Tutorial: Helppo smoky eye vain yhdellä tuotteella

NUDE

I love me -messuilla oli esillä Oriflamen uutuudet; Kajal Eye Liner -kajalkynät, joista intensiivinen väri näytti leviävän iholle niin samettisen pehmeäst, että näitä oli pakko päästä itsekin testaamaan. Sainkin Oriflamen maahantuojalta testiin nämä puikkoset ja käyttäjäystävällisyyden takia halusin esitellä ne teillekin :)  Samalla näytän miten näillä saa aikaan supernopesti smoky eye -meikin.

Seuraavassa siis nopean smoky eye -silmämeikin kuvatutorial, johon olen käyttänyt tosiaankin vain tätä yhtä kajalkynää (Oriflame theOne Kajal Eye Liner*, sävy Carbon Black) sekä vaahtomuovista Iberon luomiväriaplikaattoria*. Testatkaapa perässä! :)

1. Smoky-meikki näyttää aina paremmalta, jos pohja ja silmänympärys on tasaisen sävyinen ja tummat silmänaluset on peitetty tarpeeksi hyvin. Aloita siis pohjustuksella. Oriflamen kajal myös tarvitsee alleen hyvän primerin, jotta rajaus pysyy koko päivän.

2. Lisää sitten reippaasti kajalkynää silmän ympärille. Tee paksu rajaus alkaen yläripsien tyvestä ja rajaa alaluomi "vesirajasta" sekä ripsien tyvestä. Ja tee kaikki ulkonurkasta aivan sisänurkkaan asti.

3. Häivytä sitten tekemäsi rajaukset vaahtomuovisella luomivärisudilla. Hiero sillä mustaa väriä niin, että rajoista tulee utuiset. Vesirajan kajalia ei tarvitse häivyttää.

4. Taivuta ripset ja levitä ripsaria ylä- ja alaripsiin. Tässä käytössä Oriflamen 5-in-1 WonderLash -ripsiväri*. Ja voilà! Nopea ja helppo utumeikki on valmis ;) // Same-ish in English: How to create an easy smoky eye makeup 1. Start by making a good and flawless base for this smoky eye makeup with foundation, concealer and a good eyeshadow primer. 2. Apply black kajal eye liner around your eyes. Line your upper and lower eyelids along lashline and don't forget the "water line". Make sure the liner is thick enough. 3. Smudge the kajal liner with an eyeshadow applicator. 4. Curl your eyelashes and apply mascara. And voilà the perfect smoky eye is ready to hit the streets! ;)

Tällaisia paksumpia kajalkyniä on muuten nyt alkanut näkyä markkinoilla entistä enemmän. Eikä ihme, iso pehmeä kajal on super-kätsy, koska sillä onnistuu niin siisti rajaus kuin tällainen sutatumpikin silmämeikki :) Kuvassa näkyvien Kikon ja Oriflamen lisäksi kajal-puikkoja löytyy ainakin Maybellinelta (Master Kajal) ja Guerlainilta (Khol Me Kajal).

Oriflamelta ilmestyi puikkoja kolmessa eri sävyssä: tummansininen Midnight Blue, harmaa Smoky Charcoal sekä tuo mustaakin mustempi Carbon Black. Ja Kikon vesiossa on kätevästi kaksi erilaista päätä!

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

Emilia (Ei varmistettu) http://mamalife.fi/mutsison

Nyt näyttää niin helpolta, että jopa MINÄ voisin osata! :D *koputtaa puuta*... Hankintalistalle, kiitos!

Erika Naakka
NUDE

Varmasti osaat!! :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlswithapoodle.blogspot.fi/
Erika Naakka
NUDE

Kiitos :)

Lila Syren (Ei varmistettu) http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi

Toi meikkipohjan tasaisuus on muuten tosi hyvä pointti! Musta tuntuu, että monen smoky eye "epäonnistuu" siksi, ettei silmänympärys iho ole tarpeeksi tasavärinen.
Kaunis meikki ja näppärän oloinen kynä!

Erika Naakka
NUDE

Joo ehdottomasti! Jos silmänaluset on tummat ja sitten maalaa koko silmän mustaksi niin voi yhtä hyvin mennä Halloween-bileisiin dead bridena :D

Lotta (Ei varmistettu)

Vaikuttaapa tosi kätevältä! Pysyykö hyvin? Aina se pysyvyys pukkaa olemaan itselläni ongelma. Entä osaatko sanoa tuosta Maybellinen vastaavasta? Onko sama kumman ostaa :D

Erika Naakka
NUDE

Mulla ei ole oikeastaan minkään tuotteen pysyvyyden kanssa ollut ongelmia kun olen hankkinut kunnon primerin. Eli jos haluat, että mikä tahansa silmämeikki pysyy aina täydellisesti paikallaan, tilaa tämä: http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Eyeshadow-Primer-Potion-11ml Ongelmat loppuu siihen! :D

Maybellineä en valitettavasti ole testannut, mutta uskon, että se on yhtä hyvää tavaraa :)

Erika Naakka
NUDE

Joo eilen testasin ilman primeria ja ei kyllä pysynyt kovin hyvin :/ Eli ehdottomasti primer näiden kynien alle!

h (Ei varmistettu)

Moi! Mulla oli tuollainen juurikin samanlainen kajal joskus, muutenhan se oli aivan unelma mutta kun pituudesta oli n. puolet käytetty niin puikko oli jo käyttökelvottoman tylppä. Mitenköhän tuo pitäisi käyttää niin, että siitä saisi käytettyä enemmän kuin puolet massasta?

