Testissä BiON Bacteriostat Cleanser

NUDE

Viikonloppu kotipaikkakunnallani Harjavallassa meni lähinnä siskon kanssa huonosta ihosta valittaen. Talvella iho-ongelmat vain korostuvat kun iho on rutikuiva ja samea ja silti näppylöitä pukkaa. Etenkin nyt kun koulustressi painaa päälle. Onneksi Irene-sisko kiikutti Helsingistä mukanaan ainetta, joka saattaisi helpottaa ahdistustani :)

Kauneuskeskus Dui Clinicin Laura kiinnostui blogistani ja siitä, miten ja millä pesen meikkini päivittäin pois. Siskoni Irene on käynyt useasti Dui Clinicissä ja saanut hoidoista apua iho-ongelmiinsa. Laura antoikin minulle testattavaksi Bionin Bacteriostat Cleaniseria. Hän ei itse ole kuulemma törmännyt koskaan yhtä tehokkaaseen puhdistajaan.

Bacteriostat Cleanser on herkälle ja kuivalle akneiholle kehitetty tehokas puhdistusgeeli. Se poistaa rasvaisuuden, talin ja meikin ärsyttämättä ihoa. Se myös poistaa kuona-aineet, avaa ihohuokoset ja vähentää paikallista bakteerikasvua. Bakteriostat Cleanser sisältää mm. salisyylihappoa, joka vähentää bakteerituotantoa ja pitää ihohuokoset avoimina.
Itse olen yleensä luottanut vain apteekin ihonhoitotuotteisiin ja pessyt meikit päivittäin Sebamedin Face & body washilla. Silmämeikki lähtee nopeasti, mutta joskus tuntuu, ettei iho puhdistu kunnolla ja siksi kuorin ihoani tosi usein. Bionilla tuntuu, että iholta lähtee kaikki lika, meikki ja rasvaisuus! Aine tuntuu viileältä iholla ja tuntuu, että se todella menee astetta syvemmälle ihoon. Ja kumma kyllä, se ei kuivata ihoa korpuksi, niin kuin monet muut "syväpuhdistajat".


Olen nyt kokeillut tätä puhdistusainetta parina iltana ja olen vielä laittanut päälle lääkärin määräämää antibakteerista Humektan-perusvoidetta (mahtava tuote sekin). Ihanan raikas iho eikä yhtään rasvainen!
Omat iho-ongelmani loppuivat kun söin tetrasykliini-antibioottikuurin. Akneni on siis pakko liittyä jotenkin bakteereihin ja siksi Bacteriostat Cleanser tulee varmasti auttamaan pitämään mustapäät ja finnit poissa. Katsotaan miten käy, mutta tähän mennessä vaikuttaa aika lupaavalta ja ihohuokoset näyttää jo nyt pienentyneen! :)
Lisää tietoa BiONin tuotteista löytyy täältä: http://www.bion.fi/
ja Kauneuskeskus Dui Clinicistä täältä: http://www.duiclinic.fi/

Kommentit

Eedla (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13510541009723979014

Käsitteletkö blogissa julkaistavia kuvia susta sit jotenkin kovasti kun en oo huomannut sun ihossa pienintäkään näppyä näissä kuvissa? :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Bacteriostat Cleanser kuulostaa hyvältä puhdistajalta, mutta tuo roska perusvoide varmasti kumoaa sen vaikutuksen.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Eedla, heh joo kyllä mä vähän muokkailen :) Photoshop pelastaa huonot ihopäivät. Mut tosiaan nyt mulla onkin melko hyvässä kunnossa sinänsä toi iho, mut yritänkin nyt ylläpitää sitä kaikin mahdollisin keinoin, ettei tarvis enää syödä mitään lääkkeitä. Ihohuokoset on silti ongelma edelleen :/

Anonyymi, miks toi on sun mielestä roskaa? Onko sulla jotain kokemusta tosta vai mihin perustat ton jutun? Ihotautilääkäri määräsi tota mulle pari vuotta sitten ja hyvin on toiminut :) Sehän on juuri akneihoisille tarkoitettu antibakteerinen ja kevyt voide. Itse en niinkään perusta paljon mainostettuihin ja kalliimpiin erikoisvoiteisiin, joita saa esim. tavarataloista.

Anonymous (Ei varmistettu)

Ihana blogi!
Ja huojentavaa kuulla, etten ole ainoa joka kärsii huonosta ihosta talvisin. Olen jostain lukenut, että talvella kylmyyden lisäksi iho kärsii lämpötila- ja kosteusvaihtelusta, kun siirrytään ulkoa sisälle ja päinvastoin.
Itse olen myös käyttänyt sebamed tuotteita, jotka ovat aivan huippuja! Lisäksi Paula's choice -tuotteet, salisyylihappoa sisältävät kasvovedet, ovat todella toimia :) Kannattaa ehdottomasti tutustua niihin!

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Voi kiiiiitos paljon!! :')

Joo mulle tulee talvisin tosiaan näppyjä, finnejä ja sit kuitenkin sellaisia pieniä kuivia alueita varsinkin poskiin. Et ei oikein tiedä et pitäiskö puhdistaa vai kosteuttaa enemmän :D Joskus laitan noihin kuiviin kohtiin Aqualania, se on oikeen kunnon rasvaista tahnaa. Johan lähtee kuivuus!

En ookkaan kuullut tollaisista aikaisemmin! Onkohan ne kauheen kalliita ja mistähän niitä saa? Täytyy ottaa selvää, kiitos vinkistä! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

täällä olisi aivan ihana hajuvesi arvonta kannattaa osallistua:)

http://annika-diamonddiary.blogspot.com/2011/12/jouluarvonta.html

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hei kiitti! Taidanpa käydä osallistumassa, vaikka en mitään kuitenkaan voita mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, nyyh :(

Anonymous (Ei varmistettu)

Erika, noita paula's choice tuotteita saa tilattua samannimisestä verkkokaupasta. Ymmärtääkseni niitä ei Suomessa saa myydä juurikaan siksi, että sisältävät salisyylihappoa tietyn rajan yli...

http://www.paulaschoice-eu.com/shop/skin-care/exfoliants

Noin 30 euroa muistaakseni maksaa toimituksineen, eli ei ihan halpaa hupia, mutta yksi pullo kestää todella kauan. :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Aaa se riippuu tosta salisyylihaposta. En tiennytkään!

Kiitti infosta, täytyykin tutkia asiaa :)

Kommentoi