Tehohoitoa hiuksille

NUDE

Esittelin pari päivää sitten omat luottotuotteeni syksystä kuivahtaneen ihon hoitoon ja eräs lukijani pyysi esittelemään myös hiuksille tarkoitetut tehotuotteeni. Vielä hiukseni eivät ole syksyn kylmyydestä ja kuivuudesta paljon muuttuneet, mutta pian on varmasti sähköisyyden ja kuivuneiden latvojen aika. Tässä siis tulevat omat lempituotteeni :)

Hoitoöljy: Shampoiden suhteen en ole niin tarkka, kuin hoitoaineiden ja pesun jälkeen hiuksiin laitettavien tuotteiden kanssa. Melko uusi tuttavuus ja samalla tämän hetkinen lemppari hiustenhoitotuotteeni on Joicolta saamani K-Pak Color Therapy -muotoiluöljy. Öljy hiuksissa tuo ehkä mieleen rasvaisen tukan, mutta tämä tuote ei oikein käytettynä tee hiuksista likaisen näköisiä, vaan pehmeät ja tosi kiiltävät. Hoitoöljyjen levittämisessä saa tosin olla tarkka: jos öljyä laittaa liikaa tai liian lähelle tyveä, voi lopputulos olla rasvaisen näköinen. Tämä muotoiluöljy sisältää lisäksi lämpö- ja UV-suojan. Tämä on tosi monikäyttöinen ja suosittelen sitä kaikille :)

Suihkun aikana: Hauraat ja ohuet hiukset omaavana olen tottunut aina käyttämään paljon erilaisia hiusnaamioita. Mulla on jo tosi kauan ollut Joicon rakennepaikkaava hiusnaamio. Se pääsi loppumaan, mutta onneksi sain Joicolta K-Pak Revitaluxe Bio-Advanced Restorative Treatment -hiusnaamion. Sen keratiini jälleenrakentaa ja jojoba-öljy siloittaa ja pehmentää. Jälleenrakentava hiusnaamio on ehdoton vaurioituneille huiksille! Toinen tällä hetkellä käyttämäni naamio on KcProfesssionalilta saamani vaaleille hiuksille tarkoitettu Color Mask Silver. Keratiinijohdannaisen avulla se tekee myös hiukset vahvemmiksi ja samalla taittaa pois keltaisuutta. Tästä on muuten tullut myös mustille hiuksille oma versionsa, jota itseasiassa ajattelin kokeilla pidennyshiusten latvojen värjäämiseen ;)

Pesun jälkeen: Tästä Paul Mitchellin ihmeaineesta olenkin kertonut aikaisemmin. Saa hiukset näyttämään todella sileiltä ja siltä, ettei kaksihaaraisia olisi ikinä ollutkaan! Edelleen yksi suosikeistani :) Toinen jo tosi vanha tuttavuus mulle on L'Anzan Trauma Treatment, joka taisikin olla mun ihan ensimmäinen vähän arvokkaampi hiustenhoitotuotteeni. Tämä on myöskin rakennepaikkaava ja ihastuin tähän kauan sitten sen ihanan tuoksun ja hoitavan ja siloittavan ominaisuutensa takia. Se on erittäin laadukas tuote, eikä varmaan koskaan tule poistumaan mun tuotearsenaalista.

Testissä: Cutrinilta saamani uusi Moisturism-sarjan hoitonaamio on vielä vain muutaman kerran ollut kokeilussa, mutta vaikuttaa hyvältä. Tästä lisäraportointia myöhemmin :) Ja sitten se kuuluisa Moroccan Oil -hoitoöljy, joka on nyt vihdoin rantautumassa Suomeenkin. Julkkisten suosiota nauttiva öljy on kovassa maineessa ja ehkä siksi mulla onkin ollut vähän liiankin kovat odotukset tämän suhteen. Vielä en ole ihan täysin myyty. Toisaalta viime kesänä IdHairin hiusten hemmottelupäivillä kampaaja laittoi mun hiuksiin tätä ihmeöljyä ja hiuksista tuli aivan supersileät! Pitääkin paneutua tähän testipurkkiin vielä paremmin ja kertoa teille sitten testituloksia :)

 

Kommentit

Tanja (Ei varmistettu) http://rintessa.blogspot.fi/

Millaisia kokemuksia sulla on, et poistaako toi color mask silver oikeasti tehokkaasti keltaisuutta? Monet tuotteet kun sitä lupaa, mut tähän mennessä ainoa toimivaksi toteamani on ollu four reasonsin silver mist... Tollanen hiusnaamio ois kyllä vaan jotenki kätevämmän olonen ja ois kiva kun sama tuote myös korjais hiusta :)

Catarina (Ei varmistettu) http://cosmeticland.blogspot.fi/

Heips! Mulla on myös toi Joicon öljy, muttei enää toimi mulla kosteisiin hiuksiin, vasta kun oon kuivannut hiukset ja tietty muotoilunkin jälkeen :) mutta mun mielestä se oli niin, ettei toi just sisältäis sitä lämpösuojaa?? Oonko aivan väärässä : D

Erika Naakka
NUDE

tossa mun purkissa lukee, että on suoja, mutta netissä ei sitten taas missään lue. uskoisin kyllä, että on :)

Julia (Ei varmistettu)

Minkä hintainen tuo K-pak Revitaluxe - hiusnaamio on, ja onko sillä pitkäkin vaikutusaika ? :)

Hanna (Ei varmistettu) http://blackisthenewblack1.blogspot.fi

KC:n Color Maskit on aivan ihania ja mun mielestä tuo Silver taittaa todella hyvin keltaisuutta. Myöskin Paul Mitchellin Super Skinny Serum on mun luottotuote! :)

Haluaisin tosi kovasti koettaa KC:n Color Maskeista Blackia nyt kun värjäsin hiukset mustaksi, mutta vanha violetti puskee läpi. Harmi että raha on liian tiukalla tällä hetkellä :/

hansski (Ei varmistettu)

Hei, kiitti näistä vinkeistä! nyt vaan metästään näitä kaikkia, tai no, pääasiassa muutamia öljyjä ja tuota Paul Mitchelliä. Mistä näitä muuten saa?? ku ei viittis turhaa lähtiä kiertään joka paikkaa, ainakaa tämmösillä vesisade ilmoilla nii jos viittisit vähä valaista tietämätöntä :)

Erika Naakka
NUDE

Parturikampaamoista saa Joicoa ja Paul Mitchelliä on ainakin ennen saanut Sokoksesta :)

Mirette (Ei varmistettu) http://haikumotorik.blogspot.com

Mun kampaajakaveri on sanonut mulle, että pitäis käyttää tota joicon k-pak sarjaa. Vois tehdä tälle letille aika hyvää.Varsinkin kun aloitan vaalennusprosessin jossain vaiheessa.. pitää kyllä vahvasti harkita :)

Erika Naakka
NUDE

No sit varmaan kannattaa hankkia :) Ja hui, jos meinaat ihan blondiksi värjätä niin kannattaa kyllä pitää huolta hiustenhoidosta!

Kommentoi