Tutorial: Kate Maran pronssinen silmämeikki

NUDE

Kate Mara inspiroi mut pari päivää sitten tekemään pronssisen sumusilmämeikin näin kuuman kesän keskellä. Ja tässäpä siis tutorial jo eilen nähtyyn meikkiin:

  • Aloita pohjustamalla luomet. Itse levitän ensin meikkivoiteen, väliin hyvin kevyt puuterointi ja päälle sormin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia. Levitä sitten koko luomelle pronssista luomiväriä. Itse tein tämän homman ensin sormin, jotta sain mahdollisimman intensiivisen tuloksen. Ja sävynä käytin Urban Decayn Naked-paletin Smogia. Vinkki! Älä puuteroi liikaa, sillä luomiväri tarttuu parhaiten hieman tahmeaan ihoon :)
  • Ota sitten vasta sivellin käyttöön ja siisti luomivärin reunat ja lisää halutessasi vielä luomiväriä.
  • Levitä sitten samaa pronssia alaluomelle melko reippaalla kädellä, jotta lopputulos on sumuinen. Tässä käytössä mahtava Ecotoolsilta saatu kaksipäinen sivellin, joka tulee kahden siveltimen Eye Enhancing Duo -setissä. Älä levitä pronssia aivan silmän sisänurkkaan.
  • Levitä sisänurkkaan kultaista luomiväriä. Tähän käytin samaisen Naked-paletin sävyä Half Baked, joka löytyy myös Naked 2 -paletista.

  • Tee sitten varjostus tummanruskealla luomivärillä silmäkulman yli. Jatka varjostamista niin, että sen raja menee luomivaon ja kulmakarvojen puolivälissä. Tähän käytin IsaDoran Matte Chocolates -luomiväripaletin tumminta sävyä.
  • Häivytä hyvin varjostuksen reunat puhtaalla häivytyssiveltimellä. Tässä käytin Real Techniquesin Deluxe Crease Brushia.
  • Tee sitten rajaus mustalla kajalkynällä yläluomelle ripsien tyveen aivan silmän ulkonurkasta sisänurkkaan asti. Tässä käytin Viva La Divalta saatua Soft Gel Eyeliner Peniä (saatavana KICKS-myymälöistä).
  • Rajaa sitten myös alaluomi ns. vesirajasta jälleen ulkonurkasta sisäkulmaan asti.
  • Lopuksi ripsien taivutus ja reipas kerros ripsaria! Ja tässä jälleen käytössä iki-ihana Maybellinen Colossal Volum’ Express -ripsari :)

Mitäs pidätte? Ja jos lähdette jopa kokeilemaan, haluan tietää! Eli tägätkää Instagramissa (@erikanaakka) tai lähettäkää kuvia vaikkapa sähköpostilla. Ja nyt, ihanaa viikonloppua. Nähdään Pori Jazzeilla! ;)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Oo miten nätti meikki! Näytät tosi kauniilta :)

Erika Naakka
NUDE

kiitos kiitos :)

Kaisuli (Ei varmistettu) http://siameselipstick.blogspot.com/

Upeasti korostaa silmiesi väriä! Olipa muuten jännä lukea tuo että laitat luomille meikkivoidetta ja puuteria ennen primeriä. Täytyy itsekin kokeilla, UDPP kun ei itselläni oikein toimi paljaalle luomelle levitettynä, miten olen siis primereitä tottunut käyttämään.

Erika Naakka
NUDE

no joo kyllä se mulla ainakin tarvitsee vähintään meikkivoiteen alle!

mikaela (Ei varmistettu)

Wau se on ihana!!! Pitää kokeilla vaikka taidankin olla aika huono luomivärien kanssa.. :(

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Kiitos tutorialista! :) Pitää koittaa mahdollisimman pian

Erika Naakka
NUDE

jeejee ja sit kuvaa mulle jos koklaat! ;)

merikukka (Ei varmistettu)

Tosi kiva meikki, tykkään bronssista tosi paljon. Mikä huulipuna toi on?

Erika Naakka
NUDE

sekoitin niin montaa eri huulipunaa, etten oikein osaa enää sanoa mitä se oli :D Joku Lumenen nude-puna ainakin.

Marina (Ei varmistettu)

Ihana meikki!
En ole vieläkään kokeillu sumua, mutta nyt tarvii. :) Jazzin huumaan tullaan kanssa ja tavataan muutaman kauneusbloggaajan kanssa huomenna.

Erika Naakka
NUDE

ai te treffasitte! oliko kivat jazzit? :)

maijja (Ei varmistettu)

Mua jäi mietityttämään mitä huulipunaa tai muuta huulituotetta näissä kuvissa on? Näyttää niin kivalta :)

Erika Naakka
NUDE

laitoin aika montaa päällekäin, mutta pohjalla on ainakin Lumenen Wild Rose -puna sävyssä 90 Ilta Tummuu :) Ja päällä jotain huulikiiltoa.

Anna (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.blogspot.com

Ah tää meikki sopii sun sinisiin silmiin ihan loistavasti!

Erika Naakka
NUDE

kiitos!

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Niin ihana meikki, et tätä oli kyllä kokeiltava itse eilen, kun juhlittiin poikaystävän kanssa mun synttäreitä! :) --> http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2014/07/22.html

Erika Naakka
NUDE

Hei ihana!

Kommentoi