Tutorial: Jessica Alba People’s Choice Awards 2014 -meikki

NUDE

Kuten eilen lupailin, tänään ohjeistan teitä kokeilemani Jessica Alban inspiroiman meikin tekoon :) Toivottavasti saatte tästä rohkeutta kokeilla vähän glamourimpaa meikkiä!

Tässä tuotteet, joita meikissä käytän: IsaDora Matte Chocolates -luomiväripaletti (tummin ja vaalein sävy), Urban Decay Naked-luomiväripaletti (vaalein ja toisiksi vaalein sävy), Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -pohjustuaine, Maybelline Color Tattoo 24HR voidemainen luomiväri sävyssä 45 Infinite White, siveltiminä Cailap by Mariela Sarkima -sarjan häivytyssivellin ja luomivärisivellin sekä Real Techniques luomivärisivellin.

Maybelline The Colossal Volum' Express -ripsiväri, Lumene Raspberry Miracle Eyeliner -luomiväritussi, Lumene Blueberry kulmakarvakynä ja kulmakarvavaha, Duo Eyelash Adhesive -irtoripsiliima, Kiss iEnvy -irtoripset (Au Naturale 02) ja The Body Shop Colour Crush -huulipuna sävyssä 230 Rush of Pink.

Let's begin!

  • Aloita tämä, kuten kaikki muutkin silmämeikit, hyvällä pohjustuksella. Itse levitin meikkivoiteen jälkeen hieman peiteainetta ja primerina toimi tietenkin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion. Ja luomivärien pohjalla toimii yleensä hyvin jokin hieman "tahmeampi" tuote. Tähän käy mainiosti voidemaiset luomivärit, joten levitin koko luomelle Maybellinen vaaleaa Color Tattoo 24HR -luomiväriä.
  • Ja nyt HYVÄ VINKKI SILMÄMEIKKIIN! Koska luomet ovat voidemaisen luomivärin jäljiltä nyt tahmeat, voi tummia luomivärejä olla vaikeaa häivyttää. Mutta koska tämä tahamaisuus auttaa kiinnittämään luomivärejä ja tuo mukavaa intensiteettiä, emme halua hävittää sitä kokonaan. Siksi tässä vaiheessa levitetään oman ihon sävyistä luomiväriä luomivaosta kulmakarvoihin saakka (ei liikkuvalle luomelle, jotta tahmaisuus säilyy).
  • Levitä sitten vaaleaa helmiäistä luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja silmän sisäkulmaan. Käytin tässä Naked-paletin kahta vaaleinta sävyä.
  • Aloita sitten varjostuksen tekeminen silmän ulkonurkkaan tummanruskealla luomivärillä. Itse käytin iki-ihanaa IsaDoran Matte Chocolates -paletin tumminta sävyä.

  • Jatka varjostuksen tekoa yhä laajemmalle alueelle niin, että tummaa luomiväriä on silmän ulkonurkassa, ja luomivaossa melkein silmän sisänurkkaan saakka. Jatka varjostusta myös silmän ulkonurkan yli kohti kulmakarvojen loppukohtaa.
  • Häivytä varjostuksen rajat tarkasti! Eli sudi häivytyssiveltimellä tumman luomivärin rajan päällä, kunnes se hälvenee :)

  • Tee sitten ohuehko rajaus nestemäisellä eyelinerilla aivan silmän sisänurkasta ulkonurkkaan saakka ja hieman sen yli.
  • Liimaa irtoripset paikoilleen. Jos kokonainen nauha tuntuu hankalalta, kokeile ripsitupsuja.
  • Samalla, kun irtoripsien liima kuivuu, ehosta kulmakarvat :) Jessican kulmat ovat hyvin luonnolliset, siistiksi laitettu, mutta ei liian puunatut. Käytin tässä kulmakarvakynää paikkaamaan tyhjiä kohtia ja terävöittämään hieman ulkoreunoja. Lopuksi sudin karvat oikeaan suuntaan kulmakarvavahalla.
  • Levitä lopuksi reipas kerros ripsaria ylä- ja alaripsiin ja meikki on valmis! Onnistuiko? ;)

