Testing hair tinsels!

NUDE

Hehkutin jokin aikaa sitten hair dazzleja aka hair tinsels -hiuskoristeita. No meikäläinenhän pisti tilauksen vetämään samaan hengenvetoon ja vähän aikaa sitten eBay-tilaukseni tuli vihdoin perille! Tilasin omani täältä, mutta varmaan tällaisia kimaltavia pikku lankoja löytyisi ihan askartelukaupastakin.

Pistin nämä alkuviikosta pikaisesti testiin ja jotenkin tuo kimallus hiusen seassa vain näyttää niin herkulliselta! Tosin ongelmaksi muodostui se, etten ainakaan tällä erää onnistunut kihartamaan itse tinseleitä, joten kiharrettujen hiusten seassa tikkusuorat langat eivät päässeet ihan oikeuksiinsa. Mutta seuraavalla kerralla solmin nämä suoristettuihin hiuksiin. Mutta ihanilta vaikuttaa jo nyt, vai mitä? :)

Follow Nude: Instagram + Facebook + Bloglovin'

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania! Miten nämä siis kiinnitetään? Solmimalla vain? Mitenhän pysyy kovin liukkaassa hiuksessa?

Erika Naakka
NUDE

Mä tein nyt vain yhden sellaisen kiepautussolmun, katsoin kiinnitysvideon Youtubesta :D Varmaan tulee ekana kun laittaa hakuun "hair tinsel tutorial" :) Ja mullakin liukas tukka ja tällä kertaa pysyi huonosti. Ensi kerralla kokeilen vähän tupeerata ja suihkuttaa rakennesuihketta ennen kiinnittämistä ni varmaankin pysyy ihan hyvin :)

Minnea
Minnean muruja

Just hyvät esim pikkujouluihin!

Erika Naakka
NUDE

No niin just!

Mites noi LED-valotupsut? :D Anyway, hyvältä näyttää!

Erika Naakka
NUDE

Ai ne ripsiin laitettavat? NEVER! :D

Saana Väliheikki
LAVLI

Mahtavat, vähän ysäri mut tosi cool! :)

Erika Naakka
NUDE

No mut ysäri on cool! :D

Kommentoi