Turkoosit rajansa kaikella

NUDE

Koko viikon kestänyt KIKO-hypetys jatkuu edelleen! Mainittakoon myös tässä välissä, että pistin eilen yli 50 egen tilauksen KIKOn meikkikauppaan, joka toimittaa edullisia ja laadukkaita meikkejään myös tänne Suomeen noin 15 euron lisähinnalla. Joten nyt vain odotellaan kärsimättöminä paketin saapumista :)

Sillä välin voisin esitellä teille yhden silmämeikin, jota testasin vähän aikaa sitten. Palasin nyt uudelleen kesän meikkitrendiin ja Cara Delevingnen jalanjäljille, värilliseen rajaukseen. Ja toimiihan se edelleen! Kirkas väri ei näytä mielestäni ollenkaan liian räikeältä, vaan antaa juuri sopivast lisätwistiä tavalliseen iltameikkiin :)

Käytin tässä meikissä hyvin häivytettyä tummanruskeaa luomiväriä yläluomella, kevyttä tussirajausta sekä alaluomella KIKOn Vibrant Eye Penciliä sävyssä 606 Emerald Turquoise. Kynä on ihanan pehmeä ja levittyy samettisesti iholle. Sisäluomelle kynää oli vaikeampaa levittää, eikä se meinannut tarttua millään. Mutta kun ensin vähän kuivasin sormella sisäluomen, tarttui värikin ihan kohtuullisesti kiinni. Kynän toisessa päässä on myös kätsy väline, jolla voi hieroa rajausta pehmeämmäksi.

Miltäs tämä näyttää? Cool vai so-last-season?

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

riikka (Ei varmistettu)

Mun mielestä tosi kivan näkönen ja sun silmien ihana väri korostuu entisestään, vau! :)
Mitä luomiväriä tuo ruskea on? Ihan täydellisen sävyinen, just minkälaista olen etsinyt...

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mä tykkään tosta meikistä tosi paljon, samoin kun Kikosta :) Tolllanen turkoosi rajaus sopii myös musta tosi hyvin pronssin sävyjen kanssa!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

mipsukka (Ei varmistettu) http://katsehorisontissa.blogspot.com.ca/

Todella hyvännäköinen meikki!! Erottuva muttei liian erikoinen. :) Tykkään itsekin aina välillä kokeilla jotain vähän erilaista ja nyt tekisi mieli kokeilla tuota. :D

nailHai (Ei varmistettu) http://nailhai.blogspot.fi

Pakko mainita, että sun ihonväriin ja muutenkin kasvonpiirteisiiin sopii mikä väri tahansa! Hienolta näyttää, eikä oo yhtään "Last season". :)

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos :) No jooo olen bongannut juuri turkooseja alarajuksia tässä vviikon aikana paristakin blogista, eli en voi olla ihan last season sittenkään ;)

Kommentoi