theBalm Hot Mama!

NUDE

Taisinpa kokonaan unohtaa esitellä tämän Bangerhead.fi:stä saamani theBalmin Hot Mama -poskipunan. No nyt pikainen tarina kaiken tämän työ- ja gradukiireiden keskeltä. Kaipa tähän samaan syssyyn voisi liittää myös pahoittelut huonohkosta postaustahdista. AnteeX!

TheBalm on minulle melko uusi merkkituttavuus, mutta olen kuullut ja nähnyt siitä niin paljon hyvää, että aion kerätä itselleni merkin tuotteista ihan kunnon kokoelman. Edellinen poskipunaostokseni olikin juuri theBalmilta (Cabana Boy) ja tykkäsin siitä niin paljon, että oli saatava lisää sävyjä.

Eikä theBalm pettänyt minua nytkään! Hot Mama -poskipuna (tai siis oikeastaan luomiväri/poskipuna) on kultaan taittava persikan pinkki. Sävy lähenteleekin sitä kuuluisaa NARSin Orgasmia ja monet väittävät tämän itseasiassa olevan NARSin kopio. Koostumus on ihanan kermainen, eikä varise tai pölise ympäriinsä sitä levitettäessä. Eikä sivellintä tarvitse pyöritellä värinapissa kovalla voimalla, sillä punaa irtoaa sopivasti pienelläkin sipaisulla.

Sävy on tosiaan melko lämmin, joten en ole ihan saletti, miten tämä talvi-iholleni sopii, mutta sen näkee sitten. Tällä hetkellä tämä on kuitenkin yksi lemppareistani! :) Hot Maman ja muita theBalmin tuotteita löydät täältä :)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOKBLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Onpas tosi kauniin näköistä!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Sini (Ei varmistettu)

On muuten upee puna :)! Itse meikkifriikkinä tuli ostettua Tallinnasta kauan himoittu Mary Lou-Manizer highlighter, joka on über pigmenttinen kuultotuote.

Erika Naakka
NUDE

Joo mullakin on se ja ei kyllä ole vertaista!! Harmi vaan, et oon onnistunut vähän rikkomaan sitä ja pahoin pelkään, että se murenee joka päivä vähän lisää :'(

Aurora (Ei varmistettu)

Ompas harvinaisen kaunis poskipunasävy, täytyypä pitää tämä mielessä :)

Erika Naakka
NUDE

Joo on kyllä ihan erilainen, kuin mikään mun aikaisemmista :)

Kommentoi