Seuraa / Follow Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

kata (Ei varmistettu)

Auttaako toi luomivärin pohjustaja siihen että se tarttuu? Mä en ikinä sais noin tummaa aikaiseksi kun tuntuu ettei luomiväri tartu ollenkaan

Erika Naakka
NUDE

luitko tuon ohjeet? kerroin siellä vähän tarkemmin juuri tästä :) siis pohjustaja ei yksinään hirveästi auta, tai riippuu varmaan pohjustajasta, mutta tuo voidemainen luomiväri on tässä tosi tehokas! se tekee ihosta hieman tahmaisen ja luomivärit tarttuu paljon paremmin ja niistä saa enemmän pigmenttiä irti :)

Annika (Ei varmistettu) http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

Aivan sairaan upea meikki<3 ja vielä tuolla pienen ikuisuuden halutulla Isadoran matte chocolates paletilla! Onko se hintansa väärti? Ja mitä luokkaa on pysyvyys? :)

Erika Naakka
NUDE

ON!! No pysyvyys on ihan normaalia luokkaa, jos niin voi sanoa. En itse nimittäin ole hirveesti huomannut eroa luomivärien pysyvyyksien välillä, sillä käytän itse aina primeria, jolla saa vaikka minkä pysymään luomilla koko päivän :) Mutta suosittelen! Käytän tota silmämeikissä ja kulmakarvoissa ja vieläpä kasvojen varjostamisessa!

Milla (Ei varmistettu)

Ihana meikki!!! Täytyy heti kokeilla!... Mistä kannattais ostaa noita liimaripsiä? Tai et onko joku tietty merkki mitä suosit?

Erika Naakka
NUDE

No mä tykkään noista Kissin ripsistä mitä saa esim. Sokoksista :)

Pumpulipupu (Ei varmistettu) http://www.pumpulipupu.blogspot.fi/

Hienosti onnistui! :)

Klassisen kaunis silmämeikki ja ihana yhdistelmä tuon pinkin huulipunan kanssa. Kiitos myös tosi selkeistä ohjeista! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos :) Vaikkakin silmämeikin ja pinkin huulipunan yhdistäminen olikin Jessica Alban meikkaajan idea ;P

Iidda (Ei varmistettu)

Moi! Tää meikki on yks upeimmista mitä olet postannut! Tosi kaunis; samalla tosi raikas mutta ihanan glamour. Jos menisin nyt naimisiin, kiikuttaisin näitä kuvia häämeikkaajalle ;) Kiitos myös selkokielisestä tutorialista, näitä on ilo lukea.

Erika Naakka
NUDE

Heh olenkin saanut pyyntöä tekemään tämän häämeikiksi! :) Kiitos paljon sulle kommentistasi <3

Rapu (Ei varmistettu)

Sun tutorialit on aina niiiin onnistuneita! :) Ihana meikki ja kaunis sinä! Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla viikonloppuna :))

Yana (Ei varmistettu)

Ihana meikki! :))

http://y-anah.blogspot.fi/

Elina (Ei varmistettu)

Oisko sulla jakaa vinkkiä tuon pohjustusaineen levittämiseen? :) Sain vihdoin ja viimein tilattua itselleni UDEPP:n. Nyt muutaman käyttökerran jälkeen sen teho päivän mittaan on vastaava kuin Lumenen silmämeikinpohjustusvoiteen, jota ennen käytin. Eli jos sulla ois jotain vinkkejä, miten ja missä järjestyksessä tuota kannattaaa käyttää, niin olisin onnellinen! :) Rasvaatko luomet ennen UDEPP:n levitystä tai laitatko pohjalle meikkivoidetta? Käytätkö pohjustajaa myös alaluomelle ja tulisiko se laittaa alaluomelle peiteaineen alle vai päälle?

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Ooh, on kyllä aivan täydellisen onnistunut meikki! :)

Kommentoi