Tutorial: Deep Indigo - syvänsininen silmämeikki

NUDE

Niin moni taisi innostua tässä postauksessa vilahtaneesta sinisestä (kyllä, sinisestä!) silmämeikistä, että päätin väsätä pienen tutorialin siitä. Ehkä tekin nyt uskallatte kokeilla tätä ehkä vähän pannassa ollutta sävyä meikissä :) Meikki on hyvin yksinkertainen, joten se onnistuu varmasti kaikilta, jos vain tarpeeksi tumma sininen luomiväri löytyy varastoista.

Hyvinkin yksinkertainen silmämeikki syntyy näin:

1. Pohjusta luomet hyvin. Itse levitin meikkivoiteen ja hyvin kevyen puuterikerroksen päälle Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia. 2. Levitä sitten koko luomelle tummansinistä luomiväriä. Tässä käytin siis Oriflamen The ONE -voidemaista luomiväriä sävyssä Deep Indigo. Aluksi levitin luomivärin sormin.. 3. .. ja reunat ja ripsien tyven kävin läpi vielä siveltimen ja luomivärin kanssa. Seuraavaksi häivytä luomivärin reunoja hieman luomivaon yläpuolelle. 4. Levitä tummaa, esimerkiksi ruskeaa, luomiväriä alaluomelle ja rajaa sisäluomi mustalla kajalilla. 5. Tee ohut rajaus halutessasi myös yläluomelle, mutta jos halua, että silmämeikki pysyy pehmeänä ja mahdollisimman sumuisena, jätä tämä vaihe väliin. 6. Lopuksi ripsaria ylä- ja alaripsiin :)

 Follow / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

rooosa (Ei varmistettu)

Tää ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen, mutta ootko sä muuten oppinut tekemään sen viiden osion letin? :D

Erika Naakka
NUDE

ainiin! en oo muistanut koittaa!

Milja (Ei varmistettu)

Sulla on ihan mahtava blogi, niin kauniita kuvia ja kampausideoita ja kaikkea! (:
Yksi kysymys: mistä oot ostanut niitä ihan pieniä läpinäkyviä kumilenkkejä?

Erika Naakka
NUDE

Hmm Sokoksesta taisin ostaa. On niitä kyllä ihan joka paikassa ;)

Chatte (Ei varmistettu)

On kyllä todella kivan värinen sininen, voisin itsekin kokeilla! :) Mutta nyt on kyllä pakko kysyä, että miksi laitat meikkivoiteen ja puuterin udppn alle? :o

Erika Naakka
NUDE

hmmm no kai se on ihan yleistä, että ensin tehdään pohjameikki ja sitten vasta laitetaan luomivärin pohjustusaine. ihosta tulee sen jälkeen hieman tahmea ja luomiväri tarttuu paremmin. jos sen päälle laittaisi puuteria ym, sen tarttumispinta huonontuisi :)

mipsukka @Katse Horisontissa (Ei varmistettu) http://katsehorisontissa.blogspot.com.ca/

Pakko myöntää, että näyttää tosi hyvältä. :)

Nikol (Ei varmistettu)

Dear Erika, I follow your blog already a year and I really like it but the bad fact is that I'm from the Czech Republic and I can't speak finnish even if I love the language. It means I don't understand to your texts so I'm only enjoying your photos. They are supercool but sometimes I really wish to know more about your posts. So please, i beg you, can you always sum up your posts in two/three sentences in english? I'm really lazy to read so few sentences are enough for me :D Thank you very much and wish you more readers 'cause you deserve them :)

Kommentoi