Testiin ripsiseerumi RevitaLash

NUDE

Nyt kun Yumi-ripsitaivutus ja Reetan tekemät ripsipidennykset ovat kuluneet pois, omat ripset eivät näytä yhtään miltään :D Aloin jo haikailla pidennysten perään, mutta blogigaalan jatkoilla satuin kysäisemään 5 inch and up -blogin Sandralta, että mitä ihmettä hän on upeille ripsilleen tehnyt, ja onko ne ehkäpä kevyet pidennykset. Sandra paljasti pitkien ripsiensä salaisuudeksi RevitaLash-ripsienhoitoaineen!

Sain tämän blogin kautta testiin jo vähän aikaa sitten, mutta en ole vielä kokeillut kun muutaman kerran. Sandran innoittamana aion nyt kuitenkin antaa tälle ihan kunnollisen mahdollisuuden ja aloinkin viime viikolla käyttää tätä Sandran ohjeiden mukaisesti pari kertaa viikossa aina iltaisin. Sandra kehoitti antamaan ihmeaineelle aikaa ja hän oli saanut ensimmäiset tulokset vasta muutaman kuukauden käytön jälkeen. Joten RevitaLash, you have until Christmas to impress me!

Ja kuten jotkut teistä ehkä huomaakin, tämä tuubi poikkeaa ulkonäöltään perinteisestä RevitaLashista. Uusi ulkonäkö on osa RevitaLash Pink Edition -kampanjaa  ja RevitaLashin valmistaja Athena Cosmetics lahjoittaakin kaikesta kampanjan tuotosta 10% kansainväliseen rintasyöpätutkimukseen! :)

Onko teillä kokemuksia tästä ripsiseerumista?

Täältä löydät RevitaLashin jälleemyyjät.

Kommentit

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Mulla on käytössä, nyt on menossa kuudes viikko ja tuloksia on havaittavissa jo. :) Hankin seerumin, kun luovuin mulla vuosia olleista ripsipidennyksistä. :)

Laura (Ei varmistettu)

Käytin tuota ripsiseerumia 1,5 vuotta kunnes vaihdoin edullisempaan merkkiin ja ainakin itse sain hyvät tulokset jo 6 viikkossa, kun käytin tuotetta joka ilta. Joten kannattaisi käyttää ihan jokapäivä, että pääsee ihan siihen maksimaaliseen tulokseen. Tämän jälkeen voi sitten vähentää muutamaan iltaan viikossa jolloin tulokset pysyvät vain yllä. Näin neuvoi myös kosmetologi jolta tuotteen aikoinaan ostin!

Asta (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt samaista ripsiseerumia nyt pari vuotta ja en luopuisi ikinä! Ripset on aivan ihanan pitkät ja tuuheat, eikä pidennyksiä tarvitse. Kosmetologini kuitenkin suosittelee käyttämään ripsiseerumia aluksi joka ilta kuukauden ajan, jolloin tulokset alkavat näkymään. Sen jälkeen käyttökertaa voi harventaa. Itse käytän enää kerran kahdessa viikossa. Suosittelen ottamaan ennen ja jälkeen kuvat :)

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Eikö Revitalashissa ole edelleenkin sitä prostaglandiinia mukana? Mä en ole enää pariin vuoteen uskaltanut laittaa mitään noita lääkeaineita sisältäviä seerumeja levitellä silmieni lähelle, vaikka silloinen kokeilu yhden toisen tuotemerkin kanssa onnistuikin ihan jees. Neulashista jäi tosin silmien ripsirajaan aina ne punaisen jäljet...

Nyt mulla on ollut testissä blogin kautta Lashfood, mikä on täysin "myrkytön" ja tuntuu silti pelaavan tosi kivasti! :)

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Viittasin siis edellisessä kommentissani tähän listaan, sorry unohtui ekasta kommentista! :) https://incimix.wordpress.com/2013/05/30/ripsiseerumihuijaus/

Neela (Ei varmistettu)

Olen kuullut ripsiseerumeista monta kauhutarinaa, enkä ole uskaltanut kokeilla. Olet varmaan kuullut niitä? Tosin, taidan olla aika onnekas, sillä ripseni ovat luonnostaan pitkät, tuuheat ja kaartuvat. Silti olisi kiva kokeilla. Mutta. Pitävätkö kauhutarinat paikkansa?

