Teen Choice Awardsien kauneimmat

NUDE

Viime viikonlopun Teen Choice Awards tarjosi jälleen paljon inspiraatiota kauneusbloggaajalle. Tässä parhaimmistoa! Lucy Halen sininen silmämeikki enteilee huomista silmämeikkitutorialia ;)

Lucy Halen keskijakauskampaus on supermuodikas ja sininen silmämeikki on kuin nakutettu mekkoon sopivaksi. Zendayan kampaus sai paljon huomiota. Överipitkä letti onnistuu kömpelöltäkin hiustenlaittajalta, jos vain pidennyksiä löytyy. Ihastuin erityisesn paljon myös Zendayan meikkiin. Virheetön iho, varjostukset, nudehuulet ja kulmat ja silmämeikki, kaikki ihan nappiin!

Emma Robertsin hiukset taas olivat suosikkini koko joukosta. Täydelliset laineet <3 Maia Mitchellin lettikampaus vei myös sydämeni ja meikki on myös todella kaunis. Tosin se ei ehkä pääse oikeuksiinsa juuri tässä kuvassa. Chloe Grace Moretzin lookissa tykkäsin simppelista silmämeikistä, tuuheista kulmista ja räikeästä huulipunasta. Ainoa miinus on iholta puuttuva kuulaus. Sipaisu hehkupuuteria poskille olisi vienyt meikin uudelle levelille.

// Last week's Teen Choice Awards was once again a great place to get inspiration from. I fell in love with these looks: Lucy Hale, Zendaya, Emma Roberts, Maia Mitchell and Chloe Grace Moretz.

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Erika! Oon lukenut sun blogias jo pitkään, ja kun olet tuollanen kauneuden ekspertti, niin mitäs kosteusrasvaa suosittelisit meikkivoiteen alle? (mieluiten sellainen, jota saisi mahdollisesti marketeistakin..:) Itsellä on hieman rasvoittuva sekaiho. Ja puuteria en tykkää käyttää kun tuntuu, että se vie iholta kaiken hehkun pois.

Erika Naakka
NUDE

Moikka! Oma pitkäaikainen suosikkini on Lumenen Bright Now Vitamin C päivävoide. Se antaa ihanastk heleyttä eikä tunnu liian rasvaiselta meikin alla :) Ja löytyy marketeista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä :-) Pitääpäs etsiä tuote käsiini seuraavalla kauppareissulla.

Mellukka (Ei varmistettu) http://www.muutosarkkitehdit.fi

Kauniin tyylikkäitä nuoria naisia. Tykkään paljon kun ei väkisin tehdä jotain "aikuismaisen" ylitällättyä. Tosin ei mun mielestä aikuinen meikkikään ole "kaikki mahdollinen meikkipussista", heh!

Erika Naakka
NUDE

Joo Teen Choice Awardseissa näkee yleensä vähän tällaista hauskempaa kampausta ja meikkiä! :)

Kommentoi