Tumma syysmeikki

NUDE

Nyyh, nyt se syksy sitten on täällä, ei sille maha mittää. No nyt voi ainakin alkaa käyttää tummia silmämeikkejä ja vaatteita (no voihan sitä kesälläkin). Tämän postauksen meikkiin käytin uutta Maybellinen Color Tattoo 24HR voidemaista luomiväriä, jonka sain blogin kautta. Sain myös muut sarjan sävyt ja olen aaaaaaaivan rakastunut, siskonikin yrittää koko ajan varastaa niitä meikkipussistani! Esittelen näitä superpysyviä luomivärejä vielä myöhemmin uudelleen.

Näitä käytin silmämeikissä: H&M Liquid Eyeliner / IsaDora Dynamic Lash Growth Mascara / Maybelline Color Tattoo 24HR Gel-Cream Eyeshadow, sävy 55 Immortal Charcoal / IsaDora Eye Shadow Palette, sävy 56 Smoky Eyes / Lumene Blueberry Long-wear Crystal luomiväri, sävy 32 Veden Välähdys. Kynsissä Essien lakkaa, sävy Skirting The Issue.

 

Kommentit

Halla (Ei varmistettu)

Rock! Turitorial tästä? :> Ihana takki, mulla on samanlainen ;)

Erika Naakka
NUDE

Pistetään postaistoivekansioon ;) Hih, lainasin siskon takkia kuvausrekvisiitaksi.

Jetta (Ei varmistettu) http://monsterikakku.blogspot.com

Ihana meikki, mutta mun huomio kiinnittyi kyllä takkiin! Mistä se on?

Mari (Ei varmistettu)

Ihana smoky eyes-meikki, tästä ois ihana saada vaihe vaiheelta-postaus! Itellä ton tyyppinen silmämeikki näyttää helposti tuhruiselta ja tulee sellainen panda-look.

Erika Naakka
NUDE

pistetty toivelistalle :)

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

missä on jaken kuva :D

Erika Naakka
NUDE

no ei missään ku sä vamo laitoit sen jo facebookkiin plus et olin järkky siinä :D

Milky (Ei varmistettu)

Joo! Tutorial tästä ja pian kiitooos! :D Miten ihmeessä voi saada luomivärillä tollasta "kissamaista" jälkeä aikaan?

Erika Naakka
NUDE

siten, että jatkaa mustalla luomivärillä vaan rohkeesti ulkonurkan yli kohti kulmakarojen loppua ;)

Sanna (Ei varmistettu)

Onko sulle kosmetiikkavalinnoissa merkitystä testaako yritys tuotteitaan eläimillä? Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia myös eläimillä testaamattomasta kosmetiikasta. En ole blogissasi sellaisiin vielä tähän mennessä törmännyt.

Erika Naakka
NUDE

Kyllä sillä on merkitystä. Onneksi EU:ssa ei ole vuodesta 2009 lähtien saanut myydä tuotteita, joiden ainesosia on testattu eläinkokeilla (lukuunottamatta toksikokineettinen testiä, lisääntymistoksisuustestiä ja toistuvan annoksen toksisuustestiä). Näillä kolmella testillä testatut tuotteet myös kielletään vuonna 2013. Eli vähiin käy, onneksi :) Onneksi osa eläinkokeista on nyt pystytty korvaamaan muilla, esim soluilla tehtävillä testeillä.

Olen kirjoitellut myös tuotteista, joita ei ole testattu eläimillä. Esim. The Body Shopista, Paul Mitchellistä, Lumenestä (tästä en kyllä ihan varma), Urban Decaystä jne. :)

Ire (Ei varmistettu)

lumene ei testaa eläimillä :)

Erika Naakka
NUDE

No niimmääki oon ymmärtäny.

Anna (Ei varmistettu)

ihana odotan innolla että pääsen itsekkin kokeilemaan kunhan vain uskaltaisi meikata noin :)

olisi aivan ihanaa jos pystyisit ja kehtaisit tehdä edes yhden postauksen jossa olisi sellainen kiva meikki joka sopisi silmälasien kanssa eikä tulisi karmeaa lopputulosta niinkuin minulla yleensä tulee :D?

oletteko muuten kaksosia kun näytätte tosi paljon toisiltanne(sinä ja irene)?

Erika Naakka
NUDE

Pystyisin, jos vaan muistaisin. Pistetään toivelistaan :) Mut mikä sulla on sitten ongelma silmälasian kanssa meikkaamisessa? Kyllähän kaikki meikit sopii silmälasien kanssa :) Ainakin perus silmämeikki + kirkkaan punaiset huulet!

Hah, no ei olla! :D Saadaan kyllä kuulla tota TODELLA usein! Meillä on neljä vuotta ikäeroa, arvaa kumpi on vanhempi ;)

Anna (Ei varmistettu)

no,mulla on miinus lasit ja sitten kun minä yleensä teen sellaiset kunnon rajaukset nestemmäisellä eyelainerilla(kirjotinkohan ehkiis oikein :D) ja laitan ripsiväriä ja joskus (en läheskään aina) meikkivoiteen ja se on mulla sellanen perus meikki mutta ois kiva jos osais käyttää kunnolla luomivärejä ja rajata molemmat silmät samalla tavalla ja mie en omista huulipunaa koska en oo ikinä oikein osannu valita että mikä sopis meikkiin ja muuteskin mie oon tällänen joka ei hirveesti jaksa eikä uskalla tehä muuta kun yhtä ja samaa meikkiä :D

Ulla (Ei varmistettu) http://ullalaa.blogspot.fi

Oi ihana! Voisitko tehdä tutorialin tästä, tai yleisesti smokey eyes-lookista?

Kun on meikannut teinistä saakka ruskealla luomarilla niin on meikkitaidot jääneet myös sille tasolle.

Kommentoi