Trending: Varjostuspuikot

NUDE

Yksi tämän kevään mielenkiintoisimmista tuoteuutuuksista ovat varjostuspuikot. Ihmettelen, ettei tällaisia ole useammalla merkillä ja ettei näitä ole tullut markkinoille aikaisemmin! Varjostuspuikoissa voidemainen tumma väri on helpompaa levittää, kuin puuterimainen varjostusväri, joka saattaa jämähtää paikoilleen liian nopeasti. Voidemaista tuotetta voi työstää ja levittää ihoon pidempään, jolloin lopputuloskin on suuremmalla todennäköisyydellä onnistunut.

Itseäni on hirveästi alkanut kiinnostaa tällaiset tuotteet, mutta olen löytänyt näitä vasta kahdelta sellaiselta brändiltä, joita voi Suomessakin ostaa. Clinique ja NYX (tilattavissa NYX.se:stä) taitavat olla ensimmäisiä, jotka tällaisen idean tuovat markkinoille ja toivon, että lisää brändejä lähtee tähän innovaatioon äkkiä mukaan!

Kiinnostaako teitä tällainen tapa tehdä varjostukset?

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

// I'm loving this idea of contouring with a stick! It seems so easy and quick. Hey, I just made a poem! ;)

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Ah joo! Tommonen ois kyllä 100x helpompi kuin puuterimainen! Haluan!:)

MS / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi

No kyllä kiinnostaa! Tuon Cliniquen puikon kyllä hankin, kun se putkahtaa hyllyille. Puikoilla on varmaan tosi kätevä tehdä varjostukset, varsinkin nenänpieliin. Highlighter-puikkoja olen kyllä jo aiemmin käyttänyt :)

Erika Naakka
NUDE

Niinpä! :)

Laura (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kiinnostaa! Hyvä postaus, haluaisin kokeilla. Mietin tuossa aiemmin Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitin hankintaa, mutta kävin katsomassa sitä paikan päällä ja juuri tuo puuterimaisuus mietitytti. Oma kokemukseni on juuri se, että joskus vahingossa varjostusväri jämähtää rumasti väärään kohtaan ja sitä ei oikein mitenkään saa työstettyä siitä, ellei ota puuteria/peiteväriä tai ota meikkiä kokonaan pois. Toivottavasti saisi Pretty.fi:stä myös noita NYX:n värejä tilattua. En vielä ole tsekannut tilannetta.

Erika Naakka
NUDE

No nimenomaan! Valitettavasti juuri tuota ei Prettystä löydy, mutta ehkä vähän ajan päästä :)

Oona S (Ei varmistettu)

Ite ostin juuri Viva la Divan edullisen 3 värin setin (http://www.vivaladiva.se/face/vd29__/vd29_2.html), joka sopii loistavasti varjostamiseen ja korostamiseen. :)

Jenni (Ei varmistettu) http://www.shakespeareandsparkle.com

Itse olen brittiblogeissa himoinnut noita Cliniquen varjostus & korostuspuikkoja. Tiedätkö tuleeko näitä Suomeen tai mistä niitä saisi ostettua?

Elisa (Ei varmistettu)

Lueskelin jo jokin aika sitten noista Cliniquen versioista, ja olin jo melkein ostamassakin, kunnes jänistin ja päätin odotella josko joku vinkkaisi ovatko sen väärtejä vai jatketaanko puuterisilla ;)

Helena (Ei varmistettu) http://dixi.purkkimafia.fi

Mä olen myös ihmetellyt näiden vähyyttä! Cliniquen puikoista korostusversio vaikuttaa loistavalta mutta varjostusväri on minun vaalealle iholleni liian oranssi. Olen käyttänyt silloin tällöin tummia peitevoiteita hoitamaan homman, kannattaa kokeilla jos sopiva sävy sattuu löytymään :)

Luuli (Ei varmistettu)

Lancomella on myös contour highlighter duo stick, ainakin ulkomailla. Lisa eldridge on myös tehnyt YouTubeen videon sen käytöstä.

Tiltu (Ei varmistettu) http://bloglovin.com/tiltu

Siistiä, että näitä alkaa tulla enemmänkin, itsekin olen haikaillut näiden perään ja ihmetellyt, miksi poskipunia saa puikoissa, mutta ei varjostusvärejä. Omani ehdin tilata jo kosmetik4lessiltä http://www.kosmetik4less.de/de/makeup-revolution-rouge-the-one-blush-stick-matte-malibu.html

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos linkkivinkistä! :)

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Hei wau, huikea keksintö! Ehdottomasti haluan testata tällaista.

Kiitsi hei vielä viimosesta, olipa ihan sairaan kiva nähdä :) Pääsitkö hyvin siskolle?

www.peaceandstyle.fi

Erika Naakka
NUDE

No oli kyllä! Ja kiitos, että lähditte Reetan kanssa mun matkaan vielä sinne Herkkuun :D Ja pääsin joo, hyppäsin vaan taksiin ;)

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Ai sen nimi oli herkku! Haha! :D Ilo oli mun puolella, on nimittäin sellaset baarit jääneet kokematta. Oli hauskaa :)

Erika Naakka
NUDE

No siis Hercules :D

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

:D

...jännä kun kävelin sen ohi tällä viikolla, niin ihmettelelin että ai tässäkö tää mesta olikin! :D Voi terve vaan...

Mari (Ei varmistettu)

Nää on kyllä niin mielenkiintosia että pakko päästä kokeilemaan! Ja tositositosi iso kiitos tosta nyx:in linkistä! Minä pöljänä oon koko ajan voivotellu että niitten omilta sivuilta ei saa tilattua suomeen, mutta sä pelastit mun päivän, kiitos! :-) ♡

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Tuon tyyppisiä on nyt jonkun verran näkynyt instagramissa ja kiinnostaa totta kai! Tykkäisin yleensäkin tehdä varjot jo ns. Pohjaan, mutta en jaksa läträtä meikkivoiteen kanssa kuin harvoin. Nuo vaikuttaa helpoilta käyttää!

Sara (Ei varmistettu)

Mulla on toi Nyxin Wonder stick ja oon kyllä tykänny käyttää sitä. :) Tosi helppo blendata. Kannattaa tsekata www.beautyjoint.com. Sieltä saa Nyxiä ja muita jenkkimeikkimerkkejä edullisesti Suomeen, oon tilannu sieltä varmaan lähemmäs parikytä kertaa. :D

Joanna (Ei varmistettu) http://www.heartsornothing.com

Siis eroaako nää jotenkin tavallisista peitepuikoista? :D Kun itse oon jo pitkään käyttänyt peitepuikkoja varjostuksiin käyttämällä vaan tummempaa sävyä! :) Tietty noi on optimoitu varjostukseen eli varmaan blendautuvat helpommin (?) ja jos kylkiäisenä on osassa toi korostus ni johan kiinnostaa! ♥__♥

Erika Naakka
NUDE

Joo peitepuikko käy hommaan myös hyvin, mutta itse en ole vielä löytänyt tarpeeksi tummaa :/

Sonja (Ei varmistettu) http://Www.kauneudesta.fi

joo ehdottomasti! Olisi tosi kiva saada vinkkejä puikkojen käyttöön, vaikka varjostukset alkaakin kai olla vähän passé :)

Kommentoi