Nina (Ei varmistettu)

Juuri viime sunnuntaina tuli tuon aineen käytössä 3 kk täyteen ja voin sanoa, että ripset eivät ole koskaan näyttäneet upeammalta! Pidin ennen Revitalashin käyttöä ripsipidennyksiä 5 kk ja kun päätin kasvattaa ne pois, jäljellä oli pelkät tyngät. Ostin Revitalashin ja tuloksia alkoi näkymään jo kahdessa viikossa päivittäisen käytön ja biotiinin napsimisen myötä. Nyt ripset ovat yhtä pitkät, kuin pisimpien ripsienpidennysten (13 mm) aikoihin, pitänee vähentää aineen käyttöä 3 krt / viikko tulosten ylläpitämiseksi.

pussukka (Ei varmistettu)

eli tämä on sitä bimatoprosti-vapaata? ja silti toimii??

Erika Naakka
NUDE

Oon yrittänyt nyt selvitellä tätä asiaa ja tällaisen huojentavan lauseen löysin: "Lääkeainetta sisältävien ripsiseerumien käytön vaikutukset eivät ole suuri kansanterveydellinen ongelma. Ongelma on siinä, että ripsiseerumien valmistajat ovat yrittäneet peitellä sitä, että seerumeissa käytetään lääkeainetta. Näin sanoo kliinisen farmakologian erikoislääkäri, ylilääkäri Annikka Kalliokoski Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeasta."

Aion siis todella tarkasti katsoa, ettei minkäänlaista ärsytystä synny. Ja jos silmät alkavat esim kutista, lopetan tuotteen käytön heti. Olen myös varovainen, ettei ainetta osu ihooni vaan vain ripsien päälle.

Erika Naakka
NUDE

Ja siis tämä RevitaLash Advanced sisältää Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamidea, joka on prostaglandiinianalogi, mutta jota ei olla Suomessa luokiteltu lääkeaineeksi. Vielä ainakaan.

pussukka (Ei varmistettu)

juu en minä sitä ainetta pelkääkään. itsekin käytän niitä "vanhoja" revitalasheja. ärsytystä, kutinaa, varsinkin aluksi. itse olen käyttänyt vuosikausia eikä mitään hätää ole ollut :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos, ihan huojentavaa kuulla tämäkin :D Mä jo vainoharhaisena tunnustelen silmieni vointia koko ajan! Meneeköhän tää jo liian pitkälle :DD

Mape (Ei varmistettu)

Täysin postaukseen liittymätön kysymys, mutta bongasin sulla tosi nätin harmaan neuleen I Love Me -messuilla. Mistäs oot sellasen hankkinut? :)

Erika Naakka
NUDE

Heh, se on Zarasta vähän aikaa sitten ostettu :)

Vihree (Ei varmistettu)

Joskus kauan sitten testasin ripsiseerumia, joka ei toiminut laisinkaan ja valmiiksi tuuhea, pitkäripsinen kaverini sai itselleen huikeat räpsyttimet! Silloin ei vielä vaaroista puhuttu mitään.

Nyt jäin miettimään, että miksiköhän tätä ei käytetä hiuksiin - vai käytetäänkö?

Erika Naakka
NUDE

Mäkin olen miettinyt tuota! Ehkä tämän aineen teho perustuu vain silmäripsiin, mutta en kyllä ole ihan varma. Toivottavasti joku keksisi pian hiuksienkasvatusaineen! ;D

märzu (Ei varmistettu)

Musta tuntuu, ettei se aine tiedä, mikä karva on kyseessä - ripsi vai hius. Luulenpa ennemminkin, että ripsiseerumien kaltaisten lääkeaineita sisältävien aineiden käyttö koko päänahassa voi sisältää jo ihan eritasoisia riskejä.

Ripsiseerumeista olen kiinnostunut itekin, mutten ole uskaltanut ostaa pelottelujen takia. "Luonnollisemmat" seerumit taas eivät ole mua onnistuneet vakuuttamaan lupauksillaan, äääh.... hankalaa! :D

Mona (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä, mutta onko tuotteen hinta todella 149€!? :O

Kommentoi