Tukkataikoja Kampaamo Pin Upissa

NUDE

Kuten aiemmin mainitsin, käväisin viime viikolla jälleen Helsingissä Kampaamo Pin Upissa Johannan tuolissa päivittämässä hiusteni väriä. Niin kiva kun se pinkki tukka olikin, musta ei ollut enää sen ylläpitämiseen.

Kuten kuvista näkee, muutos oli aika iso harppaus terveemmän näköiseen kuontaloon! Tosi kamerani huono kuvanlaatu ei ihan tuo kaikkia sävyjä oikein esille. Vaaleanpunainen väri siis poistettiin vaalennuspesulla, joka säästi muutenkin vaalennettua tukkaani. Tyveen laitettiin kylmää ruskeaa, joka oli vain inan tummempi kuin oma tukanvärini. Tällä saatiin punaiseen taittava tyvi hyvin raikastettua. Lisäksi latvasta taitettiin kaikki keltaisuus ja oranssisuus taittovärillä. Niin ja latvasta Johannan napsaisi räjähtäneet pituudet pois.

Ja nyt kuulkaas täytyy sanoa, että tämä taitaa olla hienoin väri mitä mulla on koskaan ollut! Latva on ihanan kylmä ja alta kuultaa hienoinen vaaleanpunainen sävy. Johanna kertoikin, että värikoulutuksissa kehotetaan vaalennuksen yhteydessä laittamaan vaalennusvärin joukkoon tilkka mansikan sävyä, mikä raikastaa kraanavesistä väriä kerännyttä hiusta jopa paremmin kuin lila sävy. Eli se, että hiukseni olivat ennen kampaamoreissua vaaleanpunaiset, olikin ihan täydellinen pohja täydelliselle värille. Nyt vaaleat hiukseni ovat kirkkaammat ja puhtaamman väriset kuin koskaan! Olen jälleen kerran supertyytyväinen eli iso kiitos väritaituri Johannalle <3

Pin Up sijaitsee siis Helsingin Punavuoressa ja ajan voit varata TÄÄLTÄ tai soittamalla numeroon 040 9636557.

Ja kraanavesistä puheenollen tässä vinkki kaikille blondeille: hanki hyvä kelatoiva shampoo. Vesien mukana hiuksiin tarttuu metalleja, jotka värjäävät ajanmittaan hiusta vihertävän keltaiseksi. Siksi näitä metalleja kannattaa poistaa hiuksista siihen tarkoitetulla kelatoivalla shampoolla. Itse olen päässyt joskus kampaamossa kokeilemaan L’anzan Healing Pure -tuotesarjaa, joka poisti tehokkaasti värjäymät (postaus aiheesta täällä). Toinen blondeille suunnattu hyvä tuotesarja, jota olen itsekin käyttänyt, on Schwarzkopf Blondme.

Tukka ei lyhentynytkään, mutta mitä mieltä olette väristä?

Kommentit

vakilukija (Ei varmistettu)

Upea tukka, kyllä tää on sitä pinkkiä parempi kaikin puolin. Tosi kaunis olet muutenkin :)

Erika Naakka
NUDE

Vojjjj kiitos vakkari ♡♡

Hannana (Ei varmistettu)

Mie olin iha varma että repäset ja leikkaat sen polkan :D nimimerkillä itse tein juuri niin ja en voisi tyytyväisempi olla uuteen kuontalooni <3 Mutta mielettömän hyvältä näyttää eniveis :)

Erika Naakka
NUDE

voi kiitos! haha no kyl mäkin jo aika varma olin päätöksestäni mut sit tuli pupu pöksyyn!

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Upea lopputulos kyllä! Ja ääh en kestä, oon jotenkin viime aikoina tykästyny hirveesti sun värileikkeihin meikissä ja jälleen kerran näissä kuvissa oikein sädehdit! :) Tuo pusakka/kimono (?), pinkit huulet, virhreät luomet, ruskettuneet kasvot ja viileän vaaleat hiukset vielä siihen kaveriksi; ihan huippu! ♥

Erika Naakka
NUDE

Hih voi kiitos ihanista kommenteista sulle :) Joo näin kesän tullen oon yhtäkkiä yllättänyt itseni mitä ihmeellisimmissä väriyhdistelmissä :D mutta kiva että ne näyttää hyviltä eikä liian kreiseiltä.

Luin muuten äsken sun blogista, että oot menossa Summer upiin, ehkä törmätään siellä! ;)

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Eikun ne näyttää just ihan mahtavilta! :D Ja eikä, Summer Upiinko sunkin tie vie?! Pakko koittaa pitää silmät auki, jos sattuisi sut sillä bongaamaan!

Jenny (Ei varmistettu)

Koko sun look on tosi raikas!

Erika Naakka
NUDE

Voi että, kiiitooos :)))

Hiusasiaa (Ei varmistettu)

Osaisitko kertoa tuosta väripesusta. Kampaajaa suositteli sitä pilalle menneen sävytyksen korjaaamiseksi. Mutta jäin miettimään miten se vaikuttaa ja millaiseen rasitukseen hiukset joutuvat kyseisessä käsittelyssä?

Kommentoi