Turvonneet kasvot - mikä avuksi?

NUDE

Olen huomannut, että stressi näkyy kasvoillani turvotuksena ja sameutena. Tulevat häät ja työkiireet ovat nyt muuttaneet naamani perunaa muistuttavaksi möykyksi ja mielelläni ottaisin normaalit kasvonmuotoni takaisin ennen häitä. Mutta mitä lähemmäs päivää päästään, sitä pahemmaksi tilanne varmaankin menee.

Olen nyt yrittänyt löytää keinoja tämän turvotuksen poistamiseksi. Ostin The Body Shopilta hierontalaitteen, koska muistan joskus ajat sitten huomanneeni, että kasvohieronnan jälkeen kasvojen muodot näkyivät paljon selvemmin. Hyvä kun tunnistin itseni peilistä seuraavana aamuna! No tuo TBS:n hierontalaite ei sitten ollutkaan ihan sellainen kuin ajattelin ja sen rullailu kasvoilla tuntuu lähes epämiellyttävältä, kun se nipistäen nappaa kahden metallipallon väliin palan ihoa. Paitsi jos tuotteen kanssa käyttää kasvoöljyä, kuten kuuluu, mutta silloin se taas ei tunnu tekevän mitään.

Yritin ennen tuota TBS:n hierontalaitetta löytää itselleni jade rolleria. Kuulin ihan ensimmäistä kertaa kasvojen hieronnasta jadekivellä muistaakseni vuonna 2013 kun olin Malmössä Euroviisuissa, joissa lehdistölle esiteltiin ennen varsinaista tapahtumaa tulevien vuosien trendejä. Puhuttiin paljon Koreasta tulevasta kosmetiikasta ja esimerkiksi etanaseerumeista, joita näkeekin tänä päivänä monilla merkeillä.

Todettiin myös, että Aasia on aina askeleen edellä ihonhoidossa ja että kaikki uudet villitykset tulevat lähes poikkeuksetta sieltä. Eräs itselleni uusi tuttavuus oli tuolloin meille esitelty jännänmuotoinen kivi (kuvassa), joilla kuulemma aasialaiset naiset hierovat kasvojaan päivittäin jopa 20 minuutin ajan. Muistaakseni silloin mainittiin myös nyt erittäin trendikäs jade-kivestä valmistettu hierontavempele, jollaisen nyt kyllä kaipaisin itselleni. Cult Beautylla näitä näyttäisi olevan, muttei tilaus taida ehtiä enää ennen tämän kuun loppua perille.

No aloitan kasvohoidolla. Varasin itselleni pitkästä aikaa kasvohoidon ja päätin kokeilla Pitäjämäessä sijaistevasta hoitolasta (jonka valitsin aika randomisti, mutta jossa huomasin olevan suht edulliset hinnat) kasvojen lymfahierontaa. Katsotaan perjantaina, onko siitä mihinkään. Wish me and my potato face good luck :D

Kuvat: @herbivorebotanicals

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Suosittelen kumpaakin, jaderullaa sekä gua sha kampaa täysin! Käytän joka aamu jompaa kumpaa. Tykkään siitä että kasvovoiteet tuntuvat imeytyvän paljon paremmin ja kasvot ovat tosissaan paljon skarpimman ja napakamman oloiset. Tuo gua sha-kampa on ehkä jaderullaa mielekkäämpi kun sen käytön oppii.

HM
rakastan rakastan

Lymfahieronta auttaa varmasti, poistaa tosi hyvin nesteitä ja turvotuksia. Äitini on lymfahoitaja ja saan vähän niinkuin luontaisetuna lymfausta häneltä kylässä käydessäni ja ah, auttaa ihanasti. Kokovartalolymfan jälkeen pissattaa kyllä kauheasti :) mutta seuraavana aamuna kengät hölskyvät jaloissa. Toivottavasti sinäkin saat hoidosta apua!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Tämä menee ehdottomasti ostoslistalle, kun on kuullut paljon kokemuksia että todella toimii! :)

Mari1 (Ei varmistettu)

Itse ostin gua sha kampani Kampin Pür-kaupasta 15€ hintaan n 1 kk sitten. Se on ihan perus karvalakkimallia, mutta tykkään silti ja tuntuu tehokkaalta. Käytän sitä melkein joka päivä.

Anskuli28 (Ei varmistettu)

Vannon kasvohieronnan nimeen, mutta sen voi tehdä suht edullisesti koukistamalla etusormen ja keskarin ja nivelkohdalla vetää poskipäät ja leuan ja sormenpäillä muut osat kasvoista, rasvaa alle tai ilman. Toimii :D

Riitta T (Ei varmistettu)

Hiero ruokalusikalla aina kasvovoiteen laiton jälkeen.

Minnapa (Ei varmistettu)

Mä käytän tätä: https://www.foamroller.fi/product/20/qua-sha-krapa Ostin sen alunperin muille lihaksille faskiakalvojen hierontaan, mutta olen enimmäkseen käyttänyt kasvoille.

Kommentoi