Tutorial: boheemi lettikampaus kevään juhliin

NUDE

Olen nyt ihan eri tavalla innostunut hiustenlaitosta taas, kun aamuisin ei tarvitse painaa pipoa päähän ja hikoilla metrossa hiukset märiksi. Vai onko se tämä kevät, valo ja lisäenergia? Onko joku muu huomannut samanlaista efektiä?

Tänään näytän teille yhden kampauksen, joka voisi ihan hyvin sopia vaikka tuleviin valmistujaisjuhliin. Tämä lettikampauksen vaihees ovat iisejä, mutta haastavin osuus on kampauksen viimeistely sitä löysyttämällä. Ei siis muuta kun kokeilemaan!

1. Suihkuta kampauksen alle tekstuurisuihketta. Jaa hiukset sitten kahteen osaan poikittaisella jakauksella noin korvien korkeudelta. Kampauksesta halutaan saada mahdollisimman epäsymmetrinen, joten jakauskin voi olla vähän vino.

2. Tee ylempään osioon lyhyehkö ihan tavallinen letti ja kiinnitä se kumilenksulla. Älä letitä hiuksia latvaan asti.

3. ja 4. Jaa sitten alempi hiusosio kahteen osaan ja tuo osiot letin päälle. Kiinnitä osiot yhteen kumilenkillä. Älä kuitenkaan kiinnitä lettiä samaan kumilenksuun.

5. Kieputa sitten letin päälle tuomaasi osiota kaksi tai kolme kertaa itsensä ympäri yläkautta.

6. Ja sitten siihen vaikeimpaan osioon. Seuraavaksi kampausta pitäisi nimittäin löysyttää ja nyppiä oikein urakalla; niin paljon, ettei se oikeastaan näytä enää edes letiltä. Jos joku kohta löystyy liikaa, voit käyttää pinnejä pitämään kampaus kasassa. Kiinnitä lopuksi hiukset lakalla ja nämä kaksi osiota yhteen kolmannella kumilenkillä. Miltäs näyttää? :)

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin' + Instagram

Kommentit

Essimm (Ei varmistettu)

Tää on ihana! Itekin innostunut tekee paljon kampauksia. Tein just sun kieputus lettikampauksen, mut vein sen seuraavalle tasolle tekemällä kaksi erillistä kiepautusta ja letin viidellä. Tuli oikein kiva :) hei ja toiveissa olis tutoriaali sellaiseen merenneitolettiin, jossa on käytetty kieputuksia. En oikein tiedä onks sillä mitään nimeä :D

Erika Naakka
NUDE

Hmmm löytäisitkö sä tähän jotain kuvaa, että tietäisin mitä kampausta tarkoitat? :)

Essimm (Ei varmistettu)

Joo hei mun pitikin jättää linkki. Mut siis meerin blogissa oli muutamia erilaisia. :) http://www.lily.fi/blogit/id-rather-hair-you-now/kampausideoita-kesamors...

Torey
Näissä neliöissä

Hei jes! Kiitos, tästä mäki ehkä suoriudun! :D Tukkaa kyllä löytyis vaikka millasiin letteihin, mutta perus ranskiksen ja sivuletin lisäksi en muita hallitse. :D

Erika Naakka
NUDE

Jeee eli ei muuta kun testaamaan! :)

Lova (Ei varmistettu)

Nyt on pakkoa kysyä, mistä toi sun ihana punainen mekko/paita on? Ja kampauskin on todella kaunis! :)

Erika Naakka
NUDE

Paita on Gina Tricotista :)

Kommentoi