Tutorial: Kalanruotonuttura

NUDE

Mulla on ollut jo tosi pitkään tietokoneella kuva nätistä kalanruotonutturasta (alkuperästä ei hajuakaan) ja nyt vihdoin sain tehtyä sille tutorialin. Hope you like it! :)

  • Jaa hiukset kahteen osaan ja tee molemmille puolille päätä kalanruotoletit. Jos et vielä hallitse ruotoletin tekoa, katso Saara Sarvaksen tekemä ohjevideo täältä :)
  • Kiinnitä molemmat letit läpinäkyvillä kumilenkeillä tai pienillä ponnareilla.

  • Sitten kampauksen vaikeimpaan osuuteen: nyt letit pitäisi nimittäin asetella nätiksi nutturaksi. Kieritä aluksi toinen letti sykeröksi niskaan ja kiinnitä se hyvin pinneillä. Oikeanlainen asettelu löytyy kokeilemalla.
  • Asettele sitten toinenkin letti about tuon piirtämäni nuolen suuntaisesti ja käytä myös tässä reilusti pinnejä. Kiinnitä letti nutturaksi niin, että sen pää jää piiloon. Varmista lopuksi, ettei mikään pinni törötä ulos nutturasta ja kiinnitä sitten kampaus lakalla. Ready! ;)

Tällaiselta kalanruotonuttura näyttää mun päässä. Lopputulos on vähän sotkuinen, mutta mä ehkä mieluummin teen sotkuisen, kuin liian siistin kampauksen. Niin ja varmaan tämä kampaus on vielä paljon siistimpi jollain paksuhiuksisella ;)

Ihanaa tiistaipäivää kaikille! Meikä ajatteli tänään repästä ja tehdä kandinsa valmiiks :P

Follow me on Facebook and with Blogilista or Bloglovin’!

Kommentit

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Pitääki kokeilla tota! :)

Emmi L. (Ei varmistettu) http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Ehkä nyt saan vihdoin itseäni niskasta kiinni ja opettelen vihdoin tekemään kalanruotoletin :) Tosi kiva tää nuttura!

Erika Naakka
NUDE

joo! mäkin oon nyt alkanut tehdä niitä enemmän, onhan se paljon siistimmän näköinen ;) jopa poikaystäväni (joka nyt ei erota ripsaria luomiväristä) huomasi heti erilaisen lettini ja kehui sitä! :D

Riikka (Ei varmistettu)

ostin kuivashamppoon (sunsilk,harmaavioletti purkki) olen ihan pihalla miten sit käytetään... tiedän että se ravistetaan(purkki), suhuutetaan histen tyveen, annetaan vaikuttaa ja harjataan huolella pois, MUTTA(!) en tiedä missä vika mutta se ei poista rasvasuutta ollenkaan se tekee vaan "karheammaksi" hiukset...olen laittanut vähän ja enemmän ja aika paljon. olen myös antanut vaikuttaa vähän aikaa sekä pitenpään mutta kun ei toimi niin ei toimi. Olisiko vinkkejä?? (muuta kun että osta parempaa laatua) en nimittäin raaskisi heittää aika isoa pulloa, jota on käytetty vain muutaman kerran roskiin koska se olisi mielestäni rahojen tuhlausta.

Erika Naakka
NUDE

http://nude.costume.fi/2012/03/06/tuotepettymys-sunsilk-volumizing-dry-shampoo-2/ Siinä sulle vastaus ;) eli tuote ei mun kokemusten mukaan toimi lainkaan niin kuin kuivashampoon pitäisi.

kiinnostais (Ei varmistettu)

hei ihanat ripset ! ja mä oottelen sitä tutoriaalia siitä kiharoiden tekemisestä yhden tuuman kihartimella :D olet muuten tosi kaunis :)

Erika Naakka
NUDE

hei joo! teen heti ku ehrin :)

Tiina (Ei varmistettu)

Mistä tuo raitapaita on!?

Erika Naakka
NUDE

Vero Modasta. Mut sit huomasin et H&M:ssä ois ollu hienompi versio ja vielä halvemmalla. Eli käy siellä eka! :D

olivia (Ei varmistettu)

Mikä on kandi? :D

Erika Naakka
NUDE

Kandidaatti. Mutta tässä tapauksessa siis se tutkielma, joka täytyy tehdä, jotta valmistut kandidaatiksi. Kandi vastaa about alempaa korkeakoulututkintoa, eli ammatikorkeakoulusta saatavaa tutkintoa. Meikästä tulee luonnontieteiden kandidaatti ja sit jatkan maisteriksi opiskelua :)

MANE (Ei varmistettu)

Jee!! Kerrankin sellainen ohje et mäki osaan tehä kalaruoto leti!! :) ps. noi sun ripset on ihanat!

Erika Naakka
NUDE

kiitoskiitos! :)

Kommentoi