Tutorial: Graafiset kultakynnet

NUDE

Hei mitä täällä tapahtuu? Voiko se tosiaan olla kauan kaivattu kynsitutorial? Voi se ja se on ;) Tämä lakkaus sai inspiksensä tästä kuvasta ja lisäkimmoketta tutorialin tekoon toi Lumenelta saadut aivan ihanan herkullisen supermageet Gel Effect -sarjan uutuudet :)

Jos kyntesi ovat tarpeeksi pitkät, viilaa ne aluksi mahdollisimman neliöön muotoon. Kulmikkaassa kynnessä tämä lakkaus pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

1. Teippaa kynnet niin, että teipin reuna kulkee kynnen kulmasta kulmaan, kuten katkoviivat osoittavat. Teippi kannattaa kiinnittää ensin ihoon ja siitä vasta kynteen, jotta teippi ei tarraisi liian tiukasti kiinni. 2. Lakkaa näkyviin jäänyt alue neutraalilla nudensävyisellä kynsilakalla (Lumene Gel Effect sävyssä 34 Pilvipouta*). Poista teipit ennen kuin lakka on ehtinyt kokonaan kuivua. 3. Kun ensimmäinen lakkakerros on kuivunut hyvin, tee uusi teippaus niin, että reuna kulkee jälleen kulmasta kulmaan, ikään kuin ristiin nudelakan reunan kanssa. 4. Lakkaa sitten jälleen näkyviin jäänyt alue. Käytä tällä kertaa kultaista kynsilakkaa (Lumene Gel Effect sävyssä 41 Kultaa taivaalla*). Poista teipit ennen lakan kuivumista. 5. Kun kultalakka on kuivunut, levitä päälle vielä kerros läpinäkyvää kynsilakkaa kiiltoa tuomaan (Lumene Gloss&Care 3in1 Shine*). Ja lakkaus on valmis! Helppoa, eikö? ;)

Ja tässä nämä pikkujoulukaudeksi sopivasti ilmestyneet Gel Effect -sarjan uutukaiset* vasemmalta oikealle: 37 Tahtiyöt, 39 Kimallus hiekassa, 40 Tulen hehkua, 42 Tähtien sykkeessä, 41 Kultaa taivaalla ja 38 Hopeahiekkaa.

FOLLOW / SEURAA BLOGIANI: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

Oi kuinka suloiset kynnet! Nuo Gel Effect-uutuudet ovat taas kyllä niin herkullisen sävyisiä! <3

Erika Naakka
NUDE

No eikö ookki!

Elina (Ei varmistettu)

Apua! Nää koko ajan ilmestyvät uutuussävyt ovat jo kiusaa lompakolleni ja uhkaavasti täyttyvälle lakkalaatikolleni... Ihania jälleen kerran!

Erika Naakka
NUDE

Hah :D

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Ooo wauu. En oo tajunnutkaan, että teippien kanssa pelailu voisi olla noin helppoa. Mulla tosin kärsivällisyys kuivatella eri värejä on ihan olematon.. :D

Ja ihania pikkujoululakkoja! :)

Erika Naakka
NUDE

Joo mullakin nää joskus epäonnistuu juuri siihen mun kärsimättömyyteen :D

Anna-Maria / Secret Wardrobe (Ei varmistettu) http://secretwardrobe.bellablogit.fi/

Ooh, tulipa kivat! Ja näyttää sopivan helpolta mulle :D Ehdottomasti testattava!!

Erika Naakka
NUDE

Kiva! Mä haluan sitten nähdä kuvan!

Johanna (Ei varmistettu)

Hei! Semmonen asia tuli mieleen että olisi mukava nähdä kuvia miten säilytät kauneudenhoitotuotteitasi. Onko sinulla meikkauspöytä tai vastaava?

Erika Naakka
NUDE

Jättimäiset laatikostot täynnä meikkejä :D Kaikki niin täydellisessä epäjärjestyksessä, ettei niistä kehtaa ees ottaa kuvia. Mutta ehkä sellainen postaus inspaisi vähän järjestelemään tavaroita.. Kiitos postaustoiveesta!

Jenni (Ei varmistettu) http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Mikä ihana väriyhdistelmä! Olen itsekin kokeillut tuon mallista lakkausta jokunen vuosi sitten. Taidanpa kokeilla jälleen päivitetyillä väreillä :)

Aino (Ei varmistettu)

Hei,
kuinka paljon sinulla oli yumi-taivutuksen ja ripsienpidennysten laiton välillä väliä? Eli siis kuinka kauan pitää antaa taivutuksen suoristua ennen pidennyksiä?

Erika Naakka
NUDE

kannattaa kysyä ripsienpidennysten laittajalta mutta mulla oli tässä välissä noin 2,5 kk ja se taisi olla liian vähän kun ripsipidennykset lähti paljon nopeammin, kuin yleensä :/

Paula (Ei varmistettu) http://varikastablogi.blogspot.fi

Aivan IHANAT kynnet!! Vitsi että muakin kyllä himottaisi kokeilla noita lakkoja, että pysyisvätkö edes vähän paremmin mun avuttomissa kynsissäni!

Kommentoi