Tulevan kesän hitti: hiustatuoinnit

NUDE

Metallinhohtoisista ihoon liimattavista tatuoinneista kohistiin ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten ja festareilla niitä näki vielä viime kesänä. Nyt nämä flash tattoot ovat ihan last season, mutta älä aivan vielä heitä parin kesän takaisia feikkitatskojasi roskakoriin. Koska ensi kesänä niitä käytetään hiuksissa! Tai miksei vaikka nyt heti? 

Kuvat: @machalamard, @kosmetycznahedonistka ja All Over Press.

Kommentit

Voi ei, yhtäkkiä tuli kauheat flash backit omasta lapsuudesta 90-luvulla, jolloin oli suurinta muotia laittaa just samantapaisia kultaisia hiustatuointeja tukkaan... mutta nyt kun jäin miettimään, niin en yhtään muista miten ne oikeasti kiinnitettiin sinne?? :-D Itse muistan tehneeni vain sitä, että leikattiin jonkinlainen sabluuna ja sitten vain spreijattiin kultaisella hiuslakalla/kimalteella esim. sydän hiuksiin. Mutta noita tautointeja oli myös, en vaan saa päähäni miten ne oikeasti toimi :-DD 

Erika Naakka
NUDE

Hah :D No siis tästähän olen tekemässä jossain vaiheessa tutorialia, mutta ideahan oli se, että tatskan päältä poistetaan ensin sitä suojaava muovi. Sitten tatska painetaan kiinni ihoon (tai hiuksiin) aluspahveineen ja koko "pahvi" ja tatuointi kastellaan märäksi rätillä tai millä ikinä. Sitten aluspahvi irroitetaan varovasti jolloin tatska ja kiinni ihoon :)

Kommentoi