Tutorial: helppo kesämeikki

NUDE

Mä olen nyt jotenkin täysin hulluna a) kultaisiin luomiväreihin ja b) GLITTERIIN! Toivottavasti tekin näin kesän tullen innostutte käyttämään vähän räiskyvämpiä värejä niin vaatetuksessa kuin meikissäkin :) Rohkaisuksi laitan tutorialin helppoon kesämeikkiin, joka nähtiin mun naamalla pari viikkoa sitten.

1.Levitä ensin voidemaista kultaista luomiväriä koko silmäluomelle. Alle ei tarvita muuta, kuin meikkivoide ja kevyen kevyt puuterointi. Tässä käytin Maybellinelta saatua Color Tattoo -luomiväriä sävyssä 05 Eternal Gold.

2. Levitä sitten kultaista glitteriä voidemaisen luomivärin päälle. Voidemainen pohja auttaa glitteriä kiinnittymään hyvin ihoon, eikä se varise pitkin naamaa päivän mittaan. Make Up Storen glitteriä voi levittää koko luomelle sormin tai siveltimellä tai voit myös tehdä pelkän silmänrajauksen. Glitter eyelinerin sävyn nimi on Gold Digger.

3. Liimaa irtoripset. Ja käytä ehdottomasti näitä!! ;) Tätä tutorialia tehdessäni en vielä tiennyt näistä ihanista triplatupsuista, siksi käytössä vielä tavallinen ripsinauha.

4. Ja yläripsiin vielä ripsaria reippaasti. Jätä alaripset meikkaamatta, jotta lopputulos jää raikkaaksi ja nuorekkaaksi. Tässä käytin Maybellinen Colossal Volum’ Expressiä.

Ihanaa tiistaipäivää! :)

 

Kommentit

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

Ah, ihana!! ♥ Ennen tätä tutoriaalia, en olisi osannut kuvitellakaan itselleni kultaista silmämeikkia, mutta jotain vastaavaa on kyllä testattava ja pian. Lopputulos on aivan ihana! :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.blogspot.com

Oi, ihan supersymppis meikki!

Maria (Ei varmistettu)

Olisin kiinnostunut tässä tutorialissa nähtävästä "tavallisesta ripsinauhasta", mikähän se mahtaa olla merkiltään? Löytyisikö ehkä netistä? Kerrankin tarpeeksi luonnollinen omaan makuuni, eikä turhan runsas.

Erika Naakka
NUDE

Jos en ihan väärin muista, niin ne ovat Ardellin ripset, joita olen aikasemmin esitellytkin: http://nude.costume.fi/2013/10/12/ardell-irtoripsien-testailua/ Ovat kyllä tosi luonnolliset. Niitä saa ainaki Punanaamioista ja luultavasti myös jostain netistä :)

k (Ei varmistettu)

Ei liity postaukseen, mutta ootko sä sille Janne Naakalle jotain sukua? :)

Erika Naakka
NUDE

Ei olla oikeasti mitään sukua vaikka sukunimestä vois niin päätelläkin :)

Kommentoi