Testissä Remington Your Style Styler Kit

NUDE

Tukkalaiterintamalla ei ole hetkeen ollut sellaisia uutuuksia, joihin olisin kovasti tykästynyt tai joita olisin parin kokeilukerran jälkeen jäänyt käyttämään. Mutta nyt siihen tuli muutos eli saanko esitellä, Remington Your Style Styler Kit -hiustenmuotoilukitti :) Let's test it!

Sain tuotteen testiin Remingtonilta pari viikkoa sitten ja olen testaillut vempelettä nyt muutaman kerran. Kaikki tällaiset monitoimituotteet ovat aina olleet mieleeni, varsinkin silloin kun monitoimisuus oikeasti toimii ;) Kittiin kuuluu siis kuusi osaa: kihartimen tyviosa, jossa pyörivä johto, 19 mm kiharrin klipsillä, 13-25 mm sauvakiharrin ja 38 mm lämpöharja. Lisäksi paketissa tulee mukana lämpösuojahanska sekä säilytyslaukku.

Säädettäviä lämpötiloja on kolme ja korkein on 220 astetta. Yksi laitteen miinus tulee kuitenkin tässä: Lämpötiloja ei saa säädettyä tarkkaan vaan eri tasot on merkattuina epämääräisillä roomalaisilla numeroilla I-III. Ehkä tarkemman säätömahdollisuuden puute liittyy näihin osiin, eikä jokaisen osan lämpötilaa voi samalla tavalla säätää. Esimerkiksi lämpöharja voi maksimilämpötilakseen saavuttaa vain 180 astetta.

Ja sitten näihin eri kiharruspäiden vertailuun. Kuten tuolla seuraavissa kappaleissa kerron, mielestäni sauvakihartimella ja 19 millin klipsikihartimella tulee suht samanlaista jälkeä. Itseltäni klipsillä varustetulla päällä kiharoiden teko kuitenkin sujuu paremmin ja vieläpä paljon nopeammin. Kiharruspuikolla on tosin mahdollista saada parempi kihara aivan hiusten tyveen, kun taas latvasta tyveen rullattavalla klipsikihartimella tyven hiukset eivät saa tarpeeksi kuumuutta ja ne jäävät kihartumatta.

Lämpöharja sopii taipuvaiselle hiukselle, mutta itselleni näin isolla kihartimella ja 180 asteen lämpötilalla tehdyt laineet eivät vain pysy koko päivää. Suosikikseni siis nousi ehdottomasti 19 millin klipsikiharrin, jolla kiharat onnistuvat helposti ja todella nopeasti (koko pää 7 min, katsoin kellosta!)

Täytyy tässä kohtaa myöntää, että aluksi olin lähes raivona siitä, että kittiin on valittu sekä 19 millimetrin klipsikiharrin sekä samaa kokoluokkaa oleva puikkokiharrin. Mielestäni niillä tehdyt kiharat ovat käytännössä samanlaiset, kuten viimeisestä kuvasta näkyy (vasemmalla klipsikihartimella ja oikealla puikkokihartimella tehdyt kiharat). Ihmettelin kauan, miksei kittiin ole valittu toista, esimerkiksi isomman kokoluokan jumbokiharrinta.

No sitten kun ärsyyntyneenä menin lukemaan tuotetiedotetta vähän tarkemmalla silmällä, huomasin, että laitteeseen on ostettavissa vielä lisäksi neljä osaa: lainekihartimen, 32 mm jumbokihartimen, 25 mm kihartimen ja 25 mm XL-pitkän kihartimen. Täältä löydät lisäosien kuvat sivun alalaidasta. Itse menen kyllä ehdottomasti ostamaan sen täydellisen tuuman, eli 25 millin, pitkän kiharrinosan :)

Eli yhteensä seitsemällä kiharrinpäällä voi kyllä muodostaa itselleen jo aikamoisen arsenaalin erilaisia kiharoita ja laineita. Mahtavaa, ettei eri laitteita tarvita laatikoihin lojumaan kasapäin, vaan yhdellä laitteella ja vaikkapa neljällä kiharruspäällä pärjää jo tosi pitkälle :)

Eli muutamaa miinusta lukuunottamatta Remington Your Style Styler Kit on oikeinkin kätevä peli ja tästä voi napata itselleen myös aikas hyvän joululahjaidean, kolmen pään kitti kun ei maksa viittäkymppiä enempää ;)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Remington on kyllä uudistanut hiusmuotoilulinjaansa ilahduttavasti! Itse en enää ovaalinmuotoisesta kiharrinpuikostani luovu, se on ihan kymppi :)

K (Ei varmistettu)

Moi, mistä nettikaupasta olet tilannut Benefittiä? Tuntuu, että nettikaupat eivät lähetä heidän tuotteita Suomeen :(

Erika Naakka
NUDE

Lookfantastic.comista, Feelunique.comista ja Beautybay.comista :)

Kommentoi