Tutorial: Cut crease -luomivaon varjostus

NUDE

Noniin ja nyt tämä lupailemani tutorial ns. cut crease -varjostuksesta, jota jo muutama päivä sitten täällä blogissa esittelin. Sen pidemmittä puheitta, tässä ohjeet viikonlopun bilemeikin tekoon ;)

Ready, set, meikkaa!

 1. Pohjusta luomet meikkivoiteella ja luomivärin pohjustusaineella. Tee sitten raja hieman luomivaon yläpuolelle melkein silmän sisänurkasta kaarimaisesti melkein silmän ulkonurkkaan. Käytä nestemäistä rajauskynää tai geelimäistä eyelineria ja terävää sivellintä. Itselläni käytössä ruskea NYXin Eyebrow Marker.
 2. Ala sitten paksuntaa piirtämääsi viivaa lisäämällä sen yläpuolelle tummanruskeaa luomiväriä pienellä siveltimellä. Tässä käytin IsaDoran Matte Chocolates -luomiväripaletin tumminta sävyä sekä Real Techniques Accent Brush -sivellintä (ostettu Feeluniquesta).
 3. Paksunna sitten kaarimaista aluetta entisestään samalla luomivärillä ja isommalla siveltimellä. Käytössäni Real Techniques Base Shadow Brush.
 4. Häivytä sitten varjostuksen yläraja hyvin, mutta jätä alaraja tarkaksi. Käytössä Cailapilta saatu Mariela Sarkiman häivytyssivellin.
 5. Jotta vaalea helmiäisluomiväri tarttuisi mahdollisimman hyvin, voit pohjustaa luomet vielä vaalealla valokynällä. Itselläni No7:lta saatu Radiant Glow Concealer -valokynä.
 6. Levitä sitten vaaleaa helmiäistä koko liikkuvalle luomelle rajaan asti. Tässä käytin Urban Decayn Naked-paletin vaaleinta sävyä.
 7. Tee kunnon kissansilmärajaus aloittaen silmän sisänurkasta..
 8. ..ja jatkaen aina ulkonurkkaan asti ja sen yli :) Käytössäni tässä Viva la Divalta saatu sivellinmäinen rajausväri Brush Eyeliner Pen KICKSistä.
 9. Tee alarajaus ripsien tyveen tummanruskealla luomivärillä ja viistomaisella siveltimellä. Käytössä tässä sama luomiväri ja H&M:n rajaussivellin.
 10. Rajaa sitten myös "vesiraja" mustalla tai tummanruskealla kajalilla. Itselläni Maybellinelta saatu Master Drama Khol Liner -silmänrajauskynä.
 11. Lisää halutettasi irtoripset nauhana tai yksittäisinä tupsuina. Tässä käytössä mun lempparit Kiss iEnvyn Au Naturale 02 -irtoripset ;)
 12. Viimeistele silmämeikki ripsarilla, joka kiinnittää omat ripset irtoripsiin. Käytössä tässä jännä S:n muotoisen harjan omaava Rimmeliltä saatu Rockin' Curves -ripsiväri. Muista myös alaripset! :)

Ja tässä vielä valmis meikki! Mitäs tykkäätte? Lähdettekö koklaamaan? :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit

emma (Ei varmistettu)

aivan upea sinä! :)

Erika Naakka
NUDE

hihi kiitos :)

Mary-Jane (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/s-and-city

Upea meikki! Ehdottomasti testaan. :)

Ilona (Ei varmistettu)

Hei Erika! =)

Mulla olis sulle yksi pyyntö/ehdotus. Tässä on meneillään jonkinmuotoinen elämäntapamuutos ja samalla ajattelin päivittää tuon meikkipussin sisällönkin kokonaan. Eli mitä tuotteita olisi hyvä löytyä meikkipussista ideana, että aamulla meikit naamalle ja pysyisi freesin näköisenä koko päivän lenkkeilyn, lastenhoidon, työnteon, kavereiden tapaamisen ym. ohessa? Eli sellainen arkinen freesi meikkityyli olisi hakusessa ja mitkä tuotteet on ihan must. =) Kiitti, oot ihq! <3

Erika Naakka
NUDE

hih no niin säki! <3 joo hei voisin tehdä tuosta vaikka oman postauksen! muistuta mua, jos unohtuu; blogimuistikirja ei oo nyt tässä lähellä että voisin laittaa tämän idean ylös :)

mymmeli (Ei varmistettu)

Semmoinen voisi olla kiva, että tekisit postaukset erilaisista meikkipussin välttämättömistä tuotteista. Eli esim. että meikkaamiseen tottumattomalle perustuotteet, sitten hieman edistyneemmälle ja viimeisimpänä hifistelijälle, jossa olisi lisänä mielenkiintoisimpia uutuuksia?

Erika Naakka
NUDE

joo kuulostaa hyvältä! yritän muistaa tehdä tuollaisen postauksen :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Aivan ihana meikki! Pitää heti tilaisuuden tullen koittaa :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Niina (Ei varmistettu)

Hei! Onko sinun NYX kulmatussi mielestäsi hieman liilahtava/punertava? Itse tilasin kyseisen nelly.comista ja petyin hieman koska väri ei ollut selkeästi ruskea. Tätä ei voisi siis käyttää yksinään koska kulmat jäävät luonnonvalossa liilahtavan värisiksi.

Sale (Ei varmistettu)

Onko tuo nestemäinen eyeliner kuinka pysyvää sorttia? Haussa olisi vedenkestävä tussimainen tuote. Lumenelta tullut uusi vedenkestävä eyeliner on koostumukseltaan täydellinen, kestää kosteutta ja hankaamista, mutta sivellin on omaan makuuni liian kapea ja pitkä.

Erika Naakka
NUDE

Toi pysyy mulla tosi hyvin. Harmi vain, ettei Viva la Divaa saa kuin KICKSeistä :/ Mä olen jo kauan käyttänyt myös H&M:n (kyllä :D) Liquid Eyelineria, missä on juuri sopiva kärki :)

Laura (Ei varmistettu)

Ihan mahtava meikki! Erityisemmin en itse pidä tosi näyttävistä ja tummista bilemeikeistä, mutta tässä on kyllä jotain todella kiehtovaa! Pakko pistää testiin joku päivä itsekkin. Lisäksi, oot todella upean näköinen tuossa meikissä ja näissä kuvissa. Vau :-)

Ps. Luin aikaisempia kommentteja ja siellä esiintyi jonkinnäköinen postausidea ja kannatan myös kyseistä postausideaa! Itsekin kaipaisin pientä uudistusta meikkipussukkaani.

Heli (Ei varmistettu)

Vaikka silmämeikki on pääosassa, minua kiinnostaa poskipunan merkki /sävy sekä huulimeikin ainekset, kiitos :)

Mapsi (Ei varmistettu)

Heippa, kiitos tästä ohjeesta. Olisin kysynyt sinulta, että mitä mieltä olet sinisen värin käytöstä, erityisesti smokey eyes-meikissä? Itselläni tulossa kemut, jalassa vaaleansiniset farkut, kaulassa sähkönsininen koru ja mietin, yrittäisinkö tehtä ohjeesi , ukaan meikin sinisävyisenä vai suositteletko mustaa/ruskeaa?

Kommentoi