Erika Naakka
NUDE

Hmm eipä tullut mieleen! Hei vitsi ihan totta. Voisiko sitä loppua teroittaa esim. veitsellä terävämmäksi?

Aija (Ei varmistettu)

Moikka, kysyisin vaan miten saan noin ihania silmäkuvia? Ja mitä kamera käytät? Kiitos

Erika Naakka
NUDE

Nikon D5100 ja 50 mm objektiivi :) Parempiaki sais jos olis kunnolla valoa! ;D

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Just näin jossain samantyyppisen tuton ja päätin kokeilla, ja kas, mullekin tuli juuri tuo samainen Oriflamen kynä testiin, kun sitä pistettiin silmämeikkiin siellä heidän messupisteellään! :) Ainoa juttu on noiden käyttöystävällisyys, pelkään jotenkin että tuo katkeaa helposti, koska muoto on niin hassu. Ja miten hitsissä tuollaisen teroittaa?! :D Kerro heti, jos tiedät!

Erika Naakka
NUDE

Musta taas tuntuu, että tällainen kartiomallinen ei katkea, kun tyvi on niin paksu. Ainakaan se ei siltä tunnu kun sitä käyttää :) Ja siis tossa tulikin terotuksesta puhetta. Olisko pieni veitsi mitään? ;D En oo tullu tätä ennen ajatelleeks!

Katri (Ei varmistettu)

Pro tip: tuon mallisia meikkikyniä käytetään viistosti sivusta, ei kohtisuoraan kärjestä. ;) kun pohditte miten saa käytettyä ilman että menee tylpäksi.

salla (Ei varmistettu)

Pysyykö kuinka hyvin "vesirajassa"? Sielä tuntuu olevan se suurin ongelma pysyvyyden kannalta. Mikä tuote on mielestäsi paras ja pysyvin vesirajaan?

Erika Naakka
NUDE

Mulla on pysynyt parhaiten Lumenen Sensitive silmänrajauskynä :)

Sini (Ei varmistettu)

Helou,

Kysymykseni ei liity asiaan, mutta sinä kun olet feeluniquesta tilaillut kosmetiikkaa niin tiedätkö onko heiltä poistunut se käytäntö, että korvaavat mahdolliset alvmaksut jos paketti sattuu tulliin jäämään?

Ps. Oikein mainio meikki!

Erika Naakka
NUDE

Heippa! Feelunique maksaa takaisin mahdolliset tullimaksut :) Lisää tietoa täällä: http://www.feelunique.com/help/21492738/topic/22143637-vat-and-customs-tax

Ja kiitos! :)

Paulasofia (Ei varmistettu) http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

tämä on kyllä syötävän cool meikki !! kommentoinkin sulle jo instassa kuinka ihastuin tähän. Pakko kai tätä on kokeilla :)

Johanna Curtis (Ei varmistettu)

Wau! Jälleen kerrän nää näytät miten tehä rajauksia/smokey eye. KIITOS! sinulle, olet ihana!!!!

Johanna Curtis (Ei varmistettu)

Ja kiitos kaikista suosituksista: 4 Reasons Argon Beauty Oil, Cutrin Moisturisim, Paul Mitchell Skinny Serum, wau, paljon on muita tällähetkellä sanotavaa.

Ootapa hetki,

Johanna

Johanna Curtis (Ei varmistettu)

Parasta! Sori, unohin tohon kommenttiin

Salla (Ei varmistettu)

Kävin ostamassa maybellinen vastaavan kajalin ja sen kyljessä tosiaan luki että käytä sivuittain niin teroitusta ei tarvita. Tää oli kiva ja simppeli meikkivinkki! Kiitos :)

Erika Naakka
NUDE

Jes kiitos tiedosta Salla! :) Toivotttavasti meikki onnistuu helposti :)

Milla (Ei varmistettu)

Oi vitsi! Tää täytyy laittaa hankintalistalle, sillä mä oon niin huono luomivärien kanssa (ei tuu muuta kuin sotkua..) Tän avulla tuo ihanaakin ihanampi smokey eye vois onnistuakkin! :) Suuret kiitokset vinkistä!

Anna (Ei varmistettu)

Sopiiko meikki silmälasien kanssa? :)

Erika Naakka
NUDE

mä en tiedä mitään meikkiä mikä ei sopisi silmälasien kanssa käytettäväksi :)

Kommentoi