Testissä IsaDoran Dynamic Lash Growth

NUDE

Sain IsaDoralta testiin Dynamic Lash Growth maskaran ja Dynamic Lash Growth seerumin. Olen jo kauan haaveillut pidemmistä ripsistä, mutta aikaisemmin markkinoille tulleisiin ripsiseerumeihin tai ripsienpidennyksiin mulla ei ole oikein ollut varaa. Nyt onneksi pääsin laittamaan testiin nämä IsaDoran ripsiä pidentävät tuotteet, jotka sisältävät peptidejä ja kasviuutteita, joiden ansiosta ripsien pitäisi kasvaa nopeammin.

Ripsiväriä ja seerumia tuli käyttää säännöllisesti neljän viikon ajan parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ja tuote lupaa siis antaa pidemmät, vahvemmat ja paksummat ripset tämän neljän viikon käytön aikana. Seerumia käytetään iltaisin puhtaisiin ripsii ja ripsiväriä käytetään tavallisen ripsarin tavoin päivisin. Itse huomasin vaikutuksen jo parissa viikossa, eikä sen muutaman viikon jälkeen ripset enää kasvaneetkaan merkittävästi. Myös poikaystäväni huomasi heti eron, vaikka en edes ollut kertonut hänelle ripsiseerumikokeilustani! Mutta mitään överiripsiä en itselleni saanut aikaiseksi, mutta uskon, että niin kuin muidenkin ripsiseerumien kohdalla, ripsien kasvaminen on täysin yksilöllistä. Tässä mun kokeilun tulokset (kuvia ei ole muokattu, ne vain on otettu eri kameroilla):

Eli ainakin vähän sain ripsiini lisäpituutta, jee! IsaDoran versio ripsenkasvattajasta on muuten seuraansa nähden todella edullinen! Molempien putelien hinta on nimittäin 21,50 €. Ja vaikka olen käyttänyt samaa ripsaria vuosikausia, tykästyin tähän IsaDoran ripsariin niin, että taidan korvata sillä vanhan ripsarini ;)

Onko teillä lukijoilla kokemuksia ripsiseerumeista? Risut ja ruusut tiskiin! ;)

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Siis onko jujuna käyttää sekä seerumia että ripsiväriä, jotta saa tuloksia aikaan? Riittäisikö pelkän seerumin käyttö? Aika hintava pakkaus muuten opiskelijabudjetille :D

Erika Naakka
NUDE

Kyllä riittää, että käyttää vain seerumia tai ripsaria :) Mut tarkoitin lähinnä, että näillä ripsiseerumien markkinoilla 40 e on tosi vähän. Eräskin toinen seerumi maksaa yksinään 150!

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Onko sulla näissä ripsissä nyt siis ripsiväriä myös molemmissa? Sori mun silmä on vähän huono erottamaan sitä... :D Pitäisi varmaan osata sanoa. Veikkaisin että on?

Hmm... kiinnostaisi ihan sikana alkaa käyttää jotain tuollaista ripsiseerumia! Voi vitsi... :D Pitääpä etsiä toi kaupasta.

Erika Naakka
NUDE

Ainiin, olis ehkä pitänyt kertoa se tuossa tekstissä! Siis joo on kaikissa kuvissa ripsaria, kun muuten mun ripset ei näy noissa kuvissa, eikä pituuksia vois kunnolla vertailla :)

No koklaa ihmeessä! Tosiaan musta 40 e on aika vähän kahdesta ripsiseerumista!

laura (Ei varmistettu)

Ei mun mielestä ihan hirvee ero :--( mutta hintaan verrattuna on kyllä laatusuhde kohdallaan kun toimii kuitenki :9

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

eerika (Ei varmistettu)

Minä en huomaa mitään eroa ennen ja jälkeen kuvissa. Eihän noille ole todettu mitään kunnon tietteellistä todistetta, eikös ne ole pikemminkin humpuukkia..?

Fiona (Ei varmistettu)

Käytin muutama vuosi sitten markkinoille silloin tullutta L'orealin ripsiseerumia, ja olin huomaavinani eron muutaman viikon jälkeen (ehkä nopeamminkin). Muistaakseni siihenkin sarjaan kuuluin ripsiväri, jota en kuitenkaan käyttänyt.
Minulla on luonnostaan pitkät ripset ja silti pituutta tai tuuheutta tuli lisää (en muista enää ihan tarkkaan mitä tapahtui, kun aikaa on kolmisen vuotta).
Mutta uskon siis, että ainakin jollakin voi eroa tulla. En tiedä onko tuota L'orealin tuotetta yhä myynnissä; pieni läpikuultava, ripsivärin näköinen pakkaus, jossa sininen korkki. Hintaa en osa sanoa, koska sain sen L'orealilta. Pitääkin tarkistaa, jos ostaisi uuden :)

Erika Naakka
NUDE

Aaa tarkoitat varmaan tätä: http://www.lorealparis.fi/meikit/silmat/double-extension/renewal-lash-serum-ripsiseerumi.aspx Hintaa mäkään en kyllä tiedä. Hyvä jos tepsi, osta sitten ihmeessä uudestaan :)

Kommentoi