Tutorial: kieputuskampaus

NUDE

Ihan ekaks pahoittelut vähän verkkaisesta postaustahdista. Helsinkiin muutto ja uuden työn alkaminen vetivät niin paljon mun voimia, että blogi oli pakko jättää vähän taka-alalle. Mutta toivottavasti tahti normalisoituu, kun pääsen kunnolla asettumaan tänne isolle kirkolle! :)

Tänään kuitenkin vuorossa pikainen tutorial astetta vaikeamman kieputuskampauksen tekoon. Astetta vaikeammalla tarkoitan sitä, että tämä on tätä supernopeaa, mutta vähän samantapaista, kampausta hitusen haastavampi. Mutta silti edelleen aika piis of keik ;)

1. Jaa hiukset kahteen osaan. Aloita kieputtamalla toinen puoli hiuksista ja kiinnitä se hyvin pinneillä. Voit aloittaa kieputuksen pienellä osiolla edestä ja ottaa lisää hiusta mukaan samalla kieputtaen. 2. Kieputa sitten toinenkin puoli. 3. Irrota toisen puolen pinnit ja yhdistä molemmat kieputetut suortuvat ponnarilla. Tee hiuksiin sitten pieni kolo. 4. Kiepauta hiukset yläkautta kolon läpi ja kiristä vielä lopuksi ponnaria (jos et hokannut tätä kohtaa, tsekkaa edelliseen kappaleeseen linkkaamani postaus).

Siin ois. Kampauksesta voi tehdä sliipatun ja siistinkin version, mutta mä tein tän tällee vähän sutaisten, jolloin lopputulos on rennompi :) Mitäs tykkäätte? Niin ja uusi asuinpaikka toi mukanaan myös uuden kuvaustaustan, mitäs pidätte siitä? :)

Kommentit

bell anan (Ei varmistettu)

lemppari kampauksistani ja vakio, nopea tehdä ja sopii moneen tilanteeseen. Suosittelen kaikille jotka ei kovin kampauksia ole tehnyt, tämä on iisi oppia ja sen tosiaan tekee hetkessä :)
piti omaan blogiin tehdä tutorial tuosta, vai pitäisikö linkata linkki vain tänne :D

Niina (Ei varmistettu)

Siis muutitko pysyvästi Helsinkiin vai vain kesäksi? :)

Erika Naakka
NUDE

kesäks vaan :)

Niina (Ei varmistettu)

Asutko siskoosi luona? :)

Juille (Ei varmistettu) http://Juilles.blogspot.com

Kiitos kampausvinkistä, täytyy kokeilla! Ja pidän kovasti kuvista :)

Erika Naakka
NUDE

kiva kuulla! :) Mukavaa, että inspiroiduit :)

Kommentoi