Tehokas etanaseerumikuorinta

NUDE

Entinen lempparikuorintani Korresin Grape Deep Exfoliating Scrub tuli käytettyä viimeistä rypäleraetta myöten loppuun ja vanhan paikan on ottanut uusi suosikki. Ja tämä uusi tulokas onkin erittäin mielenkiintoinen, sillä se sisältää etanaseerumia!

Helixium Silver Crema -kuorinta sisältää siis toden totta puhdistettua Sagriinikotilon limaa eli "etanaseerumia" sekä muitakin jänniä ainesosia kuten hopeaa ja greipinkukkavettä. Etanaseerumi on tunnettu sen ihoa hoitavista ja uudistavista aineosista. Hopea on antibakteerinen ja greipinkukkavesi erittäin antioksidanttipitoinen. Kuorinta sisältää myös ihoa kosteuttavaa aloe veraa, sheavoita sekä arganöljyä ja itse kuorinnan hoitavat kookosrakeet.

Kuorinta on meikäläisen makuun juuri mukavan tehokas. Iho jää ihan superheleäksi (niin heleäksi, että suu loksahti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen auki) ja hoitavien ainesosien ansiosta myös erittäin kosteutetuksi. Hopean vaikutusta on tietysti hankalaa vielä nähdä, mutta eiköhän nämä meikäläisenkin otsanäpyt ala kohta kaikota! Käytän kuorintaa kerran viikossa, yleensä ennen viikonloppua, jolloin saan ihon heleäksi juuri ennen kaikkia sosiaalisia meininkejä ;)

Hintaa tällä yhdellä kuorinta-ainepussilla, josta riittää hyvin kahteen kertaan, on noin 5 e. Merkin tuotteita löytyy mm. Ruohonjuuresta, Sokokselta, Hyvinvoinnin tavaratalosta ja biodelly.fi:stä.

Olen huomannut, että tätä etanaseerumia on alkanut olla yhä enemmän ihonhoitotuotteiden ainesosalistoissa. Itse kuulin etanaseerumista ensimmäisen kerran vuonna 2013 Euroviisuissa (postaus). Siellä Schwarzkopf esitteli meille tulevaisuuden trendejä ja yksi ennustus oli juurikin etanoiden liman käyttäminen kauneusteollisuudessa. Ehkäpä nyt sen aika on vihdoin tullut! Tästä aiheesta lisää vielä tuonnempana :)

Ps. Eikä hätää, tällä sarjalla on cruelty free -status, joten etanoita ei vahingoiteta niiden limaa kerättäessä. Ne saavat elellä hyvissä oloissa Etelä-Ranskan Lyonissa luomuruokinnalla ;) Lisäksi merkillä on Ecocert Cosmos Natural -sertifikaatti.

Kommentit

Miia Ezen (Ei varmistettu) http://idealista.fi/miikkulaisen

Me saatiin molemmat miehen kanssa allerginen reaktio tuon merkin kosteusvoiteesta ja seerumista. Meni samantien naama tulipunaseksi. :(

Mä oon innostunu viimeaikoina entisestään k-kosmetiikasta ja siellähän on paljon tuota "etanalimaa". Iho on kyllä pehmeydeltään ja kunnoltaan ihan uudella tasolla! <3

ElinaK/so-up (Ei varmistettu) http://so-up.fi/elinak

Aika erikoista, että teille molemmille on tullut noin voimakas reaktio :O Jäljititkö mikä ainesosa mahtoi olla kyseessä? Itse en ole tuota voidetta käyttänyt, mutta seerumiin olen ollut tosi tyytyväinen, kuten myös tuohon kuorintaan.

Miia Ezen (Ei varmistettu) http://idealista.fi/miikkulaisen

Heippa! En oikein tiedä miten voisin selvittää ainesosan. Miehelläni ei ole edes herkkä iho. Hänelle tuli reaktio heti ja itselleni vasta muutaman käyttökerran jälkeen. Ja oikeasti aluksi pidin tuotteista. :)

Erika Naakka
NUDE

Voisin veikata, että tässä teille aiheutti reaktion yleisimmin allergiaa aiheuttava hajuste limoneeni. Eli kokeile jotain ttoista tuotetta jossa on Limonenea niin näet voisiko kyse olla siitä.

Erika Naakka
NUDE

Niin ja piti vielä sanoa, että teillä ei taida vielä olla syntynyt allergiaa. Pelkkä punoittava iho kertoo vain ihon ärsytyksestä :) Täällä lisää aiheesta: http://www.lily.fi/blogit/nude/arsytys-allergia

MaijaMehiläinen (Ei varmistettu)

Osaisitko vinkata jonkun rakeettomankin kuorinta-aineen? Iho ei enää tykkää pehmeimmistäkään rakeista ja couperosa villiintyy. V10 Plus on ainoa toistaiseksi löytämäni. Tosi hyvä onkin, mutta ei kovin riittoisa hintaansa nähden.
Kiitos kaikista hyvistä antamistasi vinkeistä!

Erika Naakka
NUDE

Hmm kestääköhän ihosi hedelmähappokuorintoja? Clarinsilta ainakin löytyy: http://www.lily.fi/blogit/nude/iho-heleaksi-kemiallisella-kuorinnalla :)

MaijaMehiläinen (Ei varmistettu)

Kiitos! Enpä ole tullut näitä edes ajatelleeksi :)

Sonja A (Ei varmistettu)

Kaunis meikki! Ja se Modern Renaissance- paletti saapui viime viikolla, enkä oikeesti voi olla tyytyväisempi. Jokainen sävy on niin pigmenttinen, kaunis ja naurettavan helposti levittyvä, nehän blendautuu melkein itestään :D On kyllä joka ikisen pennin arvoinen!

Erika Naakka
NUDE

JEEEEEEEEEEEE!! No eikö ookki! Siis se vaan on niin maailman eniten must have! :DD

Erika Naakka
NUDE

Seuraavaks saan sut ostaa Tarte Tarteist pro -paletin, koska tääkin on vaan niin <3<3<3 ;)

HHH (Ei varmistettu)

Itselläni on limonene- ja linalool-allergiat ja itselläni silmät reagoivat turvotuksesta ja vuotamisella. Käytän vain luonnonkosmetiikkaa ihon hoidossa ja nuo allergeenit ovat todella yleisiä siinä, koska ovat eteeristen öljyjen komponentteja. Onneksi olen kuitenkin löytänyt luonnonkosmetiikasta erittäin toimivat ja hyvät tuotteet ilman näitä ainesosia. Suurimmalle osalle ei tule oireita.

Erika Naakka
NUDE

Höh voi harmi!! Jotenkin kyllä ärsyttävää että sitä niin laajasti käytetään etenkin luonnonkosmetiikassa. Onneksi olet kuitenkin löytänyt sopivia tuotteita ilman näitä :)

Kommentoi