup Geekin luomiväreistä on Twilight, Bandwagon, Hipster, Barcelona beach, Americano, Mocha, Beaches & cream, Magic act ja Grandstand. Tuo Twilight on taupe helmiäinen väriltään ja nätille näyttää luomilla. Mulla on Z Paletten Medium palette käytössä poskipunalle ja aurinkopuuterille ja siihen mahtuu hyvin sit reissuun valikoudut luomivärit myös. Luomivärit on mulla isommassa paletissa (noita luomivärejä on enemmän kuin tuossa listassa ;P), jonka joskus tilasin Ebaysta. Kuvaa noista en nyt saanu tähän lisättyä.

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos tuotevinkeistä!! Nämä tsekkaan ehdottomasti :)

JossuD (Ei varmistettu)

Moi! Tuli lukiessa mieleen, että oletko kuullut Mary Kayn meikeistä ja ihonhoitotuotteista? Laadukkaat tuotteet ja valikoimassa on kaksi eri meikkipalettirasiaa, joihin voit valita lemppari sävyt. Tuotteet saa myös testata etukäteen, joten hutisävyjä ei tule :) http://marykay.fi/fi/

Erika Naakka
NUDE

Näyttääpä ihanilta mutta mitä ihmettä, miten niitä voi testata! :o

JossuD (Ei varmistettu)

Tuotteita myyvät Itsenäisen ihonhoitokonsultit, myymälöitä ei ole. Konsulttien kanssa tuotteet saa kokeilla ennen ostopäätöksen tekoa ja samalla saa henkilökohtaista palvelua :) Teen itse konsultin työtä sivuduunina. Sinua lähellä olevan konsultin löydät konsulttihaulla: http://marykay.fi/fi/findconsultant/ tai voit toki laittaa myös minulle s-postia niin kerron mielellään lisää. :)

Kommentoi