Trending: aurinkomeikkivoiteet

NUDE

Liquid bronzer. Taas yksi sanapari, jota ei saa millään suomenkieliseksi. Ei vaikka kuinka vääntelisi ja kääntelisi. Nestemäinen aurinkomeikkivoide... Nestemäinen aurinkopuuteri? Aurinkoneste... no ei. Puhutaan nyt sitten vaikka aurinkomeikkivoiteesta, kunnes toisin määritellään.

Ne on nyt nimittäin in. Vähän aikaa sitten hehkuttamani L'Oréal Parisin Glam Bronze Cushion De Soleil, on edelleen kovassa käytössä ja osoittautunut suorastaan nerokkaaksi. Iho näyttää superruskealta ja itse ainakin tykkään jutun intensiivisyydestä. Nestemäisellä tuotteella kun saa kerralla enemmän pigmenttiä naamaan, kuin perinteisellä puuterisella tuotteella.

Tällaisia kasvojen pikakaunistajia on alkanut tupsahdella markkinoille yhä enemmän, mutta tuotteet taitavat olla monelle silti hyvin vierasta maaperää. Mutta meikäläinen auringonottoa välttävänä ei voisi olla enempää innoissaan. Lisää pliis!

Vai mitä te olette mieltä? Turhaa vai mielenkiintoista?

Kommentit

Delle (Ei varmistettu)

Mä, varmaan, näyttäisin kamalta, kun meikkivoiteet tummenee kasvoilla. Naama olis varmaan yhtä tumma, kuin toi malli taustalla!

PilviCloud
Pilvi Daily

Erittäin mielenkiintoista, taidan lähteä Stockalle nyt :)

ShakespeareJen (Ei varmistettu) http://www.shakespeareandsparkle.com/

Haha, juu nää on just kauneusbloggaajalle aina kinkkisimpiä juttuja että miten käännät vaikka tuon cushion bronzerin. Aurinkomeikkivoidetyyny? Aurinkopuuterityynymeikkivoide? :D Mutta ihan koukussa ollaan täälläkin, ja on kieltämättä alkanut houkuttaa kokeilla muitakin saman tyyppisiä tuotteita. xx

Vierailija (Ei varmistettu)

Sain Tukholman Sephorasta kaupanpäälliseks tollasen Benefitin dew the hoola-putilon, matkakoossa kylläkin, mut ois se kyllä kiva käyttää! Joten siis, miten suosittelet tätä tuotetta käyttämään, mulla ei nimittäin oo mitään hajua XD kiitos vastauksesta! :)

Erika Naakka
NUDE

Täältä löytyi ohjevideo:  :) Mullakin on se matkakoko ja käytän sitä joskus yksinään tai sitten hieman meikkivoiteen päällä vähän väriä tuomaan.

Kommentoi