Toukokuun ostoslista!

NUDE

Gradu ja työt ovat tällä viikolla vieneet niin paljon aikaa, että meikkitutorialin tekemiseen ei vain ole löytynyt sopivaa rakoa. Uusi yritys siis perjantaina ;) Nyt saatte ihailla kanssani tämän hetken himotuksiani. Ja jos teillä on näistä tuotteita mielipiteitä taikka peräti kokemuksia, jakakaa ne! :)

Kommentit

Eltsi (Ei varmistettu)

They're real -ripsaria käyttäessäni moni on luullut, että mulla on kestoripset. Hyvä maskara siis. :)

ElinaTammi (Ei varmistettu)

Komppaan tätä, olen saanut aivan samoja reaktioita:) Pysyy myöskin kuin tauti.

Bella (Ei varmistettu)

Lancomen kyseisissä huulituotteissa on epämiellyttävä tuoksu. Se jäi sen takia ostamatta itselle, vaikka väri oli houkutteleva. Kannattaa testata myymälässä ennen kuin tilaat netistä. Benefitin mascara ei ole mikää ihmeellinen. Ihan normi. MACin huulipunat eivät koskaan petä! Poskipunat ovat myös houkuttelevan värisiä. Pitäisi ostaa kesäksi joku kiva kirkas sävy :)

Erika Naakka
NUDE

Lip loveria oon kyllä koklannut liikkeessä, enkä huomannut mitään outoa tuoksua :o musta se tuntui niin miellyttävältä huulissa :)

Ilona (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/

Oon tota MACin Proenza Schouler Mangrove-punaa jo hehkutellutkin, mutta se on IHANA. Ihan puhtaasti vaan ihana. Lancomen Lip Lover-kiillot on kanssa superhyviä! Mulla on yksi, ja se on <3 ^^

Erika Naakka
NUDE

heh no tuon Mangroven taisin just sun blogista vähän aikaa sitten bongata ja sit iski himotus! :D

Johannaah (Ei varmistettu)

Suosittelen lip lovereita täysin!! Kauniit värit ja pysyvyys huulilla on erinomainen, kun kiilto kuluu > väri säilyy. Puhun työssäni paljon ja muut huulipunat/kiillot tuppaavat klähmääntymään huulten reunoille, mutta ei tämä!!

Elina (Ei varmistettu)

Oon aina tykänny lukee sun blogia, mutta nykyää tuntuu ettei täällä oo enää muuta kuin tuotteiden mainostusta.
Enemmän ihonhoitoon, meikkaamiseen ja hiuksiin liittyviä vinkkejä!;)

Tara (Ei varmistettu)

Heippa!
Kauneudesta ja kosmetiikasta kiinnostuneena biologian opiskelijana olisi mielenkiintoista kuulla mikä graduaiheesi on? :)

Erika Naakka
NUDE

Heh no se ei itseasiassa kyllä mitenkään liity kauneuteen tai kosmetiikkaan. Tutkin pikornaviruksiin kuuluvia enteroviruksia ja niiden infektiivisyyttä :)

Anni (Ei varmistettu)

They're Real! tällä hetkellä käytössä, en kyllä kulttimaineesta huolimatta välttämättä suosittelisi. Komppaan edellisiä kommentteja siinä suhteessä, että tavaran pois saaminen on aika turhauttavaa meikinpoistoaineidenkin kanssa. Mutta siis mun isoin ongelma ripsarin kanssa on koostumus: ihan uutena se on aivan liian vetistä, eli ainakin ensimmäinen viikko menee hämähäkkiripsien varomiseen. Sen jälkeen saa pari viikkoa oikein kivat ripset (jolloin saa myös niitä kehuja!), mutta sen jälkeen ripsari kyllä kuivuu sen verran, että ero muihin ripsareihin ei ole huima. Ihan kivat ripset sillä saa, mutta ei mitenkään erikoiset enää siinä vaiheessa. Puhuin tästä juuri kaverin kanssa ja hänellä ihan samat kokemukset, vaikka meillä onkin ihan erilaiset ripset. Oma luottoripsarini on Max Factorin False Lash Effect, josta olen käyttänyt sekä perusversiota, että Fusionia. Siihen palaan takaisin, kun saan käytettyä tämän loppuun. :)

jonna (Ei varmistettu) http://www.jonna.info

Just kirjoitin jutun Theyé real mascarasta. Kyllä, sillä saa Hollywoodripset!
Ja sattumalta jutussa on linkki sun sivulle Benefit High Beam-juttuun :)
Kiitos hyvästä blogista!

Erika Naakka
NUDE

Hehheh no menipä hauskasti ristiin rastiin :) Voi kiitos sulle kivasta kommentista! :)

lotta (Ei varmistettu)

Multakin tuo Benefitin They're real löytyy, ja tässä oma kokemukseni: Minulla on suomalaiselle tyypilliset lyhyet ja suorat (ja lähes värittömät) ripset jotka vaativat aina taivutukset, jotta silmäni näyttäisivät siltä että niissä edes jotkut nysät kasvavat.. Olin lukenut monilta hehkutuksia etenkin harjasta, mutta myös lopputuloksesta joka oli omaa luokkaansa. Pidin myös kovasti harjasta, se on kuminen ja hyvin erotteleva, tuotteen "vetisyyden" vuoksi sitä on myös helppo kerrostaa ennen kuin se kuivahtaa. Mutta taivutukset lakoavat jo melkein tuotetta levitettäessä... Omaa elämäänsä elävät ripseni eivät ole tähän mennessä pysyneet taivutettuina muilla kuin Lumenen Blueberry Waterproof ripsareilla! :( Muuten olisi kyllä ollut hirmu hyvä tuote, mutta minä pysyttelen siinä tutussa ja turvallisessa nysäripsineni.

Jenni (Ei varmistettu)

Benefitin ripsari nyt käytössä, nousi lemppariksi. Saa näistäkin hentoisista töpöripsistä näyttävät. Suosittelen!

Kommentoi