Tee oma itseruskettavasi! Testissä Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

NUDE

Tässä uusin himotukseni kohde: Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Made-to-measure self tan. Nimihirviöstä pomppaa esille "Made-to-measure", mitä ihmettä se voi tarkoittaa?

Kyseessä on Clarinsilta testiin saatu uutuustuote, jonka avulla voi tehdä mistä tahansa kasvovoiteesta itseruskettavan voiteen. Eli siis omasta lemppari kasvovoiteestaan voi hetkessä saada itseruskettavan version? Ideahan on aivan mahtava ja toteutuskin on onnistunut loistavasti!

Itseruskettavia "tiivistetippoja" on helppoa annostella: painetaan vain sormella pullon pohjassa olevasta pehmeästä osasta, jolloin annostelunokasta tippuu tippa kerrallaan tuotetta, tiputetaan ne oman kasvovoiteen joukkoon ja sekoitetaan. Tippoja voi annostella kuten haluaa ja sävyn vahvuuden voit valita sinä itse. 3-4 tippaa kasvovoiteen joukkoon antaa muutaman käyttökerran jälkeen kauniin sävyn ja noin 2 tippaa auttaa ylläpitämään tätä kaunista rusketusta. Tämän avulla siis kaikki kalpeimmatkin kasvot voivat saada kauniin rusketuksen vähitellen tippoja lisäämällä :)

Itseruskettaville ominaisesta tuoksusta ei ole tietoakaan, mitä hieman jopa kummastelin, kun tätä ensimmäisen kerran käytin. Ero omaan ihonsävyyn oli aluksi melko huomaamaton, mutta kun säädin vähän kasvovoiteen ja tippojen suhdetta, johan tulosta alkoi näkyä. Ja täytynee kertoa, että tämä pikkuputeli on korvannut aikaisemman suosikkini Laveran itseruskettavan kasvovoiteen, koska tällä tosiaan saa rusketuksen vähän nopeammin, kuin miedolla kilpailijallaan. Clarinsin tipat maksavat siis noin 30 euroa ja niitä voi ostaa esimerkiksi Sokoksesta. Heh, tämä taitaa olla taas yksi niistä tuotteista, jonka loppumista joskus tulevaisuudessa suren jo valmiiksi!

Poikaystäväkin kysyi tänään, että onkos sulla paljon aurinkopuuteria vai miksi olen niin päivettyneen näköinen (seuraavissa kuvissa ihollani ei siis ole muuta kuin peiteainetta silmien ympärillä). Yritin selittää hänelle, mitä rusketustiivistettä olen parin päivän aikana käyttänyt, mutta ei hän tainnut ihan ymmärtää ;) Mutta innostutteko te tällaisesta ideasta?

Ja lopuksi haluankin lähettää terkut Clarinsille: samanlainen konsentraatti myös vartalolle, kiitos! ;)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Kommentit

Marjaana (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Jes! Multa just loppui päivettävä kasvorasva joten oiskohan se hyvä syy lähteä kokeilemaan tätä! Varsinkin jos se ei tosiaan tuoksu niin voimakkaasti, itseruskettavan tuoksu kun ei yleensä oo mikään mun lemppari :D

Erika Naakka
NUDE

Joo tää ei todellakaan tuoksu itseruskettavalle!

MS (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi

Törmäsin tähän jo jossain toisessa blogissa, ja täytyy sanoa, että kuulostaa erittäin lupaavalta tuotteelta! Mä olen myös tykännyt Laveran itseruskettavasta, joten kyllä tätäkin täytyy kokeilla :)

Hanre (Ei varmistettu) http://meikinloppu.blogspot.fi

Tätä kyllä melkein täytyisi kokeilla kun vaikuttaa niin mielenkiintoiselta! :)

Neela (Ei varmistettu)

Clarinsillahan on ollut vastaava neste jo vuosia myynnissä, muistaakseni ostin omani ihan Stockmannilta noin 6-5 vuotta sitten. En ole varma, oliko se tässä välissä poissa markkinoilta, mutta käytin välissä vastaavaa tuotetta Biothermilta. Niissä idea oli ihan sama, mutta puteli isompi ja mielestäni vähän edullisempi. Mielestäni idea niissä oli loistava, ei itseruskettavan hajua ja ihan älyttömän helppoja käyttää. :)

Neela (Ei varmistettu)

Ja tuota tiivistettähän voi käyttää myös vartalolle, jos raaskii. Olen itse sekoittanut niitä aiempia tuotteita ihan johonkin kosteusvoiteeseen.

Erika Naakka
NUDE

no joo mut sit sitä kuluu niin kauhiasti :/

Erika Naakka
NUDE

Aijaa! Hei kiitos tiedosta, tätä alanki sit metsästää ;)

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Vautsi, ihan huippu tuote varmasti ja muuten hommaisin itselleni saman varmaan jo ensi palkkapäivänä, heh, mutta mulle ei oo yleensä itseruskettavat sopineet kasvoille; ne saa mut näyttmään jotenkin kauhean keltaisilta umppa lumpilta, vaikka vartalolla olisinki ihan jees sävy.. Johtuneeko siitä, että en oo kokeillut nimenomaan erikseen kasvoille tarkoitettuja tuotteita? Mutta ihanan heleältä näytät, kauniita kuvia! :)

tuula (Ei varmistettu)

Tämä olsikin minulle sopiva tuote, ja olsi todella mielenkiintoista kokeilla

RipRap (Ei varmistettu)

Hei,
olisi kiva jos costume kehittäisi blogisi mobiiliversiota. Aina kun yritän lukea blogiasi kännykällä, koko känny tilttaa. Tästä syystä blogin lukeminen jää yleensä sitten kokonaan.

Sanni (Ei varmistettu) http://www.loveandothertricks.blogspot.no

Tää on ihan loistava tuote! Ite ostin just kentältä ja oli vieläpä aika paljon halvempaa :)

Kommentoi