Täydellisen purppuran metsästys

NUDE

Yksi suurimmista meikki-innostuksistani taitaa tällä hetkellä olla purppurainen silmämeikki. Punaisen sävyt ovat olleet trendikkäitä silmämeikissä koko tämän vuoden ja uskon, että villitys jatkuu pitkälle syksyyn saakka.

En kuitenkaan ole vielä löytänyt sitä täydellistä purppuraa itselleni. Sävyn pitäisi olla juuri oikea, mattainen ja erittäin pigmenttinen, jotta saisin sen erottumaan omalta punertavalta iholtani.

Kaivoin esiin siis about kaikki luomiväripalettini, jotka sisälsivät jotain punaista ja swatchailin niitä aikani kuluksi käteeni. Ja mietin, että ehkä teitäkin voisi kiinnostaa tällainen purppuroiden vertailu täällä blogissa! Huomenna näette sitten meikin yhdellä näistä tehtynä :)

1. NYX Faux Blacks Inner Eye Liner, Oxblood* 2. NYX Ultimate Shadow Palette, Warm Neutrals* 3. NYX Perfect Filter Shadow Palette, Rustic Antique* 4. TheBalm Meet Matt(e) Trimony, Matt Kumar 5. Tarte Tarteist Pro Amazonian Clay Palette, Mod 6. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissaince, Venetian Red.

Kehnoimmat pigmentit on NYX Ultimatessa ja NYX Perfect Filterissä. Tosin nämä paletit ovat joukon edullisesta päästä, joten ihmeitä ei kannatakaan odottaa. Muissa pigmenttipitoisuus on aivan järjetön, ehkä kaikista paras Anastasia Beverly Hillsissä, mutta sen purppurasävy ei ole täysin matta. NYXin silmämeikkikynän sävy ja valtava pigmenttipitoisuus ovat myös nappiin, mutta tällä kertaa etsin perinteistä luomiväriä.

Parhaimmaksi luomiväriksi valitsin kuitenkin TheBalmin Meet Matt(e) Trimonyn sävyn Matt Kumar. Paletti on ollut yksi lemppareistani jo pitkään ja se saa roimasti lisäpojoja helposta saatavuudestaan (verrattuna esim. Tarten palettiin). Paletti löytyy mm. Eleveniltä, Bangerheadista, Feeluniquesta ja NordicFeelistä. Hinta ja laatu kohtaa tässä myös tosi hyvin!

*Tuote saatu testiin blogin kautta.

Kommentit

Katjah78 (Ei varmistettu)

Hyvä postaus! Itse olen itsinyt myös purppuraa luomiväriä ja en ole löytänyt. Joskus yli 10 v sitte oriflamella oli täydellinen luomiväri yksittäisnappina ja siihen sopiva rajauskynä, mutta ei ole tullut enää vastaan.

Erika Naakka
NUDE

Voi ei! Toi on pahinta, kun lempparimeikin valmistus lopetetaan :( Mut koklaa jotain näistä! :)

Sini Satola (Ei varmistettu)

Purppura on kyl cool väri meikissä! Oisko sulla/tekisitkö vielä erikseen arvostelun noista Nyxin paleteista/ muista Nyxin luomiväreistä (esim hyvät&huonot)?

Erika Naakka
NUDE

No pitää varmaan tehdä! Kiitos postaustoiveesta :)

Essimm (Ei varmistettu)

Oi voi, olen yrittänyt etsiä just tuollaista kuin toi tarten paletin purppura... Tiedätkö löytyykö keneltäkään tuollaista sävyä yhtenä nappina. Tosin toi nyxin kynä on kans aika lähellä, mut kuinka helppo sitä on levittää? :)

Erika Naakka
NUDE

Yhtenä nappina en kyllä ole nähnyt enkä testannut mitään yhtä hyvää :/ Ehkä lähtisin testaamaan MACin luomivärejä, niitä saa yksittäisnappeina :) Ja myös Make Up Storelta voi löytyä!

Kommentoi