Tilattua

NUDE

Jee! Tällä kertaa tilasin tuotteita lookfantastic.comista ja nyt jännätään, tuleeko tilaus perille yhtä nopeasti ja vaivattomasti, kuin beautybay.comista :) Kun nämä tuotteet ovat saapuneet, on luvassa uusi IL-TV-video.

Mähän mietin pääni puhki näitä aurinkopuuterijuttuja ja päädyin nyt sitten vihdoin tällaiseen Too Faced -merkkiseen aurinkopuuterikittiin, jossa on siis neljä eri aurinkopuuteria: Sun Bunny Duo, Chocolate Soleil, Snow Bunny Duo ja Powdered Sun. Lisäksi paketista löytyy Primed & Poreless Bronze Tint SPF20, jonka tehtävä on  mm. syventää aurinkopuuterin sävyä. Olen myös kauan etsiskellyt halvempaa vaihtoehtoa Minx-kynsifolioille ja nyt vihdoin törmäsin sellaiseen! Joten tilaukseen lähti Nails Inc. Nail Wrapsit :)  Mutta näistä lisää myöh.

Kommentit

Sasetar (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/06947947040922894034

Tuo Too Faced-paketti näyttää itsessään niin ihanalta, että tekisi mieli moinen omistaa.Yksityiskohtiin kannatta kiiinnittää huomiota. :)Muistaakseni samaisellamerkillä on todella hyvä kasvojen tai silmien pohjustusvoide.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Joo mäkin oon tutkaillut noita muitakin Too Facedin tuotteita ja taidan lähiaikoina laittaa tilaukseen muitakin juttuja :)

Kommentoi