Tukan päivitys ja -20% alekoodi kampaamo Pin Upiin!

NUDE

Viime kerrasta onkin jo aikaa. Edellenin tukkani tuunauskerta oli viime heinäkuussa, jolloin Pin Up -kampaamon väritaituri Johanna vaihtoi pinkin tukkani takaisin vaaleaksi. Sen jälkeen en ole hiuksiani leikannut ja ainoa "värjäyskerta" tapahtui ihan omassa kylppärissä...

Onneksi tajusin ottaa Johannaan yhteyttä ennen kuin oli liian myöhäistä! ;) Latvani olivat taas kerran rajusti katkeilleet ja tukka näytti vain ohuelta keltaiselta huitulalta päässäni. Tyveen olis jostain kummasta ilmestynyt ruskean tilalle oranssia ja muutenkin kokonaisuus oli niin keltainen, että melkein yökötti. Lampsin siis ennen joulua Helsingin Punavuoreen monenkin bloggaajan suosimaan Parturi-kampaamo Pin Upiin, josta sain Johannalta hiuksiin pienen päivityksen. Varmaankin jo muuten seitsemättä kertaa! :)

Kellertävä latva sävytettiin taas raikkaaksi mansikkaan vivahtavalla sävytteellä. Lisäksi tyveä tummennettiin erittäin kylmällä ruskealla, jolloin myös osanssista sävystä päästiin eroon. Lopputulos on nyt juuri niin kylmä kuin halusin ja harmikseni en saanut kuviin vangittua sitä upeaa kiiltoa, joka hiuksissa värjäyksen jälkeen oli. Lisäksi latvaa leikattiin tasaisemmaksi ja eteen ja päällihiuksiin tehtiin kevyt kerrostus, joka korostuu silloin kun kiharran hiukseni. Mutta sitä tyytyväisyyttäni ei varmaankaan taas tarvitse enää toitottaa. Johannan taitoihin ja tarkkuuteen voi aina luottaa :)

Ja tietysi mulla on tarjota myös jotain kivaa teille lukijoille! Jos hiusten värjäys ja leikkaus on ajankohtainen, muista mainita "koodi" NUDE, jolla saat Johannalta väri+leikkaus-paketeista -20% hinnasta pois 28.2. asti tehdyistä töistä. Hinnaston löydät täältä. Nyt siis kipin kapin laittamaan tukka kevätkuosiin! :)

Pin Up sijaitsee siis Helsingin Punavuoressa ja ajan voit varata netin kautta TÄÄLTÄ tai soittamalla numeroon 040 9636557.

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

ellaaa (Ei varmistettu)

Superkauniit hiukset!! Wau :) Tilasin tänään sun blogin innoittamana Real Techniquesin siveltimiä (travel kitin), toivottavasti ovat hyviä!

Erika Naakka
NUDE

jeiiii! no ihan varmasti ovat :)

Anna Käyhkö (Ei varmistettu) http://lauantaimurhetytto.blogspot.com

Tuntuu, että kommentoin tänne aivan liian harvoin vaikka luen sun blogia ahkerasti :---D Olet ihana <3 Mutta tulin kyselemään pääasiassa, että mistä mahtaa olla tuo kuvissa näkyvä ihana pitsipaita? :------)

Erika Naakka
NUDE

Hah no voih! Itse olet ja aiika harvoin mäkään sun blogia kommentoin vaikka seuraan kyllä :)

Sain tuon ihanan paidan Sheinside.comista: http://www.sheinside.com/White-Short-Sleeve-Crochet-Crop-T-shirt-p-174758-cat-1738.html

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Oooo aivan täydelliset hiukset nämä uudet!! :) Vouuu <3

nipa (Ei varmistettu)

UPEAT hiukset! Itkettää melkein katsoa tämmösiä kuvia. Nimimerkillä vaalentanut mustasta vaaleammaksi kampaajalla, nyt 20cm lyhempi, vaurioitunut tukka. Noh, tuohon tähdätään ajan kanssa :D

Maija (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset ❤️ Ja mikä ihana huulipuna! Mikä merkki ja sävy?

Erika Naakka
NUDE

Narsin matta huulipunakynä sävyssä Dragon Girl :)

eelliinnaa (Ei varmistettu)

wau! Siis aivan täydelliset hiukset. Omani on juuri niinkuin sinun ennen kuva. Ja tuollaista lopputulosta olen yrittänyt parturilleni selittää, mutta ei aina väri palaa keltaiseen. Olen menossa viikon päästä kampaajalle ja otan kyllä nämä kuvat mukaan malliksi.

Erika Naakka
NUDE

Kyllä mullakin ajan myötä alkaa kellertää, mutta onneksi on iso liuta hyviä hopeashampoita ja -hoitoaineita pelastamassa! :)

Marjaana (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Ihanan raikas väri! Alkoi samantien omien kutrien sävy ahdistamaan.. :D

Erika Naakka
NUDE

haha no älä ny sentäs ahistu! :D

Kristina (Ei varmistettu)

Onko toi tarjous voimassa raitoihin ja leikkaukseen?

Erika Naakka
NUDE

luulisin, mutta ehkä parempi jos soitat ja kysyt :)

Kommentoi