Tilaus Bangerhead-nettikaupasta

NUDE

Nettikauppa nimeltä Bangerhead otti minuun taannoin yhteyttä yhteistyön merkeissä. Sain valita heidän nettikaupastaan muutaman tuotteen ja viime viikolla kipaisin hakemassa nämä ihanuudet postista. Esittelen kaikki tuotteet vielä erikseen tämän viikon aikana :)

Halusin tilata tuotteita, joita ei täältä oman maan kamaralta löydy. TheBalm on bloggaajien suosioon noussut merkki, joten halusin Cabana Boy -poskipunan kaveriksi tämän Hot Maman. NYX Soft Matte Lip Cream mattaista huulikiiltoa olen himoinnut jo pitkään ja nyt myös se pääsi ostoskoriin. Kreisit irtoripset ovat Ardellilta; Douple Up 201. Myös Anastasia Beverly Hills Contour Kit korostus- ja varjostuspaletti on ollut kiikarissa jo jonkin aikaa. Ja nyt sen vihdoin sain! :)

Lisäksi sain yllärinä nämä Bangerheadin nimeä kantavat hiustuotteet. Kaikki tulevat kyllä todella tarpeeseen, sillä etenkin kuivashampoota ja lämpösuojasuihketta kuluu mulla ihan tolkuton määrä!

Itse olin kuullut tästä nettikaupasta vain muutaman kerran, enkä ollut koskaan tilannut sieltä mitään. Tein siis vähän selvitystyötä, jotta teidän ei tarvitse pähkäillä mikä tämä lafka on oikein miehiään ;) Bangerhead on ruotsalainen yritys joka sijaitsee Tukholman keskustassa. Tuotteet lähetetään samaisesta osoitteesta, joten tullimaksuja ei näin ollen tarvitse ajatella. Vielä kaupasta ei löydy mitään älytöntä tuotevalikoimaa ja etenkin Urban Decay -merkin meikit puuttuivat harmikseni sieltä kokonaan. Toivotaan, että ne sinne vielä saapuisi :)

Tästä pääset itse nettikauppaan: Bangerhead.fi.

Kommentit

katruska (Ei varmistettu)

Oijjoi, oon kans kuolannu pitkän aikaa tota contour kittiä, on vaan pikkasen suolasia hintoja joka paikassa :D

Sale (Ei varmistettu)

Anteeksi nyt tyhmyyteni mutta mitä ihmettä on mattainen kiilto? :D

Erika Naakka
NUDE

No kun ei tuo oikein ole huulipunakaan niin en sitten keksinyt muuta :D Matta huuliväri?

Kristiina (Ei varmistettu)

Olit maaliskuun postauksessa antanut varovaisen positiivisia kommentteja herbinan rakennesuihkeesta muutaman käyttökokemuksen perusteella. Oletko ehtinyt käyttää tuotetta useammin, niin että osaat sanoa, oletko tykännyt siitä pidemmän päälle? :) Joskus ton tyyliset tuotteet ei tee hiuksille yhtään mitään, niin olisi kiva kuulla, onko tuote ollut niin hyvä, että olisi jäänyt sulla vakkarikäyttöön.

Erika Naakka
NUDE

Tarkoitatko sitä lettisuihketta? http://nude.costume.fi/2014/03/28/letti-lauren-conradin-inspiroimana/ Se on ollut kyllä kovassa käytössä! Aina lettien pohjalle ja muiden kampauksien sekä kiharoiden sekaan antamaan vähän rakennetta :)

Kristiina (Ei varmistettu)

Joo,juuri tota tarkoitin! Tuoko tuo mielestäsi hiuksiin myös tuuheutta, vai enemmän vaan hallitavuutta ja rakennetta? Kiva joka tapauksessa kuulla, että se on tuntunut toimivalta, täytyy siis varmaan ostaa itsellekin testiin. :)

Kommentoi